Super bra på att hålla kontakt, missa han ett samtal så ringe han upp direkt när han hade tid. Snabb på att lägga ut tid för en nästa visning. Bra på att förklara vad som va på gång och vad som skulle hända.
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tiderna förändras. Men vad kommer härnäst? Få koll på läget i Botkyrka och Salem med oss på Svensk Fastighetsförmedling! Här i Salem och Botkyrka får du närhet till härlig natur samtidigt som det är praktiskt avstånd till Stockholms innerstad. Barnvänliga villaområden ger möjlighet till ett aktivt familjeliv och med köpcentrum...
1851 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Sedan starten hos Reco 2014
Snabb affär som sköttes väldigt professionellt av Stefan. Snabba puckar med att fixa visning och redo med svar på alla våra frågor. Rekommenderas starkt!
Hej Klockrent bemötande av sSeffan Engross Mycket nöjd. Mvh Antelina Nasai
Påläst, trevlig, lätt att få kontakt med, lyhörd och engagerad.
Trevlig och proffsig. Kan varmt rekommendera Danielle.
Bemötandet var trevligt och proffsigt. Vi har mött några olika mäklare på sistonde och jämfört med dem var Albin bäst pga att han kunde svara på alla våra frågor ang objektet dvs han var påläst på det han skulle sälja och genomgången om rättigheter och skyldigheter vid påskrivadet var mycket tydligt. Om jag hör någon som skall sälja en fastighet i området kommer jag att rekommendera Albin som mäklare.
Stort tack Jonas för en fin rekommendation och varmt grattis till ert hus. Jag hoppas verkligen det blir ett bra boende framåt. Vi hörs vidare i affären. Albin
Alltid nåbar, tydlig och ärlig. Precis som jag vill att en mäklare skall vara!
Stort tack Dennis för förtroendet att få hjälpa dig hitta den köpare du sökte. Du kommer ha ett superbra liv på nya stället med. Vi hörs vidare i affären Albin
Stefan hjälpe oss med försäljning av vårt hus. Vi är nöjda med hans arbete. Han har varit tillgänglig och det har känts tyggt med honom som mäklare. Kan varmt rekommendera honom.
Kunde inte blivit bättre bemött! Påläst om sina objekt vilket ledde till snabba svar på våra frågor och dessutom riktigt trevlig. Håll hårt i honom!
Stort tack Joel för en fin rekommendation och varmt grattis till huset. Vilken grej! Jag hoppas verkligen det blir ett bra boende framåt för dig. Vi hörs vidare i affären. Albin
I am pleased to recommend Stefan as a highly knowledgeable and professional real estate broker who recently guided us through purchasing our new home. From the start, Stefan was prompt in responses and attentive to our needs, highly patient with our questions which helped us finalize our dream home. His expertise in the market and attention to detail made us feel confident and supported throughout the process. Stefan's professionalism and genuine commitment made this journey enjoyable and stress-free. We couldn’t be happier...
Vi är helt nöjda med den hjälp vi fått av Stefan vid försäljingen av vårt hus. Han kan verkligen området och marknaden. Stefan är en både ihärdig och uthållig mäklare.
Stefan har gjort ett fantastiskt jobb! Jag rekommenderar Svensk Fastighetsförmedling utan tvekan! Tack ännu en gång!
Väldigt sympatisk och kunnig mäklare som gav ett trevligt bemötande. Vi hade inga speciella förväntningar men blev imponerade av hans kunskaper och erfarenhet. Han hjälpte oss att äntligen få till ett husköp!
Väldigt trevlig och trygg mäklare som är påläst och gör sitt yttersta.
Stefan is professional and serious about his work. I liked his dedication and transparency. He was the mäklare from seller side but he gave equal treatment to both seller and me as a buyer during contract signing and I really appreciate it a lot. Thanks Stefan for your support to us during this complete process. We will get the house keys in April 2025 and I hope I get similar support from him that time as well.
Toppen! Stefan är tillmötesgående och försäljningen gick alldeles som jag önskade.
Han var excellent, super angegarad på hans jobb. Vi är glada att vi har träffat Stefan som mäklare.
Han var respektfullt, bra bemötande, snabt lösningar, positivt. Med några ord fantastiskt. Super nöjd med Stefan.
Jätte enkel att arbeta med, alltid tillgänglig på telefonen med samtal och sms kontakt. Väldigt flexibel med tider och allmänt super härligt att ha o göra med!
Kunnig,hjälpsam och mycket positiv
Vi är väldigt nöjda med Alexander. Allt har gått smidigt och varit tydligt. Nu hoppas vi även på bra hjälp man också behöver efter med papper och sånt. Med vänlig hälsning, Camilla och Stefan🌸🌻
Kompetent och kunnig. Fanns inte en fråga som han inte kunde svara på. Förtroendeingivande Bästa rekommendationerna
Fantastisk bra mäklare och en av dom bästa vi haft när det gäller återkoppling och få ihop en bra och smidig affär för alla parter. Vill också ge ett stort tack hans kollega på samma kontor som fanns där och också hjälper till med allt ! .Mäklare och kontor Rekommenderas 💯👌
Stort tack Joakim för dina fina vitsord. Både jag och min kollega Cecilia tackar er varmt för att ni själva kunnat vara flexibla och förstående under semestern. Hoppas ni kommer trivas i nya huset och välkomna åter till Nynäs. Vi hörs vidare i köpet. Albin
Stefan har varit mycket trevlig, lyhörd, tillgänglig på telefon, samt noggrann under hela processen av lägenhetsköpet. Vi är väldigt nöjda med hela vår upplevelse, enda från början med vår första kontakt med Stefan, fram till kontraktsskrivningen. Stefan har i helhet gett ett stort förtroende till oss som köpare!
Proffsig och serviceminded, anpassade sig efter mina behov och var behjälplig på alla sätt, svarade alltid och snabbt på frågor som uppkom vid köpet och tillträdesdag
När jag va i panik till att hitta en ny bostad så var Andreas väldigt snabb med att hjälpa mig. Han förstod mina behov och var alltid tillgänglig. Inom en vecka hade jag redan varit på visning till att jag skrev kontrakt. Rekommenderar starkt!
Stort tack för din reco och grattis till nya lägenheten! Vi hörs vidare i köpet. Andreas
Trevlig och kunnig. Snabba återkopplingar genom hela processen och det uppskattar jag mycket.
Stort tack för goda vitsord. Vi hörs vidare i köpet. Albin
Mäklaren hade ett mycket trevligt bemötande. Fick stort förtroende för honom. Mäklaren levde upp till vad vi förväntade oss. Mäklaren kunnig och påläst. Hade svar på alla våra frågor
Stort tack för svaret och det var mycket trevligt att få samarbeta med er. Lycka till med nya huset och så ses vi på tillträdesdagen. Albin
Bra mäklare Gav aldrig upp trots en svår marknad.
Stefan har varit fantastisk. Otroligt proffsig och stöttande genom hela processen och alltid tillgänglig för frågor och ger snabb återkoppling! Supernöjd.
Vi är jätte nöjda med mäklaren, svarade på alla frågor och han var tydlig med allt .
Jag har erfarit Albin som en mycket trevlig och engagerad mäklare som ger ett väldigt betryggande intryck där man känner att man som spekulant/köpare är i fokus.
Stort tack Belinda för din reco och grattis till ditt nya hus! Vi hörs vidare i köpet Albin
Kunnig, anträffbar och engagerad
Stort tack för samarbetet! Allt gott och ses i Nynäs. Albin
Michelle is a very knowledgeable person with a lot of experience. She made us feel safe with the entire process of buying a house.
Stefan är lätt att få tag på, han svarar snabbt på alla frågor eller tar reda på info. Han har alltid mycket positiv energi. Jag upplever att han är bra på att säga vad han tycker och tänker och det hjälpte oss mycket i vår försäljning och vi känner oss nöjda. Hela processen gick väldigt snabbt och smidigt.
Jag tycker Stefan bemötte oss jättebra, konkret och enkelt förklarat. Lite humor och en skön person helt enkelt. Vi är väldigt nöjda med Stefan som våran mäklare 😃
Vi är supernöjda med Alexander. Han sålde med reskofferts trots en tuff marknad. Rekommenderad honom till köpare och säljare!
Mycket trevlig och bemötande mäklare. Kändes att SE ville det bästa för både säljare och köpare. Rekommenderas starkt
Otroligt snabb och kunnig mäklare, ledde oss igenom våran första bostadsaffär galant!
Väldigt smidig affär och supertrevlig Rekommenderar starkt!
När vi skulle sälja vår lägenhet var Stefan väldigt bra stöd. Han har en enorm fingertoppskänsla och vet exakt vad han behöver för att lyckas. Han är alltid tillgänglig (vet ärligt talat inte om han någonsin är ledig ;) ) och har underlättat enormt för oss. Kan verkligen rekommendera Stefan. Ni kommer inte ångra er!
Det var ett uppdrag som gick väldigt snabbt, från att vi gjorde 'intresseanmälan' , hade visning med några frågetecken som vi fick snabb återkoppling på och sen var det 'påskrivet o klart'! Vi är väldigt nöjda.
Stort tack för dem goda orden, och skönt att ni är nöjda! Vi hörs vidare i köpet. Andreas
Andreas är en kunnig och lyhörd mäklare som gärna delar med sig av erfarenheter och värdefulla råd.
Tack för en fin Reco Eva! Skönt att allt gått så smidigt. Jag hoppas ni skall trivas i ert nya hus! Andreas
Vi har blivit väldigt bra bemötta av Andreas och han har, i det stora hela, levt upp till våra förväntningar. Han var även mottaglig för lite kritik, som uppstod i dialogen mot slutet av försäljningen, och ändrade sig snabbt och det blev bra till slut. Andreas är seriös och kunnig i sitt yrke och vi kan varmt rekommendera honom.
Tack för ett gott samarbete och de fina orden Catrine! Det har varit kul att få hjälpa er med försäljningen av huset. Ni skall ha ett stort tack för förtroendet. Vi hörs vidare i affären. Andreas
Trevligt och professionellt bemötande från Stefan som var tydlig och hjälpsam under hela köpet.
Fantastisk tillmötesgående och gör verkligen det lilla extra
Stefan är engagerad, snabb på att svara, tillmötesgående och har höga ambitioner. Han är lättsam i sitt sätt och jag upplever honom som ärlig. Han gissar inte utan säger till när han inte vet eller är av annan åsikt, det uppskattar jag.
Stefan är engagerad och tillgänglig. Informativ, tydlig med snabba återkopplingar är så tacksamt under en bostadsaffär och där levererar han. Vi kan med trygg hand rekommera Stefan vid både köp och sälj av fastighet.
Stefan är en respektfull och mycket trevlig fastighetsmäklare. Förklarar klart o tydligt om hur allt går till och hjälper en att förstå ordentligt hela affären från början till slut.
Bra och lyhörd mäklare. Återkommer snabbt med besked. Seriös och mycket revligt bemötande.
Stort tack för din reco Claes. Det värmer att höra att ni är nöjda med arbetet. Hoppas ni kommer trivas toppen med ert nya projekt! Albin