Enkelt och smidigt toppen mäklare pålästa plus framför allt yrkeskunniga.
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Eksjö! Vårt mål är att tryggt och säker hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet - bostadsaffären. Vi jobbar alltid för att ge dig bästa möjliga service och har både proffsfotografering och flera marknadsföringskanaler för att presentera alla bostäder på bästa...
161 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
Sedan starten hos Reco 2016
Han var glad och hade god energi. Vi hade inga speciella förväntningar men vi blev positivt överraskade. Sammanfattningsvis var mäklaren lösningsorienterad och var uppmärksam och lyhörd för våra frågor.
Det kunde inte bli bättre! Tack igen. Supporten från agenten var fantastisk! Vänlig, professionell, snabb och pålitlig. Vi är mycket nöjda!
TOP TOP TOP Supporten från agenten var fantastisk! Vänlig, professionell, snabb och pålitlig. Vi är mycket nöjda!
Flexibilitet och med kunden i fokus.
Positivt bemötande. Professionell och omtänksam.
De är proffsiga och tillmötesgående, tryggt köp hela vägen.
Vi har genomfört både köp och sälj med samma mäklare och skulle varmt rekommendera honom till andra. Tryggt och bra bemötande och utförande
Mycket bra mäklare , positiv och intresserad. Fint och proffsigt bemötande. Kan sitt jobb, lätt tillgänglig och kunnig. Kommer rekommendera Eric Wärme som mäklare. Mycket nöjd med all personal på Svensk Fastighetsförmedling Eksjö. Alltid lika välkomnande,trevliga, kompetenta och mycket ordentliga. Willy o Anne
Allt var jättebra!! Absolut inget att klaga på. Mäklaren o mäklarassistenten kompetenta o ordentliga vilket uppskattas!
Helt ok, vi hade önskat en privat visning men så blev det inte, vi hade inte möjlighet på den allmänna visningen. I övrigt en trevlig mäklare som ger ett seriöst intryck.
Underbara mäklare, fick förtroende för dem direkt. Kände mig lugn och trygg från start och dom var så hjälpsamma. Allt gick fort och smidigt. Det var riktigt roligt att sälja huset. Kan verkligen rekommendera Svensk Fastighetsförmedling i Eksjö.
Engagerad, kunnig och tillgänglig.
Trevlig mäklare. Lätt att få kontakt med och väldigt behjälplig
Trevligt kompetent bemötande. Känns tryggt.
Alltid ett trevligt och varmt bemötande av personalen i Eksjö. Engagemang och Wärme 😀 i att hitta bra lösning.
Omtänksamt bemötande. Tog stor hänsyn till min situation. Snabb och smidig affär. Rekommenderas varmt.
Professionellt och helt enkelt BRA!
Vi har blivit omhändertagna på ett utmärkt sätt med snabb respons och professionalitet från första kontakt till kontraktsskrivning.
Jag hade inte så mycket kontakt med mäklaren då jag kände säljarna och fick privat visning långt innan fastigheten kom ut till allmänheten.
Tryggt och säkert,snabbt och lätt. Trevliga mäklare är a och o för hela slanten.
Tusen tack för förtroendet vh
Bra kontakter med dem kunniga och på alerten
Allt genomfördes perfekt och proffsigt är mycket nöjd med affären
Jag är tacksam på de hjälp. De var snälla och jette bra. Tack för allt.
Erik och Alva är proffsiga och trevliga. Alltid tillgängliga och svarar snabbt på frågor.
Seriös och metodisk. Att vi inte fick det pris vi önskade beror på marknaden och inte mäklaren.
Mycket trevliga och proffsiga!
Mycket positiv upplevelse att sälja hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling i Eksjö. Både mäklaren och övrig personal på Svensk Fastighetsförmedling i Eksjö levde med råge upp till våra förväntningar, vi kommer definitivt att rekommendera andra som ska sälja sin bostad att anlita Svensk Fastighetsförmedling i Eksjö.
Bra bemötande och svar på frågor under processen
Superproffsigt, genom hela processen. Rekommenderas!
Rappt, trevligt o proffsigt bemötande!
Erik Wärme är en mycket kunnig och engagerad mäklare. Trevligt, inkännande bemötande. Bra och tydlig kommunikation från start till mål vid försäljningen av min bostad. Proffsigt och seriöst!
Ett professionellt och kunnigt intryck av min mäklare. Mäklare och mäklarassisten levde upp till mina förväntningar och genom deras nytänk i bland annat styling och i att ta bilder, fick man känslan av att vi har gjort vårt bästa för en försäljning. Ett gott samarbete rakt igenom. Kan starkt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling i Eksjö och mäklare Erik Wärme samt mäklarassistent Alva Lindgren!
Lätt att ha att göra med. Trevligt och kunnigt bemötande.
Sååå suveränt att få hjälp av en mäklare med lokal kunskap och förankring vid försäljning av vårt torp!!!
Mäklaren var mycket kunnig och inkännande.
Jätteduktiga både Erik & Alva!
Jag upplever båda mäklarna som var inkopplade som väldigt trevliga och hjälpsamma.
mycke kunnig och lätt att förstå
Även om jag inte kunde ha direkt kontakt med Personalen från Svensk Fastighetsförmedling Eksjö (det fick min man stå för), så kan jag säga att hela processen av att hitta ett hus har fungerat utmärkt. Jag blev väldigt vänligt bemött vid telefonsamtalen och nu är det spännande med sista steget i husköpet, som förhoppningsvis blir av ganska snart!
Trevligt bemötande, lätt att få kontakt med mäklaren vid behov. Vi är mycket nöjda.
Snappt,proffesionellt,god service!
Erik is a very kind and open/transparent broker who looked for the possibilities for the buyer to view and eventually buy the house. Professional experience overall
Positivt bemötande. Överträffade mina förväntningar. Proffsig och positiv
Utmärkt bemötande.
Bra bemötande. Motsvarade alla förväntningar.
Välkomnande. Försöker lösa det till det bästa. Välklädda vilket ger ett bra intryck, Mycket problemlösande. Proffs.
Ett proffesionellt bemötande & hela samarbetet & affären överträffade våra förväntningar. Vi är mycket nöjda med Erik som mäklare & Svensk Fastighetsförmedling är otroligt duktiga på att fota & filma med drönare. Så annonsen blir riktigt fin & proffsig.
Trevlig o kunnig mäklare som ingav förtroende. Lätt att få kontakt med och försäljningen gick snabbt. Rekommenderas.
Trevligt och proffsigt bemötande.