Svensk Fastighetsförmedling Falun

Svensk Fastighetsförmedling Falun

• BadgeNineYears
1 028
Ring 023-280 85 Dela

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Falun! Här i Falun och Dalarna hittar du både naturupplevelser och historiska miljöer. Är du påväg att köra flyttlasset hit? Då ska du ta kontakt med oss på Svensk fastighetsförmedlings kontor. Att hitta ditt drömboende är något vi brinner för. Vi har full koll på både lägenheter,...

1028 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Falun

Sedan starten hos Reco 2016

Thanaa K
Elsborg

Jag och min man var så nöjd när vi träffade mäklaren, han var så positiv och kunnig och bidrog på hög grad att vi fick trygghet under affärs perioden. Allt vi förväntade av mäklaren hade vi fått. Han var ärlig, kunnig, och gav oss tydliga information och instruktioner. Thanaa

Annegret M
Hälsinggården

Jag har under alla mina kontakter med Svensk Fastighetsförmedling i Falun haft mycket trevligt bemötande av kunnigt och hjälpsam personal..

Pernilla L
Nybro

Mycket trevlig, professionell och förtroendegivande mäklare. Svar snabbt när frågor uppstod. Kändes väldigt tryggt vid köpet av lägenheten.

Viktoria Å
Nybro

Proffsigt och vänligt bemötande av mäklaren! Tar sig tid och svarar alltid tålmodigt på frågor och ger bra råd! Allt har fungerat bra!

Eva M
Regementsområdet

Min upplevelse av Svensk Fastighetsförmedling i Falun är att jag kände mig som den enda som dom konserterade sig på, fantastiskt bra bemötande av Sandra. Finns inget jag skulle vilja förbättra.

Camilla H
Galgberget

Allt har gått superbra och smidigt.

Caroline H
Centralt

Påläst, hjälpsam och kompetent. Ordning och reda och tydlig information gavs under hela processen. Bra stöd vis app vid behov.

Anette F
Haga

Varmt och personligt möte. Professionellt. Lätt att få kontakt.

Johanna H
Östra Främby

Vi kan verkligen rekommendera Sandra då vi upplever hela försäljningen genomfördes proffsigt, noggrant och hela tiden med en tydlig kommunikation. Hela processen kändes smidig och trygg.

Ulrika W
Hästberg

Vi köpte ett hus av mäklaren och kände att henne vill vi absolut ha till försäljningen av vårt älskade hus. Vi är jättenöjda både med Svensk Fastighetsförmedling och Helena Leonardsson, som agerat mycket professionellt med fingertoppskänsla och hon har styrt försäljningen med säker hand och mycket värme. Det kändes väldigt tryggt att Helena visade vårt hus och alla våra kontakter med henne har känts bra. Vi kan varmt rekommendera henne!

Ulrika A
Falun

Kunnigt och tryggt bemötande, trots att vår mäklare var på semester så lyckades de ro våra avtal i hamn. Så smidigt och proffesionellt. De kan sin marknad :)

Emil G
Bjursås

Mia J
Kyrkbacken

Helena är en otroligt varm och förtroendegivande mäklare, som under hela min försäljning har funnits där och stöttat. Jag är supernöjd med hennes insats och skulle varmt rekommendera henne till andra som är i säljartagen.

Gunnel D
Kingelbo

Noggranna och genomtänkta i sina förslag till försäljningen. De gav ett förtroendeingivande intryck och svarade korrekt på alla frågor. Lämnade inget till slumpen utan fullföljde sitt uppdrag på ett utomordentligt sätt.

Jan W
Falun

Snabb handläggning. Trevligt bemötande.

Charlotta B
Varggården

Proffsig hantering av hela köp och säljprocessen. Bra planering, hjälp och stöd.

Tomas I
Skutudden

Otroligt positiv med snabb feedback. Intresserad och engagerad. Kommer att rekommendera denna mäklare till mina vänner inför deras försäljning.

Thomas B
Falun

Duktig driven mäklare som skötte allt väldigt proffesionellt

Olof S
Gamla Herrgården

Vi är väldigt nöjda med det bemötande och den hjälp vi fått under vår försäljning.

Jekaterina K
Vika

Väldigt proffsig bemötande. Tack Sofie för en toppen affär.

Ulrika E
Galgberget

Snabb och smidig försäljning med superproffsig mäklare!

Tony B
Grycksbo

Fint bemötande och väldigt hjälpsam vid frågor som uppkommer vid fastighetsförsäljning

Lisa O
Främby

De är trevliga och proffesionella.

Lina A
Hosjö

Proffsigt bemötande och bra information! 😊 Vi fick komma på visning direkt och affären gick snabbt och smidigt!

Erik D
Östanfors

Vänlig och bemötande mäklare men man märker att huvuduppgiften är att få igenom affären och inte värna om köparen och de saker jag är orolig för. Badrummet är omgjort av köparen som inte kan uppvisa våtrumsintyg eller att det gjorts professionellt, vilket mäklaren bagatelliserar som att det ändå inte behövs. Förhoppningsvis råkar vi inte illa ut på grund av detta men att det bemöttes på ett annat sätt än "det löser sig nog, oroa dig inte" hade känts mer professionellt eftersom jag ju förstår att mäklaren bara vill ha igenom...

Tina S
Centrum

Kunniga, tillmötesgående, lättillgängliga

Johan B
Slätta

Nu har vi både köpt och sålt hus via Joakim. Han är ett super proffs som alltid bemöter våra frågor snabbt och utan att få oss att känns oss som idioter. Uppskattar verkligen hans raka och inte fjäskiga framtoning!

Marta G
Östra Främby

Hade gärna tagit emot mer tips och ”att tänka på inför fotografering” eller rekommendation på stylist/inredare. Fick höra att vissa mäklare lämnar ut checklistor och att andra till och med dyker upp och hjälper till på fotograferingen. Vi fick bara en tid med fotograf bokad. Det slutade med att vi tog in en stylist, men det var ju ren tur att hon kunde med så kort varsel. Försäljningen i sig gick över förväntningarna och all kontakt med mäklaren har varit till belåtenhet.

Fredrik M
Övre Haraldsbo

Tryggt och proffsigt hela vägen med en mäklare som verkar mån om att förfarandet ska vara så bra som möjligt för både köpare och säljare.

Åke S
Centralt

Vad man kan förvänta sig varken mer eller mindre

Mimmi V
Uddnäs

Vi sålde vårt hus och fick hjälp av Jonas Sjöström. Fantastiskt bemötande, kunnig på sin sak, alltid god kontakt med snabb återkoppling kring försälningen. Jonas var engagerad, lyhörd för våra önskemål o mycket professionell. Väldigt bra på alla delar vi gått igenom under tiden. Vi är mycket nöjda. Tusen Tack Jonas

Göran B
Liljesund

Bra bemötande. Effektiv handläggning. Lätt att nå. Tydlig info och dokumentation

Patrik K
Järlinden

Blev både sälj och köp via Svenskfast och Joakim Folkesson. Gick smidigt och bra trots lite svajigare tider. Erfaren och duktig mäklare. 👍

Niklas G
Centrum

Riktigt nöjd med affären både kunniga och snabba på att svara

Ulrika W
Stennäset

Vi fick en professionell visning och information av mäklaren. Hon gav snabb och korrekt återkoppling på våra frågor samt hur budgivningen skulle gå till.

Ulla T
Korsnäs

Positivt proffsigt bemötande även emot köparen vid vårt möte med dem.

Elin S
Korsnäs

Har fått ett mycket bra intryck av mäklaren! Professionell men kunde också vara skämtsam vilket vi uppskattar. Har varit ett bra stöd och svarat på funderingar. Fick känslan av att även hon tyckte det var kul att vi äntligen hittat vårt hus, och inte bara för att det är hennes jobb.

Håkan E
Lilla Källviken

Sandra var super jobba med! Alert och superproffsig!

Lena W
Kårarvet

Sandra Danils är mycket proffsig. Utstrålar en värme och empati och har en härligt sätt att ta sina kunder. Jag är jättenöjd med försäljningen av vårt hus.

Börje B
Falun

Mycket trevligt bemötande och han hittade en lägenhet som uppfyllde alla våra krav. Vi blev lotsade genom hela processen på ett mycket proffsigt sätt och vi är mycket nöjda

Ulrika F
Gamla Herrgården

Jonas hjälpte oss med vår försäljning på ett mycket förtroendeingivande sätt från början till slut. Proffsig och kunnnig. Kan varmt rekomendera Jonas!

Pia J
Hosjö

Helena Leonardson är den bästa mäklaren som finns. Kan inte varit bättre 👍😁

Lars-Erik H
Sågmyra

Allt fungerade perfekt från första kontakten till avslutningen idag.

Per N
Sågmyra

Ett bra bemötande från visningen tillkontraktsskrivning Särskilt vid extra knorren under budgivning

Anna-Maria H
Sågmyra

Toppen! Bra bemötande, alltid trevlig och positiv. Bekräftade oss i de beslut vi tog och förklarade på ett bra sätt så att vi förstog hur allt gick till och uppdaterade oss hela tiden under processens gång

Helena V
Hälsingberg

Proffsigt och lyssnade till våra behov!

Peter H
Övre Gruvriset

Mycket förtroendeingivande möte med mäklaren, en bra dialog kring både köp och sälj. Mycket proffsigt bemötande. Öppen och bra dialog kring köpet, snabb återkoppling och proffsigt.

Hillevi L
Sålde sin bostad med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Falun
Svärdsjö

Helt otroligt bra hjälp, så proffsigt kunnande, inget att anmärka på

Maj C
Aspeboda

Vaöde mellan 3 olika mäklare på 3 olika firmor. Sandra Daniels varmycket bra. Hon var lyhörd o h förstod mig precis. Hon levde absolut upp till mina förväntningar

Pernilla L
Daglöstäkten

Sandra gjorde ett toppenjobb med försäljningen av vårt hus. Kändes så tryggt att sälja med Sandra. Väldigt kunnig, proffsig, lyhörd och engagerad. Hon kom med bra råd och som säljare fick man direkt förtroende för henne. Vi kan varmt rekommendera Sandra som mäklare!