Erika Lindgren

Erika Lindgren

Erika Lindgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Erika Lindgren har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Erika Lindgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 88 omdömen med ett betyg på 4.8. Erika Lindgren har haft 37 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

88 omdömen om Erika Lindgren

Sedan starten hos Reco 2021
Willert J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erika Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Informativ redogörelse.Vänligt bemötande.

Marie J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erika Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Söder

Ihärdigt kämpat på med visningar trots att marknaden varit rätt ”kall”. Löpande gett oss information samt alltid dialog inför uppdatering av annonsen. Mycket trevligt bemötande!

Svar från Erika Lindgren

Tusen tack Marie för det fina omdömet och ert långa förtroende!

Pernilla H
Centralt

Alltid glad och hjälpsam. Så tacksam för hennes hjälp.

Svar från Erika Lindgren

Tack så mycket Pernilla för ditt fina omdöme och ert förtroende att hjälpa till med er bostadsförsäljning! Tack själva för det fina samarbetet! Vi ses på tillträdet!

Britt-Marie K
Centralt

Mycket professionellt och tillmötesgående.

Svar från Erika Lindgren

Tusen tack Britt-Marie, jag tror att denna lägenhet kommer att bli perfekt för dig! Vi ses på tillträdet!

Ingegerd S
Söder

Seriöst bemötande väldigt proffsig.

Svar från Erika Lindgren

Tack så mycket Ingegerd för ditt omdöme och ert förtroende att hjälpa till i de båda processerna!

Marie S
Centralt

Mycket kompetent, tillmötesgående,saklig. Lätt att få kontakt med. Snabba svar vid både mail-och telefonkontakt.

Svar från Erika Lindgren

Tusen tack Marie för ditt fina omdöme, det glädjer mig att ni är nöjda med processen!

David D
Gävle

Blev bemött på ett väldigt bra sätt under hela processen, Erika gick över alla förväntningar och gjorde ett superjobb. Erika hjälpte till även fast hon hade semester, gjorde allt jättebra från början till slut så hon förtjänar 2 dagar extra semester kan jag tycka haha.

Svar från Erika Lindgren

Tack så mycket David för ditt fina omdöme, alltid kul att hjälpa till! Jag tror att denna lägenhet kommer bli perfekt för dig att sätta sin egna prägel på. Vi ses på tillträdet!

Jan H
Andersberg

Bra bemötande, omtänksam och noggrann.

Åsa W
Andersberg

Erika har verkligen varit till stor hjälp med att få min lägenhet såld. Hon har hört av sig med jämna mellanrum för att kolla hur det är och för att lämna info och få info om kommande försäljning. Hon har ordnat extra visningar då det fanns intresse för det. Erika är väldigt trevlig och tillmötesgående! Jag är så tacksam för all hjälp jag fått av henne! Mvh Åsa

Ann-Charlotte Å
Söder

Jag anlitade Erika för hjälp med försäljningen av en bostadsrätt från ett dödsbo. Trots en tuff marknad lyckades Erika sälja bostaden snabbt och med god vinst. Hon var professionell, lyhörd och höll mig uppdaterad genom hela processen. Hennes förmåga att navigera komplexa situationer och hitta kreativa lösningar var imponerande. Söker du en professionell fastighetsmäklare certifierad på nyproduktion? Hör av dig till Erika!

Svar från Erika Lindgren

Tusen tusen tack Ann-Charlotte för ditt fin fina omdöme, det värmer att höra dina fina ord och att du är nöjd med processen! Tack för förtroendet!