Linus Lindqvist

Linus Lindqvist

Linus Lindqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Linus Lindqvist har varit registrerad mäklare sedan 2007-01. Linus Lindqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 471 omdömen med ett betyg på 4.8. Linus Lindqvist har haft 126 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

471 omdömen om Linus Lindqvist

Sedan starten hos Reco 2016
Therese G
Sålde sitt hus med hjälp av Linus Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Valbo

Nonchalant bemötande, dåligt engagemang. Liten insats

Svar från Linus Lindqvist

Hej Therese, det var tråkigt att höra. Dock måste jag säga att jag inte delar den bild du har. Jag anser att jag varit tillgänglig mer eller mindre 24/7 för dig samt lagt ner mycket tid och energi på försäljningen. Ta hand om dig, vi ses vid tillträdet!

Kristoffer B
Köpte sitt hus med hjälp av Linus Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Hagaström

Linus var mycket professionell och engagerad vid köp av vårt nya hus. Han är också snabb och effektiv med information och återkoppling. Vi rekommenderar varm Linus.

Daniel H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linus Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Centralt

Linus Lindqvist har, utan att vi haft möjlighet träffa honom personligen, på ett smidigt och snabbt sätt bistått min fru och mig att köpa vår kommande bostad. Alla frågor och ärenden löstes på kort tid. Vi har skrivit köpekontrakt.

Jessica J
Olsbacka

För oss var det självklart att anlita Linus som även hjälp oss vid tidigare försäljning samt köp av bostad. Han har ett lugnt, samlat och professionellt sätt. Han ger sitt yttersta för att affären ska gynna både köpare och säljare på bästa sätt. Han gör liksom det där lilla extra som gör att man känner sig viktig som kund. /Jessica

Adam P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linus Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Centralt

Bra kommunikation och lätt att ha och göra med.

Karl-Gunnar Z

Fixade försäljningen väldigt snabbt👍

Ylva L
Lindbacka

Proffsig, alltid snabb att återkoppla, trevligt bemötande. Känner stort förtroende för att vi ska bli nöjda.med både köp o försäljning.

Rasmus B
Södra Bomhus

Gävles bästa, utan tvivel. Kunnig, pinpointar rätt saker, säger han något stämmer det varje gång. Pålitlig och håller sitt ord, alltid lätt att nå och lätt att ha att göra med. Lovar inte något han inte kan hålla. Våra varmaste rekommendationer!

Malin H
Lindbacka

Tack vare Linus har vi köpt vårt drömhus. Både husköp och försäljning av vårt radhus gick så smidigt tack vare en så proffsig mäklare som både skötte försäljningen och husköpet. Kan verkligen rekommendera Linus!

Per B
Hagaström

Vi känner att Linus verkligen lyssnat på våra önskemål och har på ett professionellt sätt sålt vår bostad och samtidigt hittat vårt nya drömboende