Köpte en lägenhet. Bra bemötande av mäklaren.
Karolina Nilsson
Karolina Nilsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle
.Karolina Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-10. Karolina Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 4.8. Karolina Nilsson har haft 0 försäljningar sen 2024-11 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
41 omdömen om Karolina Nilsson
Tack för de fina orden, vi ses vid tillträdet! / Karolina
Var ett helt smärtfritt köp av bostadsrättslgh
Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva! Trevlig sommar! / Karolina
Bra möten samt fin uppföljning och noggrann genomgång vid köp av lägenhet
Stort tack för det fina omdömet, det värmer! / Karolina
Karolina var alltid lätt att kontakta, hon var trevlig, tydlig och hjälpsam. Uppdaterade oss bra under resans gång.
Stort tack för din fina rekommendation! Lycka till i nya boendet! :) / Karolina
vi köpte en bostadsrätt, Karolina var våran mäklare, hon är fantastisk duktig och snäll, vi är glada att vi kunde kontakta med henne och gjorde affär . lycka till för henne
Vad roligt att höra att ni känner er nöjda! Tack för den fina recensionen! / Karolina
Köpt min första lägenhet! Tack vare Karolina så jag kände mig trygg genom hela processen. Toppen mäklaren!
Jättekul att höra Lucas, tack för de fina orden! Hoppas att du ska trivas riktigt bra i nya lägenheten! / Karolina
Karolina är bästa som jag har träffat
Tack snälla för värmande ord och grattis till en fin lägenhet! :) / Karolina
Duktig, engagerad och hjälpsam
Tack så mycket för de fina orden och lycka till med din nya bostad framöver! :) / Karolina
Koept bostadsraett Egnahemsgatan 20B, Norrsundet. Karolina var mycket trevlig och anpassade speciell visningstid eftersom jag hade en utlandsresa inbokad par visningsdagen.
Stort tack för det fina omdömet! Hoppas att ni ska trivas fantastiskt bra där! / Karolina
Vi sålde en bostadsrätt i Valbo. Vi blev bemötta på ett väldigt bra sätt och är väldigt nöjd med Karolina som mäklare.
Tack Andreas för att du tog dig tid att skriva! Hoppas att ni trivs toppen i ert nya hus och önskar er God jul och gott nytt år!