Manne Pettersson Wallström

Manne Pettersson Wallström

Manne Pettersson Wallström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Manne Pettersson Wallström har varit registrerad mäklare sedan 2016-05. Manne Pettersson Wallström har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 316 omdömen med ett betyg på 4.8. Manne Pettersson Wallström har haft 57 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-01 - 2024-11

316 omdömen om Manne Pettersson Wallström

Sedan starten hos Reco 2024
Agnes E
Sålde sitt hus med hjälp av Manne Pettersson Wallström en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Hamrångefjärden

Proffesionell, kunnig och bra mäklare.

Måns C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Manne Pettersson Wallström en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Väster

Proffesionellt och förtroendeingivande bemötande! Tillgängligheten och trovärdighet hade vi som förväntningar vilket levdes upp med bravur. Inga ord behövs mer än 5 +. Vid en framtida försäljning är mäklarvalet enkelt!

Tomas L
Sätra

Trevlig, tillgänglig, lätt att ha att göra med.

Lee E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Manne Pettersson Wallström en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Sätra

Manne gav ett genuint och påläst intryck från vårt första möte. Han hade, eller såg till att ordna, svar på alla frågor och funderingar vi hade under processen. Han var tillgänglig och svarade kvickt på sms och återkopplade direkt när det behövdes. Det kändes verkligen som att vi var i trygga händer med Manne!

Mohammed H
Köpte sitt hus med hjälp av Manne Pettersson Wallström en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Bomhus

Manne is professional knowledgable , clear and supportive. I am still waiting and looking for his cooperation in the process of the handover as we don't earlier experince . THANKS

Ulrika A
Valbo

Tydlig och förklarar bra. Hör av sig om vad som händer i processen

Christina O
Söder

Mycket tillmötesgående och engagerad!

Agneta O
Gävle

Har träffat Manne bara vid det tillfället men det var ett proffsigt o trevligt möte.

Sejnur S
Brynäs

En snäll person gillar att förklara och trevligt har ett bra utseende, han visar respekt för människor, det gick allt bra med han iallafall.

Markus W
Sevallbo

Mäklaren var väl förberedd och kommunikativ. Detta medförde att vi kände oss trygga i affären