Håkan Palm är suverän snabb och kanon trevlig o mycket kunnig alltid ett nöje att få hjälp av honom.
Svensk Fastighetsförmedling Gislaved
Vi är mäklare med full koll på Gislaved! Funderar du på att köpa eller sälja villa eller bostadsrätt i Gislaved? Vi kan den lokala bostadsmarknaden och eftersom vi har ett nätverk av mäklare runt om i landet vet vi vad som fungerar och inte till exempel vid visning. Vi hjälper dig med hela processen från att värdera bostaden,...
153 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Gislaved
Sedan starten hos Reco 2016
Hej och tack för alla superlativ. Ha det bra./Håkan
Trevliga möten med mäklaren. Bra upplägg och återkoppling.
Roligt att ni är nöjda och att allt gått smidigt. Lycka till i Jönköping./Håkan
Ett trevligt bemötande. Proffsig.
Tack för gott samarbete och ha det bra "down under"./Daniel
Bra vänligt bemötande bra arbete trevligt bemötande
Roligt att ni är nöjda. Ha det bra i er nya bostad./Håkan
Försäljningen gick snabbt och smidigt, vi är mycket nöjda.
Hej och tack för alla superlativ. Ha det gott./Håkan
Professionell handläggning. Smidig i dialogen med alla parter. Mycket god lokalkännedom. Öppen för våra önskemål som säljare och samtidigt bra rådgivare.
Tack för positiva omdömen alltid roligt att få men det krävs alltid 2 parter för att dansa tango./Daniel, Angela och Håkan
Alltigenom bra hittills och är övertygad om att den sista biten även kommer att bli bra
Vi får tro att allt ska bli bra. Tack för positivt omdöme, det värmer. Ha det bra och kämpa på med flytten./Daniel, Angela och Håkan
Väl förberedd mäklare, tydlig genomgång av objekt och kontraktets innehåll
Tack för omdöme och att ni är nöjda./Daniel
.Mäklaren var engageret og aktiv. Vi fik solgt stugan, dog en del under vurderingen.
Tack för att vi fick hjälpa till./Daniel
Har bara positivt att skriva/säga . Från början till slut.
Hej Tobias. Roligt att vi levde upp till dina förväntningar. Ha det bra./Håkan, Daniel och Angela
Mycket trevlig mäklare och väldigt gott bemötande när vi framförde våra önskemål och krav inför försäljningen.
Roligt att ni är nöjda, det är ömsesidigt. Ha det bra./Daniel
Bra bemötande och engagemang av mäklaren.
Hej Alltid roligt när man lever upp till era förväntningar. Ha det bra./Daniel
Vi har blivit positivt bemötta. Mäklaren har varit tillmötesgående och hela tiden uppdaterat oss kring händelser och status av vår försäljning. Vi hade lägre förväntningar då vi aldrig tidigare haft anledning att ta kontakt med mäklare. Sammanfattningen av vår försäljning är att vi varmt kan rekommendera Svensk Fastighetsförmedling där ni får både kontinuerlig förmedling samt ett positivt som ärligt bemötande.
Tack så mycket för de fina orden Cecilia. Vi hörs! / Daniel
Väl bemötande och bra kontakt hela vägen.
Tack för ert positiva omdöme. Ha det bra./Håkan
Trygghet, professionalitet, engagemang och en grym drivkraft. Jag är mycket nöjd och skulle varmt rekommendera Daniel till den som vill sälja sin fastighet.
Tack för de vänliga orden. Ett Gott Nytt År hälsar Daniel.
Smidig och snabb kommunikation
Tack för gott samarbete och lycka till i Halmstad./Daniel
Bra att hålla oss uppdaterade om huruvida det var visningar på huset mm. De svarade alltid snabbt när men sökte dom via telefon. Ett bra bemötande hela vägen!
Roligt att ni är nöjda. Fastighetsmarknaden är väldigt avvaktande men bra att ni hade tålamod så att det slutligen löste sig. /Daniel, Angela och Håkan
Positivt bemötande under rådande omständigheter I början vid visningstiden var allt uppåt, när sedan spekulanterna uteblev sjönk humöret. Vi själva blev mer aktiva och jagade på folk vi träffade. Till slut lyckades vi få igång en spekulant. SF slutförde sedan sin uppgift. Vi hade kontakt med mäklaren en - två gånger oer 14-dar.
Skönt att det löst sig till slut och dessutom till en köpare som verkar nöjd samt inte villkorade köpet. Ha en fin sommar./Håkan P
Professionellt och vänligt. Rekommenderas varmt!
Tack för de vänliga orden. Alltid roligt att höra från nöjda kunder. Ha det nu bra och hoppas du kommer och trivas i det nya. Hälsa mor./Håkan
Professionella mäklare som är mycket tillmötesgående och hjälper med allt som har med ditt bostadsköp att göra. Rekommenderar varmt :)
Vad roligt att du är nöjd. Tack för de vänliga orden och välkommen tillbaks till Gislaved./Daniel, Angela och Håkan
Hög kvalitet snabb service, trevliga och flexibla personal.
Tack för ert omdöme, det uppskattas./Håkan
Bra bemött av mäklare och snabbt agerande. Lite fel i ritningar som justerades. Källaren saknades. I presentationen saknades bilder på (som vi ser det) viktiga delar, såsom groventré och gillestuga med öppenspis. Fotografen tyckte inte dessa bilder var viktiga. Ingen öppen visning erbjöds på kväll- eller helgtid. Detta innebar ju att presentationen blev viktigare. Vid försäljning tillsammans med säljare/kund, så fungerade detta mycket bra.
Tack för ert omdöme. Vi tar till oss era synpunkter och försöker bättra oss. /Håkan
Gjorde mäklaren ett mycket bra jobb? Alla frågor besvarades mycket bra. En mycket välorganiserad försäljning, tack för det.
Roligt att du är nöjd. Tack för bra omdöme så ses vi snart för övertagande./Håkan
- enkelt att hitta gemensam tid - alltid snabbt att svara - trevligt och hjälpsam
Enkel och snabb kontakt och bra bemötande.
Roligt att ni är nöjda. Välkomna till Gislaved./Håkan
Mäklaren har bidragit med kandidater trots svårigheter med att marknaden stannat av lite med oroligheter i världen.
Tack för positivt omdöme och högt betyg. Ha en fin sommar så hörs vi när det närmar sig övertagande./Håkan
Bra bemötande, uppnådde förväntningarna. God kommunikation.
Tack för detta omdöme. Det är ömsesidigt. / Håkan, Angela och Linnea
Snabb och smidig kontakt. Bra lokalkännedom.
Tack alltid roligt med nöjda kunder. Håkan, Angela och Linnea
Jag tycker att det var bra service och bemötande👍
Roligt att höra och tack för omdömet! /Linnea, Angela och Håkan
Mycket kompetent, proffsig och serviceinriktad mäklare med ingående lokalkännedom. Upplevde att vara trygg och välinformerad genom hela processen. Snabba svar på allt. Vill absolut rekommendera Håkan Palm om du önskar en erfaren och seriös mäklare. Vänliga hälsningar Vibeke Barkentin
Tack Vibeke. Alltid kul när man kan leva upp till kundens förväntningar. /Håkan, Angela och Linnéa
Proffsig och personlig mäklare. Kände väl till området.
Tack för att du tog dig tid att skriva en rekommendation. /Håkan, Angela och Linnea
Allt fungerat snabbt o smidigt och bra, proffsigt och trevligt bemötande Thomas
Roligt att höra att du blev nöjd/ Håkan, Angela och Linnea
Toppen. Seriös, detaljerad förklaring och allt redo efter man blir redo att köpa. Bra jobbat. Mvh
Så roligt att höra att ni är nöjda och tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Med vänlig hälsning, Linnea
Mycket bra. Bra bemötande, svarar fort på e- post och telefon samtal. Jag är mycket nöjd.
Tack så mycket för omdömet. Tack själv för snabba besked och bra kommunikation./Håkan, Linnea och Angela.
Positiv, venlig og profesionel behandling.
Tack för det fina omdömet. /Håkan
Toppen bemötande av mäklaren. Mäklaren har varit tydlig, flexibel och hjälpsam i processen.
Tack så jättemycket för det vänliga omdömet. Det är ömsesidigt. Med vänlig hälsning, Håkan, Linnea och Angela.
Precis som förväntat. Jag blev bra bemött och fick svar på dom frågor jag hade. Dom är noga med att säga att det är bara att ringa om jag undrar något mer eller har fler frågor, vilket känns jätte bra.
Vad roligt att du är nöjd och tack för de fina omdömet. Det är alltid bara att höra av sig. Ha det en fin vecka./Linnéa, Håkan och Angela
. . .. ........ ............................ ..
Toppen Håkan är trygg lugn svara snabbt både på telefonsamtal sms eller Mail precis som man vill en mäklare skall vara
Tack för förtroendet att vi fick hjälpa er med försäljningen och dessa varma ord. Ömsesidig kommunikation brukar leda till bra resultat. /Håkan, Angela och Linnea
Snabba, enkla och informativa från första kontakt till avslut.
Ömsesidigt. Roligt att ni är nöjda. /Håkan, Linnea och Angela
Professionellt och vänligt bemötande. Linnea gav inte orimliga förväntningar och resultatet blev bättre än väntat och snabbt. Tack
Så roligt att höra att ni är nöjda och att jag lyckades leva upp till era förväntningar och lite till. Tack för dessa varma orden och för förtroendet att hjälpa er med försäljningen. Nu hoppas vi att nästa barnfamilj kommer att trivas lika länge som ni har gjort. /Linnea, Håkan och Angela.
Bra bemötande och snabba beslut. Kändes tryggt och bra
Tack för de orden och roligt att höra att ni är nöjda. /Linnéa, Håkan och Angela
Sålde min brf med Linnea som mäklare. Är så grymt nöjd. Proffsig vägledning och svar på alla mina knäppa frågor. Tack!!
Tack för förtroendet att få hjälpa till med försäljningen och för ditt fina omdöme. Vi finns med hela vägen och INGA frågor du ställt har varit dumma! Nu har du äntligen din stora gräsmatta och våren väntar runt hörnet. Lycka till med allt! /Linnea, Håkan och Angela.
Mäklare var helt vanlig och hjälpte oss förstå allt.
Så roligt att ni är nöjda. Nu väntar vi med spänning på dagen ni får nycklarna till ert drömhus i Sverige. Tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen. /Linnea, Håkan och Angela
Bra bemötande och rak och enkel hantering vid budgivningen. Inget utdraget förfarande. Informativ
Tack för ditt fina omdöme. Ta det lugnt ute på vägarna och njut av snölandskapet. /Håkan, Angela och Linnea
Mäklaren bemötte oss på ett mycket trevligt sätt vid kontraktsskrivning. Hon var tydlig, informativ och trevlig.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, det värmer. Har förmånen att ha trevliga kunder som bidrar till go stämning. /Linnea
Vi blev bemötta på bra sätt,dom förklarade hur det skulle bli,vilka chanser bli av med fastigheten Så vi är nöjda,och bra människor som köpt vårt hus. Det viktigaste va bli av med huset, är man både har hus lägenhet.På det viset blir det dubbla hyror ett tag,men överlag är jag nöjd av vår mäklare.
Kul att höra att ni är nöjda och att vi fick förtroendet att hjälpa till. Det går fort tills vi sitter vid bordet och dricker kaffe igen och lämnar över nycklarna till glada köpare. / Linnea
Jag tycker att det var ett väldigt bra bemötande och känner mig nöjd med allt
Tack roligt att höra att du är nöjd! Lycka till i nya lägenheten/Håkan
Allting av högsta klass, från sekreterare till mäklaren. Valde kontor på goda meriter.
Tack för positivt omdöme som alltid värmer och hoppas du hittar något som passar trots att det blir trist att du flyttar från bygden. Från oss alla på kontoret gm Håkan
Mycket bra bemötande av samtliga på kontoret i Gislaved. Hade höga förväntningar då jag enbart hört gott om dem tidigare och allt infriades. Inga frågor va för dumma för att ställas. Fick svar på det jag ville och kände mig mer än välkommen. Rekommenderar Svensk Fastighetsförmedling i Gislaved alla dagar i veckan! Tack Håkan, Linnea och Angela! /Anna
Så roligt att höra att vi kunde leva upp till dina förväntningar och lite därtill. Stort tack för ditt fina omdöme, det värmer hos oss alla tre en regnig höstdag. Vi önskar dig lycka till på västkusten! /Linnea, Håkan och Angela.