Vi upplevde Johan som professionell, engagerad och mycket tillmötesgående. Rekommenderas!
Svensk Fastighetsförmedling Habo
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Habo! Letar du efter bostad eller vill sälja din bostad i Habo, Munkaskog, Fiskebäck, Dykärr, Gäbo, Kivarp, Simonstorp, Åsared eller Luktenborg med omnejd? Tveka inte att kontakta några av våra duktiga mäklare med god lokalkännedom. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Habo har den...
134 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Habo
Sedan starten hos Reco 2021
Gott bemötande! Gav god information!
Seriös, Lugn ( ibland lite FÖR lugn) ! Mycket bra !
Jag har fått ett gott bemötande av mäklare Johan Agnesund. Han levde upp till de förväntningar jag hade på en mäklare.
Vi är mycket nöjda, Johan är både professionell och tillmötesgående.
Proffesionell, kunnig, trygg och med värme samt omtanke att det ska bli bra!
Trevlig, seriös, informativ och har ett bra bemötande som känns bra. Jag kan rekommendera honom.
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Johan som mäklare. Från första mötet till avslutad affär har han varit professionell, lyhörd och engagerad. Hans kunskap och erfarenhet skapade en trygghet genom hela processen, och han såg verkligen till att mina behov och önskemål var i fokus. Kommunikation var snabb och tydlig, och jag kände mig ständigt uppdaterad. Jag kan varmt rekommendera Johan till alla som söker en pålitlig , kunnig och professionell mäklare. Tack för ett fantastiskt jobb, Johan.
Proffsigt och korrekt bemötande. Trevlig. Förtroendeingivande
En bra mäklare som levt upp till våra förväntningar!
Johan va en lyhörd och hjälpsam. Som köpare så var Johan super, lätt att få kontakt med och affären kändes trygg.
Enkelt och trevligt bemötande med mycket kompetens inom området, god lokalkännedom.
Johan har varit lugn och trygg under hela processen. Kan starkt rekommendera Johan som mäklare!
Professionell och snabb. Lätt komunikation även under helgen. Tydlig och går genom alla information noggrann.
Johan är professionell och bra på återkoppling - en mäklare som jag kan rekommendera
Erfarenhet, trevlig,kunnig. Snabb och effektiv. Verkar tycka om sitt jobb. Bra bemtötande
Vi är helnöjda med Johans arbetsinsats vid köp av vår nya bostad!
Mycket bra. Johan har varit konstruktiv och klok i kontakt med oss.
Professionell hjälp, trevligt bemötande, snabba svar. Hoppades på en snabb försäljning - en kund på visningen - köpte huset inom 10 dgr. Både vi säljare och intresserade köpare fick snabb och korrekt information.
Hög tillgänglighet, korrekt, kunnig och trevlig. Allt man som köpare kan önska av en mäklare.
Han tog hand om oss, på bästa sätt. Det blev en massa frågor , som han fick svara på.. Vi har känt oss trygga med all hjälp.
Bra service, alltid nåbar och med ett trevligt bemötande.
Mycket trevlig och kunnig samt gott bemötande.
Mycket trevlig och tillmötesgående mäklare. Kan starkt rekomendera Johan agnesund
Mycket trevligt bemötande . Affären gick väldigt smidigt .För mig har det fungerat klanderfritt.
Trevlig och professionell. Fick ett jätte bra intryck av honom.
Vi har fått ett mycket professionellt och vänligt bemötande. Detta har gjort oss trygga med försäljningen av vårt hus. Det är ett stort steg att ta beslutet att sälja sitt hus och då är det viktigt att få bli bemötta på ett så kunnigt och empatiskt sätt som vi har blivit.. Snabba återkopplingar och en fin kommunikation har bidragit till att allt har känts tryggt..Tack!
Proffsig, vänlig o målmedveten
Vi haft en väldigt fin dialog genom denna process att sälja vår villa samt köp av lägenhet. Mitt förtroende vann Johan när vi var på en lägenhetsvisning där proffsighet yrkeskunnande framkom tydligt och detta hade vi inte stött på vid tidigare visningar.
Vi känner oss helt trygga, med köpet av vår nya lägenhet. Vi har blivit väl mottagna, med alla våra frågor o funderingar. Även våra söner är mycket nöjda.
Upplevdes ointresserad, gjorde önskevärderingar av huset vi skulle sälja som låg långt över marknadspris. Ville även kontrollera mycket kring försäljning av det huset trots att han inte var ansvarig mäklare (köpte nya med klausul). Huset som såldes hade även felaktiga uppgifter i prospektet som en erfaren mäklare borde ha upptäckt tidigare.
Hej Frida Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Beklagar om det funnits felaktigheter i prospektet. Att jag ville "kontrollera" hur det gick i er försäljning berodde givetvis på att ni köpte med klausul och att denna affär låg till grund för säljarnas nya boende.
Johan har varit mycket bra under vår jakt på det perfekta huset. Han har varit lyhörd för vad vi vill ha och har gett ett proffsigt intryck. Han har svarat på de frågor vi har haft och framförallt har vi uppskattat hans snabba återkoppling allra mest. Han har alltid svarat på sms och tagit samtal, tidig morgon som sen kväll. Vi är supernöjda!
Johan var professionell och närvarande. När det fanns förutsättningar gick det snabbt och smidigt med försäljningen.
Professionell, tydlig och informativ.
En smidig och snabb affär. Rak, tydlig och proffisionel.
Fått ett mycket bra bemötande av Johan när vi sökt bostad i Habo och fått ett stort förtroende för hans sätt att arbeta. Han har ställt upp med kort varsel och ofta utanför ordinarie arbetstider. Hjälpte oss på ett professionellt sätt att hitta vårt nya hem i Habo.
Tillmötesgående och trevlig Påläst på objektet. Vid skrivning av kontrakt tydlig.
Bra och kunnig mäklare som arbetar noggrant och strukturerat och ser till att det är en bra kommunikation mellan båda parterna.
Johan är tillgänglig, professionell och har ett väldigt trevligt sätt.
Utstrålade trygghet och säkerhet i sitt uppdrag. Alltid tillgänglig och engagerad. Och en lättsam personligeht som jag uppskattade mycket. Stort TACK!
Tydlig och informerade väl om alla saker vi behövde veta i samband med ett husköp. Svarade snabbt på frågor
Vi är mycket nöjda! Johan har varit tillgänglig hela tiden, och snabb på att svara på våra frågor. Starkt engagemang och ställt upp på extra visningar när det behövts.
Vi är väldigt nöjda! Supertrevlig och alltid tillgänglig. Har svar på alla våra frågor. Vi rekommenderar verkligen Johan!
Trevlig och flexibel i att ordna visning för oss. Trevligt bemötande
Otydlig information och ett tillägg i köpekontraktet som vi inte fick reda på förrän vid påskrift gjorde att husköpet inre blev som tänkt,hade vi fått den informationen tidigare hade affären stt annorlunda ut.
Hej Erik Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Tråkigt att ni upplever att jag varit otydlig, detta får jag ta till mig. Gällande tillägget i kontraktet: Tillägget i kontraktet är till för att skydda er som köpare. Både säljare o köpare hade som vanligt fått information om detta tillägg innan kontraktsskrivningen. Med vänliga hälsningar Johan Agnesund Svensk Fastighetsförmedling
Bra bemötande; proffsig och saklig men ändå trevlig, personlig och ärlig. Våra förväntningar var att få huset sålt med ett bra bollplank som ville hjälpa både oss och köpare att bli nöjda och det blev lyckat!
Johan är lugn och metodisk. Hjälpte oss sälja vår bostad. Jättetrevlig och proffsig. Kan varmt rekommendera Johan!
Johan ställer alltid upp när man har frågor.
Hej. Jag är nöjd med Johan Agnesund
Vi är mycket nöjda med vår mäklare 😊