Kardo var väldigt trevlig och arbetade snabbt med vad som kändes som en fördelaktig affär för både oss som köpare och för säljarna. Han fick oss att känna oss trygga med att göra en bostadsaffär som är outforskat territorium för oss. Svårt att jämföra mäklare då detta var vårt första köp, men jag tycker Kardo förtjänar en 5a!
Kardo Talabani
Kardo Talabani är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
.Kardo Talabani har varit registrerad mäklare sedan 2022-11. Kardo Talabani har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 47 omdömen med ett betyg på 4.9. Kardo Talabani har haft 5 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-07 - 2024-10
47 omdömen om Kardo Talabani
Hej Cecilia, Tusen tack för dina fina ord, skönt att ni kände er trygga genom processen. Hoppas ni kommer trivas bra i er nya lägenhet. Vi hörs vidare i affären Kardo
Trevlig, kunnig och svarar i telefon
Kardo har varit en fantastisk mäklare hela vägen från visning till avtal! Kardo har haft konstant kontakt med oss under hela processen och har svarat på alla frågor vi har kommit med. Man märker direkt att han är motiverad att hjälpa sina kunder. Vi kunde inte ha kunnat önska oss en bättre mäklare för våran första stora flytt! Tack!
Hej Sara, Tusen tack för dina fina Reco, verkligen kul att höra att ni är nöjda. Hoppas ni trivs riktigt bra i bostaden Vi hörs vidare i affären Kardo
Kardo har varit fantastisk genom hela processen från början till slut. Snabb återkoppling och mån om sina kunder. Påläst och hjälpsam, ärlig och ordningsam! Som köpare har detta gjort att man har känt sig trygg och lugn trots en så stor affär som annars kan kännas läskig utan rätt stöd. Tack Kardo!
Hej Josef, Tusen tack för din fina Reco, kul att höra att ni vart nöjda och känt er trygga. Hoppas det blir många lyckliga år på Kommunalvägen. Vi hörs vidare i affären Kardo
En mycket bra mäklare som ser både köparens och säljarens bästa, Lyhörd och kunnig på sitt arbete!
Stort tack Markus för förtroendet att få hjälpa dig hitta den köpare du sökte. Du kommer ha ett superbra på nya stället med. Vi hörs vidare i affären Kardo
Kardo var kommunikativt och informerade under hela försäljningsprocessen samt skötte allt proffsigt som man förväntar sig i en process som detta med ett lyckat slutresultat för alla parter. Kommunikation är a-o vid bostadsaffärer och det levererade Kardo som nämnt ovan.
Stort tack Kristoffer för ett gott samarbete. Det grundar sig i en god gemenskap och gott förtroende för varandra. Vi hörs vidare i affären. Kardo
Mycket gott och seriöst bemötande. Tydlig och inlyssnande. Intresserad, håller kontakt och återkopplar. Lätt tillgänglig.
Mitt största tack till dig för att få hjälpa till att hitta nästa hem. Jag hoppas du får många fina år i bostaden. Kardo
Kardo har ett väldigt trevligt och lugnt sätt. Vi hade en tät dialog och jag kände mig ständigt uppdaterad om läget. Han fick mig att känna mig trygg genom hela försäljningsprocessen. Jag kan varmt rekommendera honom! /Katarina C
Affären gick smidigt. Tydlig kommunikation och snabba svar.
Allt fungerade bra. Bra information och väl förberedd. Finns inget att klaga på.