Peter Rosén Sjöberg

Peter Rosén Sjöberg

Peter Rosén Sjöberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Peter Rosén Sjöberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Peter Rosén Sjöberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 29 omdömen med ett betyg på 4.9. Peter Rosén Sjöberg har haft 19 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2024-10

29 omdömen om Peter Rosén Sjöberg

Sedan starten hos Reco 2024
Eleonora B
Köpte sitt hus med hjälp av Peter Rosén Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Vidja

Peter har med värme och respekt för alla parters utgångspunkt, stöttat och väglett mig genom hela processen. Jag har känt mig trygg och väl omhändertagen genom varje steg. Jag har fått goda råd och tips som gjort att jag till slut kunnat genomföra affären. Därför lämnar jag mina allra varmaste rekommendationer. Stort hjärtligt tack för allt.

Miriam S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Peter Rosén Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Huddinge

Väldigt trevligt bemötande och mån om att allt blev så bra som möjligt!

Mika T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Peter Rosén Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Västra Balingsnäs

Svarar alltid i telefon, tid och otid. Hjälper till med internet problem, som jag är urusel på. Har bara positiva vibbar från Peter👏💯

Svar från Peter Rosén Sjöberg

Stort tack Mika, jag är så glad att jag kunde bidra till en lösning för dig och döttrarna som blev så bra! Stor lycka önskar jag er i ert nya hem, men först, tillträde! Så vi ses på tillträdet först så ska ni få göra er hemmastadda sen :D Allt gott så länge!

Faris P
Segeltorp

Det var en snabb och smidig affär med Peter

Svar från Peter Rosén Sjöberg

Tack Faris, jag får säga det samma om er som köpare. Snabbt och smidigt, precis som en bra affär ska göras så tack för det! Ha det fint nu och lycka till med alla renoveringarna så hörs vi sen vid omvärderingen :)

Denise L
Segeltorp

Väldigt bra bemötande Levde upp till mina förväntningar Har en bra upplevelse under hela köpets gång

Svar från Peter Rosén Sjöberg

Hejsan Denise, stort tack för ditt omdöme! Hoppas ni stormtrivs i ert nya hem ni skapar tillsammans nu! :D

Adonis P
Flemingsberg

Jätte trevlig, snäll och proffesionellt.

Svar från Peter Rosén Sjöberg

Stort tack för det fina betyget och orden Adonis, jag hoppas ni kommer stortrivas i ert nya hem! :D

Sidrat U
Vistaberg

Peter är en professionell, engagerad och hängiven person. Han kommunicerar lätt och strävar alltid efter att tillgodose båda parters behov. Vi ville sälja vårt hus och letade efter ett bra hus i närheten. Vi anmälde vårt intresse för ett av husen, och efter att ha pratat med Peter kände vi att han är rätt person att hjälpa oss genom hela processen. Han besvarade alla våra tvivel och frågor om köpet och var lättillgänglig. Jag rekommenderar honom starkt.

Svar från Peter Rosén Sjöberg

Stort tack Sidrat för de fina orden. Jag hoppas att jag ska ta er hela vägen igenom bägge processerna på ett fullgott sätt och jag gör ett lika professionellt intryck hela vägen tills även er bostad är såld och frånträdd :)

Ann-Charlotte E
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Rosén Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Fullersta

Trevlig och kunnig bra att samarbeta med.Rekommenderas

Svar från Peter Rosén Sjöberg

Tackar Jerry, det uppskattas ordentligt. Ha det fint nu så ses vi vid tillträdet! :D

Alma S
Hörningsnäs

Peter är en duktig, trevlig, engagerad och professionell mäklare. Han är alltid tillgänglig och lätt att prata med. Han har ett fantastiskt bemötande och en gedigen kunskap om marknaden, vilket resulterade i en snabb och lyckad försäljning. Vi är mycket nöjda med hans arbete och vi kan varmt rekommendera honom till alla som söker en kompetent och engagerad mäklare! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ av 5

Svar från Peter Rosén Sjöberg

Wow Alma, stort tack för de väldigt fina lovorden, är superglad att jag kunde hjälpa till både med att sälja er bostad och med att prata med min kollega så vi kunde sy ihop köpet av er nästa bostad på samma dag :D Önskar er all lycka i er nya bostad, men först ses vi på tillträdet! :D

Daniel A
Hörningsnäs

Peter är en mäklare som är tillgänglig, tydlig, hjälpsam, lösningsorienterad, kunnig och lätt att prata med. Peter gick igenom hela processen med oss och la upp en bra plan så att vi lyckades sälja efter första visningen. Som lärare ger jag Peter betyget ”Mycket väl godkänt”

Svar från Peter Rosén Sjöberg

Mycket väl godkänd Reco! Stort tack Daniel, det var en glädje att få ha er som mina säljare, ni gjorde hela processen smidig med era snabba svar och flexibilitet på det mesta :D Önskar er all lycka i ert nya hem, men först ses vi på tillträdet! :D