Vi är mycket nöjda. Relationell. Proffsig. Positiv.
Sabina Klingsell
Sabina Klingsell är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
.Sabina Klingsell har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Sabina Klingsell har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 237 omdömen med ett betyg på 4.8. Sabina Klingsell har haft 41 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Jag anpassar affären efter just dina förutsättningar och jobbar hårt eftersom jag älskar att hjälpa mina kunder på bästa sätt. Vi har många verktyg på Svensk fastighetsförmedling som gör att vi kan skräddarsy tjänsten efter era behov och tidsaspekter. Mitt engagemang, min kunskap och våra verktyg kommer generera en trygg och bra affär. I ett första möte pratar vi om detta så att ni förstår skillnaden på en mäklartjänst och en riktigt bra mäklartjänsten.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är driven, hängiven, kunnig och erfaren. Jag känner mig trygg i det jag gör och det vill jag att mina kunder ska känna också. Jag är en tävlingsmänniska som drivs av bra resultat.
2023-11 - 2024-10
237 omdömen om Sabina Klingsell
Kommunikation är a-o i denna typ av bostadsaffärer, där tycker jag att Sabina tyvärr inte var på den nivån som jag hade önskat. Jag hade önskar bättre återkoppling med mer tydliga svar rakt igenom hela processen. Sen om det beror på att hon hade för mycket att göra vid detta tillfälle eller att säljaren inte var tydlig nog med henne skall jag ha osagt. Utöver det är min upplevelse av Sabina helt ok, varken super eller dåligt. Överlag sköttes allt professionellt.
Jag fick Sabina rekommenderad till mig och jag blev inte besviken. Sabina är proffesionell, hjälpsam och kunnig. Jag är nöjd och skulle anlita Sabina igen vid nästa försäljning
En kunnig, mycket trevlig mäklare som kan området hon säljer i. Uppskattar hennes idoghet, att hon inte ger upp i första taget. Pedagogisk och tydlig, Lätt att ha att göra med. Pålitlig
Tack för dina ord, ert förtroende och för den fina blomman. Det värmde :-) Vi ses på tillträdet
Trevlig sakkunnig tillmötesgående. Fick hjälp med allt jag ville veta.Är jätte nöjd .Fick lägenheten som jag så gärna ville ha med hennes hjälp.Tacksam Med vänliga hälsningar.Anneli Holopainen
Välkommen till Huddinge Anneli, det var verkligen så roligt att vi fick ihop affären med den perfekta lägenheten för dig. Tack för dina ord.
Proffesionell, serviceminded och tillmötesgående
Proffsig, trevlig och kunnig och gav oss en smidig affär
Hej Malin, tack för ert förtroende, det är så roligt när tidigare köpare kommer tillbaka och vill sälja med mig !
Blev väldigt bra bemött på ett proffesionellt sätt. Hade stora förväntningar på bra presentation i annons och vid visningar vilket uppfylldes. Bra presentationsmaterial på min lägenhet som ser proffsigt ut. Avsatt gott om tid vid kontraktsskrivningen.
Engagerad och serviceminded. Professionell men samtidigt personlig i sitt bemötande. Vi är nöjda med vår försäljningsprocess.
Hej Caroline, skönt att höra att ni är nöjda med försäljningen. Ert fantastiska engagemang bidrar också till att få en lyckad affär, så tack för er del i detta med.
Kunnig, erfaren, lugn…rekommenderas.