Bra bemötande samt väldigt hjälpsam! smidig och bra affär
Petter Hellström
Petter Hellström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
.Petter Hellström har varit registrerad mäklare sedan 2008-06. Petter Hellström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 54 omdömen med ett betyg på 4.9. Petter Hellström har haft 31 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
54 omdömen om Petter Hellström
Kul att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme Tim! Hoppas din verksamhet skall blomstra i din nya fina industrilokal, Smart Yta! //Petter
Petter var påläst och mycket trevlig. 10 av 10 poäng!
Stort tack för de fina orden och det fina omdömet Henrik. Hoppas ni skall ha stor nytta av er nya fina industrilokal, Smart Yta! //Petter
Lugn ,saklig, kan hantera folk
Tack Anders och Mona för ert fina omdöme och att ni tog er tid att skriva en rad. Snart är det dags för er att lämna huset, hoppas ni ska trivas bra i det ny-gamla! //Petter
Bra och förtroendeingivande mäklare som jag gjort flera affärer med. Fungerat bra varje gång.
Stort tack för omdömet Mattias! Kul och motiverande att få hjälpa dig ytterligare en gång! Du får njuta av att vara stadsbo så får vi se vad som händer sedan! :) //Petter
Mycket trevlig och professionell i sitt bemötande. Saklig och kunnig.
Stort tack för att ni tog er tid att svara och lämna ett så fint omdöme. Hoppas ni skall trivas fantastiskt bra i ert nya fina fritidshus i Bergkvara! Vi ses snart för överlämnande och tillträde. //Petter
Vi blev väldigt bra bemötta. Kunnig och gav mycket bra intryck. Pålitlig! Vi fick hela tiden löpande information om försäljningen av vårt hus
Stort tack för det fina omdömet och att ni tog er tid att skriva detta omdöme. Ett fint samarbete i att sälja ert fina fritidshus gav ett bra resultat. Hoppas ni skall trivas nu när ni får mer tid till annat! //Petter
Sehr netter, hilfsbereiter Makler. Alle Fragen wurden zuvorkommend beantwortet. Absolut empfehlenswert!
Danke für die Rezension! Ich hoffe, Sie genießen Ihr neues Zuhause! //Petter
Vi blev bemötta på ett mycket professionellt sätt. Fick förklarat för oss hur budgivningen av tomten fungerade och höll oss bra informerade under tidens gång av budgivningen.
Tack så mycket för de fina orden och det fina omdömet, det värmer! Det skall bli spännande att följa er på resan mot ett nybyggt hus! Se nu till att lägga in allt i House ID under tiden :) //Petter
Petter är en trevlig och sympatisk mäklare. Kunnig och noggrann inom alla områden genom min försäljning. Han gick igenom varje steg i säljprocessen lugnt och metodiskt, samt förklarade på ett begripligt sätt. Jag kan varmt rekommendera Petter! /Olah Davidsson
Stort tack Olah för att du tog dig tid att lämna omdöme här på Reco. Det har varit ett nöje att följa med på er köpresa och din försäljning. Alla bitar föll på plats på ett fantastiskt bra sätt och nu kan ni se fram emot att snart flytta in i ert nya hus! Bra teamwork från start till mål gav ett fint resultat! //Petter
Petter har varit mycket tillgänglig och tillmötesgående under hela processen. Förväntningarna man har på en mäklare uppfyllde Petter definitivt! Vid visningen hade Petter svar på det vi undrade och efter visningen fanns han tillgänglig morgon som kväll vid frågor och funderingar. 5/5 stjärnor får han från oss!
Stort tack för de fina orden Ida. Det är verkligen kul att ni upplever mitt arbete på detta vis, det speglar nämligen precis det som jag anser är viktigt i mitt jobb. Nu ser vi fram emot att ni skall få flytta in i ert hus, och väntan är ju inte så lång. Ses senare under sommaren för tillträde. Tills dess, ha en fin sommar! //Petter