Inlyssnande, realistisk positiv! Madeleine ingav lugn och trygghet att hon vet vad hon gör, inte velat rusa iväg, utan allt som ska göras har vi haft en bra och klok dialog runt!
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Kalmar! Här hos oss hittar du en av Sveriges absolut äldsta bobutiker, därför är det en självklarhet att vi har massor av kunskap och erfarenhet inom mäklaryrket. Vi är ett sammansvetsat team mäklare och mäklarassistenter som har koll på varje vrå och bostad i Kalmar. Vi täcker hela...
1269 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Sedan starten hos Reco 2016
Vi är väldigt nöjda, vi har blivit mycket bra bemötta, fått uppdateringar ofta, och kunde sälja huset snabbt. Vi vill starkt rekomendera Madeleine
Ellen Mobelius var alltid mycket vänlig, förstående och professionell. Hon möjliggjorde speciella visningstider eftersom vi kom från Tyskland och officiella visningstider var inte möjliga för oss. Från visning till köpekontrakt var allt väldigt bra!
Ellen har varit toppen! Hjälpsam och bra på att hålla kontakten och informera. Vill ni ha en hjälpsam, saklig mäklare med hög servicenivå rekommenderas Ellen! Mariette
Positiv, glad,trevlig , jordnära tjej.
Tack Anders för fina ord. Jag önskar dig all lycka till i ditt nya boende! //Madeleine
Bra kommunikation. Informativ och stödjande i affären. Är väldigt nöjd.
Hej Nicklas, Tusen tack för fina ord! Önskar er ett stort lycka till med nya huset!
Ellen är en väldigt kompetent mäklare, lugn, saklig och servicevänlig! Hon inger åerhört stort förtroende!! En riktig sjärnmäklare!
Vi har flyttat 16 gånger under vårt liv, men ingen mäklare vi stött på har fullt ut nått Henriks nivå! Han har med sitt lugna, avspända sätt visat ett stort och äkta engagemang för oss som kund och för att affären ska bli så bra som möjligt. Han har löpande hållit oss informerade om läget och har hela tiden kommit med goda råd och tips inför ärendets fortsatta behandling. Henrik är ett föredöme som mäklare och en person som vi i alla lägen kommer att rekommendera för andra.
Tack Ove för ditt fina omdöme och för ett jättebra samarbete under hela er säljprocess :)
Vi blev vänligt bemötta redan från början och fick ett stort förtroende från första stund för Henric. Han har hela tiden hållit oss uppdaterade och kommit med bra råd/förslag. Vi har verkligen känt oss deltagande i försäljningen på ett för oss nytt sätt. Vi har sålt många bostäder och kan jämföra mäklare och i det fallet är Henric en klar vinnare.
Tack Marianne för ditt fina omdöme och för ett jättebra samarbete under hela er säljprocess :)
Snabb, saklig och professionell – smidigt hela vägen!
Mycket bra bemötande, jag ville att hon skulle hjälpa oss att sälja huset vilket hon gjorde. Med tanke på marknaden så tycker jag att hon gjorde ett kanonjobb.
Kunnig och ambitiös. Svarar snabbt på frågor och återkopplar alltid. Kan starkt rekommendera Ellen!
Professionell, tydlig, ärlig, trygg och väldigt trevlig..!
Mycket trevlig och engagerad i min husförsäljning. Såg alltid till attt jag var uppdaterad med vad som hände.
Tack för dina ord Hans! Det har varit ett bra samarbete såhär långt. Nu jobbar vi hårt för avslutningen också. Ha det fint så hörs vi snart igen. //Petter
Han är kunnig och professionell. Han har ett lugn bemötande som gör att man känner sig trygg.
Tack Dawood för de fina orden och att du tog dig tid att svara på detta! Nu jobbar vi vidare för att den andra halvan skall gå minst lika bra. Vi ses och hörs! //Petter
Petter ger ett tryggt och proffsigt intryck. Han är en mäklare som ger bra information om objekten, han lyssnar på mina funderingar, svarar snabbt på mail och telefonsamtal, har ett fast handslag. En mäklare i högsta divisionen.
Stort tack för de fina orden Uffe! Det du skriver känns som viktiga ingredienser i en bra affär, kul att du upplevde det så. Och ett fast handslag värdesätter jag också! //Petter
Madeleine på Svensk Fastighetsförmedling är en sann pärla! Så stöttande, peppande och pedagogisk. Alltid med glimten i ögat och snabb respons, från första mötet på husvisningen till signering av papper. Rekommenderar starkt!
Tusen tack för de fina orden Fredrik! Det värmer och jag uppskattar verkligen din tid att skriva recensionen. Detta kommer bli så bra! Stort grattis igen till köpet av din nya bostad! //Madeleine
Mkt bra Den här framtagna enkäten är dåligt genomtänkt och bör göras om. Magnus Lundberg 070-2774748
Proffsig, trevlig och hjälpsam. Hitintills genomgående positiv upplevelse.
Filippa är en positiv, ambitiös och hårt arbetande mäklare. Dessutom är hon tydlig och ärlig. Vi kan varmt rekommendera Filippa, om ni letar efter en kompetent mäklare till er kommande bostadsaffärer.
Tack Gustav för ditt omdöme och vidare rekommendationer! Glad att jag fick förtroendet att hjälpa er vid försäljningen av er bostad och att vi med rätt tajming kunde hitta eran rätta köpare!
Trevlig, bra återkoppling, tillmötesgående, driftig
Tack Pia och stort grattis igen till en superfin bostad! :)
Ellen Mer än utmärkt Toppen
Positiv, framåt och mycket energi.
Tack Niclas! Glad att ni är nöjda med min insats. Ni känns verkligen som rätt köpare till detta hus!:) Stort lycka till med allt framöver!
Har köpt hus av honom tidigare, erfaren, påläst och proffsig!
Tack för ditt fina omdöme Marie och grattis till er nya bostad :)
Mycket professionell och saklig med bra info och återkommer snabbt. Kan varmt rekommenderar Henric.
Tack för ditt fina omdöme Joakim och grattis till er nya fastighet :)
Bra bemötande samt väldigt hjälpsam! smidig och bra affär
Kul att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme Tim! Hoppas din verksamhet skall blomstra i din nya fina industrilokal, Smart Yta! //Petter
Petter var påläst och mycket trevlig. 10 av 10 poäng!
Stort tack för de fina orden och det fina omdömet Henrik. Hoppas ni skall ha stor nytta av er nya fina industrilokal, Smart Yta! //Petter
Trevligt och proffsigt bemötande. Kommunicerar tydligt och rakt. Hela försäljningsprocessen mycket väl genomförd.
Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen av erat hus. Glad att vi snabb och effektivt hittade rätta köparen!
Trevlig, upplevde honom som trygg pålitlig och kunnig.
Väldigt seriös och bra mäklare. Inga mängder med spekulanter som ändå inte leder till affär, utan första visningen med "rätt" spekulant, och det blev affär direkt.
Min upplevelse av Göran är att han känns och är mkt kunnig och professionell. Han är tillgänglig på telefon eller mail när man behöver. Visar intresse och inger trygghet.
Mycket trevligt bemötande 👍👍👍
Tack för ditt omdöme Micke och grattis till din fina fastighet i norra Hagby :)
Kunnig, engagerad, tillmötesgående, lyhörd. Madeleine tog välkomnande emot oss och vi kände oss både sedda-och lyssnade på från allra första början. Vi hade inga särskilda förväntningar vad gäller mäklarens roll, men vi kunde inte fått en bättre mäklare.
Tusen tusen tack för så fina ord Bodil. Detta kommer bli så bra och jag är helt säker på att ni kommer trivas. På återhörande! //Madeleine
Blivit väldigt bra bemött av Henric väldigt lugn och trygg och blev bra informerad samt uppdaterad under hela processen. Sammanfattningsvis så är min upplevelse över förväntan, Hemric är en klippa!
Tack för ditt fina omdöme Felix och grattis till din nya bostadsrätt :)
Vi blev väl bemötta trevlig kille som vet vad han gör lägenheten sålde Henrik galant och till det pris som vi tillsammans med Henrik kom fram till Henrik är en positiv kunnande kille som vi gärna rekommender
Tack för ditt omdöme Mats och grattis till er försäljning :)
Lugn ,saklig, kan hantera folk
Tack Anders och Mona för ert fina omdöme och att ni tog er tid att skriva en rad. Snart är det dags för er att lämna huset, hoppas ni ska trivas bra i det ny-gamla! //Petter
En bra och trevlig person som var väldigt tydlig och noggrann. Lätt att bolla idéer med och som lyssnad på våra önskemål.
Jätte fint bemötande! Mycket hjälpsam och lyhörd.. Outtröttlig och intresserad. Ställde verkligen upp! Fler av den sorten!!
Tryggt och bra bemötande under hela affären. Göran lade upp en bra plan från början som ledde till ett resultat som vi är mycket nöjda med. God kontakt genom hela processen. Kan varmt rekommendera!
Vart väldigt intresserad och redo att köpa en lägenhet via er men kontakten med Göran.W var det sämsta jag varit med om. Lovade lite för mycket o svarade ej på sms eller mejl..
Trevlig, positiv, erfaren, lugn och metodisk
Tack för ditt fina omdöme Marie och för jag fick hjälpa er sälja er lägenhet på Varvsholmen :)
Bra och förtroendeingivande mäklare som jag gjort flera affärer med. Fungerat bra varje gång.
Stort tack för omdömet Mattias! Kul och motiverande att få hjälpa dig ytterligare en gång! Du får njuta av att vara stadsbo så får vi se vad som händer sedan! :) //Petter
Henric inger förtroende och är service minded. Kan varmt rekommendera honom.
Tack för ditt fina omdöme Jonas och lycka till med din försäljning nu :)
Vänlig, ärlig och ödmjuk. En mäklare i vår smak!
Tack för ditt fina omdöme Gustav och grattis till er villa i Lindsdal :)
Phillip har på ett mycket bra sätt sytt ihop en komplicerad affär där mycket information har saknats pga rådande förutsättningar. Han har varit snabb och svara upp och kan starkt rekommendera honom när det är dags för husaffärer
Jag skrev på köpkontraktet, det skickades till Stockholm på måndagen, på onsdag kväll hör han av sig ( fast han är på semester) och har då tagit emot ett nytt bud och låter denna köpa huset jag skrivit på kontraktet på. Detta hus hade legat ute i ett år… Och säljaren säger sig inte fått något kontrakt på onsdagen. Så dåligt hanterat! Jag är fruktansvärt ledsen och besviken!!
Hej Elin, Tack för dina synpunkter och jag tar dem till mig. Jag förstår din besvikelse. Som jag tidigare förklarat så hade jag inte kunnat göra på något annat vis. Enligt fastighetsmäklarlagen måste jag framföra samtliga bud till säljaren innan dess att avtalet är är giltigt. Allt gott!
Philip har gjort ett utmärkt jobb. Visat stort engagemang och lyhördhet för våra önskemål samt hållit en hög servicenivå. Jag rekommenderar Philip varmt.
Stort tack för ditt omdöme Johan och samarbetet med er försäljning i Saxnäs. Lycka till i din nya bostad när det är dags!
Mycket trevlig och professionell i sitt bemötande. Saklig och kunnig.
Stort tack för att ni tog er tid att svara och lämna ett så fint omdöme. Hoppas ni skall trivas fantastiskt bra i ert nya fina fritidshus i Bergkvara! Vi ses snart för överlämnande och tillträde. //Petter
Henric lyssnar på kunden och är ärlig och öppen i affären. Som säljare känner man verkligen hans erfarenhet och rådgivningen är fantastisk. Man känner sig i trygga händer hela affären igenom
Tack för ditt fina omdöme Marlene och grattis till er fina villa-försäljning :)
Bra, tryggt och trevligt bemötande. Förmedlade förtroende och guidade på ett lugnt sakligt sätt.
Tack för ditt fina omdöme Emelie och grattis till ert fina villa-köp :)