Göran Wallgren

Göran Wallgren

Göran Wallgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Göran Wallgren har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Göran Wallgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 206 omdömen med ett betyg på 4.7. Göran Wallgren har haft 34 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
I mina tidigare yrken har jag arbetat mycket både med människor och att göra affärer. Som mäklare får jag utnyttja alla mina erfarenheter på bästa sätt. Det är oerhört stimulerande och gör att jag gärna jobbar alla timmar som krävs för att lyckas.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är mig själv i alla lägen och möter både säljare och köpare med respekt för deras situation. Med en avslappnad attityd och en stor portion humor lotsar jag dig igenom fastighetsaffären så att du känner dig informerad och trygg.

Vad vet vi inte om dig?
Jag har ett stort musikintresse, spelar gitarr trummor och utbildade mig till klassisk sångare på 90-talet.

2023-11 - 2024-10

206 omdömen om Göran Wallgren

Sedan starten hos Reco 2017
Annelie L
Sålde sitt hus med hjälp av Göran Wallgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Mölstad

Trevlig, upplevde honom som trygg pålitlig och kunnig.

Evert C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Göran Wallgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Bergavik

Väldigt seriös och bra mäklare. Inga mängder med spekulanter som ändå inte leder till affär, utan första visningen med "rätt" spekulant, och det blev affär direkt.

Mimmi H
Timmernabben

Min upplevelse av Göran är att han känns och är mkt kunnig och professionell. Han är tillgänglig på telefon eller mail när man behöver. Visar intresse och inger trygghet.

Jakob H
Köpte sitt hus med hjälp av Göran Wallgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Ålem

En bra och trevlig person som var väldigt tydlig och noggrann. Lätt att bolla idéer med och som lyssnad på våra önskemål.

Jan R
Ljungbyholm

Jätte fint bemötande! Mycket hjälpsam och lyhörd.. Outtröttlig och intresserad. Ställde verkligen upp! Fler av den sorten!!

David K
Ljungbyholm

Tryggt och bra bemötande under hela affären. Göran lade upp en bra plan från början som ledde till ett resultat som vi är mycket nöjda med. God kontakt genom hela processen. Kan varmt rekommendera!

Bill B
Killingeholm

Väl bemött, bra genom gång hur försäljningen skulle ske. Blev som det var sagt. Snabbt och enkelt.

Liselott E
Killingeholm

Göran bemötte oss på ett trevligt sätt och han gick igenom alla uppgifter noggrant och bra. Vi har stort förtroende för Göran och vårt husköp känns väldigt bra! Rekommenderar gärna vidare till andra!

Håkan B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Göran Wallgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Tegelviken

Vi blev bemött på ett mycket professionellt och vänligt sätt av Göran Wallgren. Han var lyhörd, informativ och tog sig tid att förklara varje steg i processen. Det kändes som att han hade vårt bästa i åtanke genom hela affären. Våra förväntningar var att få tydlig och korrekt information om bostaden, samt att köpet skulle hanteras smidigt och utan några överraskningar. Göran levde definitivt upp till dessa förväntningar genom att vara noggrann, tydlig och tillgänglig. Han gav oss all den information vi behövde och säkerställde...

Jessica B
Tegelviken

Bra bemötande. Fick bra information. Han har koll på allt runt omkring. Bra genomgång av kontraktet