Henric Gustafsson

Henric Gustafsson

Henric Gustafsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Henric Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-10. Henric Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 74 omdömen med ett betyg på 4.8. Henric Gustafsson har haft 35 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

74 omdömen om Henric Gustafsson

Sedan starten hos Reco 2022
Marie L
Köpte sitt hus med hjälp av Henric Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Revsudden

Har köpt hus av honom tidigare, erfaren, påläst och proffsig!

Svar från Henric Gustafsson

Tack för ditt fina omdöme Marie och grattis till er nya bostad :)

Joakim L
Revsudden

Mycket professionell och saklig med bra info och återkommer snabbt. Kan varmt rekommenderar Henric.

Svar från Henric Gustafsson

Tack för ditt fina omdöme Joakim och grattis till er nya fastighet :)

Michael T
Vassmolösa

Mycket trevligt bemötande 👍👍👍

Svar från Henric Gustafsson

Tack för ditt omdöme Micke och grattis till din fina fastighet i norra Hagby :)

Felix O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Henric Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Berga

Blivit väldigt bra bemött av Henric väldigt lugn och trygg och blev bra informerad samt uppdaterad under hela processen. Sammanfattningsvis så är min upplevelse över förväntan, Hemric är en klippa!

Svar från Henric Gustafsson

Tack för ditt fina omdöme Felix och grattis till din nya bostadsrätt :)

Mats H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Henric Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Berga

Vi blev väl bemötta trevlig kille som vet vad han gör lägenheten sålde Henrik galant och till det pris som vi tillsammans med Henrik kom fram till Henrik är en positiv kunnande kille som vi gärna rekommender

Svar från Henric Gustafsson

Tack för ditt omdöme Mats och grattis till er försäljning :)

Marie S
Varvsholmen

Trevlig, positiv, erfaren, lugn och metodisk

Svar från Henric Gustafsson

Tack för ditt fina omdöme Marie och för jag fick hjälpa er sälja er lägenhet på Varvsholmen :)

Jonas O
Varvsholmen

Henric inger förtroende och är service minded. Kan varmt rekommendera honom.

Svar från Henric Gustafsson

Tack för ditt fina omdöme Jonas och lycka till med din försäljning nu :)

Gustav E
Lindsdal

Vänlig, ärlig och ödmjuk. En mäklare i vår smak!

Svar från Henric Gustafsson

Tack för ditt fina omdöme Gustav och grattis till er villa i Lindsdal :)

Marlene B
Sålde sitt hus med hjälp av Henric Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Tegelviken

Henric lyssnar på kunden och är ärlig och öppen i affären. Som säljare känner man verkligen hans erfarenhet och rådgivningen är fantastisk. Man känner sig i trygga händer hela affären igenom

Svar från Henric Gustafsson

Tack för ditt fina omdöme Marlene och grattis till er fina villa-försäljning :)

Emelie K
Tegelviken

Bra, tryggt och trevligt bemötande. Förmedlade förtroende och guidade på ett lugnt sakligt sätt.

Svar från Henric Gustafsson

Tack för ditt fina omdöme Emelie och grattis till ert fina villa-köp :)