Bra. Fick förtroende för henne.
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Karlskoga! Dags att skaffa nytt boende i Karlskoga eller Degerfors? Då ska du titta in till oss på Svensk fastighetsförmedlings kontor. Här i Värmland och Örebro län har vi koll på allt från lägenheter till villor eller var nyproduktionerna finns. Vi har lång erfarenhet och våra...
888 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Sedan starten hos Reco 2016
Angelica överträffade alla våra förväntningar! Hon var genuint engagerad och visade stort intresse för att uppnå en lyckad försäljning. Hennes engagemang och professionalism gjorde processen enkel och effektiv.
Vi åt mycket nöjda med Andreas och Svensk Fastighetsförmedling i Karlskoga. Andreas har ett mycket gott bemötande, snabb återkoppling och ett stort kontaktnät både hos kunder, brf och lokala banker, då allt går väldigt smidigt. Vi anlitar gärna Andreas igen vid nästa försäljning.
Mycket duktig.Lätt att nå.Återkopplar snabbt.Noggrann Trevlig lättsam.
Tack Stig, vad glad jag blir över ditt fina omdöme! :) Kändes bra att vi effektivt kunde hitta rätta köparen till eran lägenhet. Lycka till nu med kommande flytt!
Andreas är otroligt lyhörd, förstående och har stor kunskap! Vi är 100% nöjda med Andreas vägledning genom hela affären och allt stöd vi har fått. Proffs ut i fingerspetsarna helt enkelt!
En mycket kompetent mäklare som man kan rekommendera till köpare och säljare av hus eller bostadsrätter
Johanna är en engagerad, lyhörd och effektiv mäklare. Med en varm professionalism matchar hon köpare med säljare. Hon sålde vårt hus på kort tid genom aktiv matchning, trots en svår bostadsmarknad och att huset legat ute länge på Hemnet via annan mäklare. Johanna arbetar med löpande återkoppling och hade bra förslag under hela försäljningsprocessen, jag kände mig väldigt trygg med Johannas arbetssätt och fingertoppskänsla. En rakt igenom skicklig mäklare och mäklarbyrå, rekommenderar Johanna och Svensk Fastighetsförmedling till 100%
Vilken fantastisk reco, stort TACK! Otroligt glad för din fina rekommendation och för att vi lyckades hitta dem rätta köparna till huset.
Trevlig, tydlig och effektiv.
Tack Anita för ditt omdöme och att jag fick det fina förtroendet att hjälpa er med försäljningen av huset.
Proffisionell och saklig. Ingav förtroende.
Tack Marianne och stort grattis igen till en superfin lägenhet! :)
En otroligt lyhörd och proffsig mäklare som både är strukturerad och kreativ från start till mål.
Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen av erat hus. Glad att vi snabb och effektivt hittade rätta köparen!
Mycket trevlig,inspirerande och lyhörd. Jag fick ett otroligt bra intryck av Johanna redan första gången vi träffades. En härlig positiv frisk fläkt som jag med glädje kunde lägga ansvaret för försäljning av vårt hus och kommer att rekommendera till mina vänner o bekanta
Tack fina Petra för ditt omdöme och vidare rekomendationer! Glad att jag fick förtroendet att hjälpa er vid försäljningen av huset och att vi med rätt tajming kunde hitta eran rätta köpare!
Bra och trevlig. Snabb återkoppling och svarade när man ringde, hjälpsam
Tack Joakim! Glad att ni är nöjda med min insats. Ni känns verkligen som rätt köpare till rätt hus!:) Stort lycka till med kommande renoveringar!
Trevlig kunnig i sitt uppdrag.Låg hela tiden ett steg före,uppdaterade oss löpande.Lätt att komma i kontakt med.
Tack Ulla för ditt fina omdöme! Det har varit väldigt roligt att få hjälpa dig och Lars både vid köp och försäljning :) Två toppen fina lägenheter!
Johanna är proffsig och tydlig - hon vet vad hon gör och det är inga konstigheter! Bra uppföljning och information samt pedagogisk! Kan verkligen rekommendera henne.
Tack Meltem för din fina rekommendation! Det har varit så trevligt att träffa dig både genom köp och försäljning! Stort lycka till i din nya bostad och stad! :D
Bra, tydlig, lätt att få tag på.
Andreas är en mycket kompetent och seriös mäklare. Har varit trygg genom hela affären, från första till sista kontakt.
Bra kontakt, hörde av sig och informerade om planering för visning och hur visning hade gått.. Hon ringde även kvällar o helger, väldigt kundvänlig. Tycker dock att information om säljarens skyldighet inte var 100%. Vi vill gärna bli informerade om alla åtaganden vi har. Vi ska inte behöva söka all information själv, det tycker vi är mäklarens uppgift och det borde ingå i dennes uppdrag att informera om exempelvis energideklaration.. i övrigt kompetent och jobbade verkligen för oss.
Glad trevlig person, som verkligen tog hand om försäljningen snabbt och bra. Förstod direkt vad man sa och gjorde allt för att lösa det.
Tack snälla Reidun! Och ännu ett stort grattis till en superfin lägenhet! Där tror jag att du kommer att trivas väldigt bra! :)
Mycket bra bemötande och engagemang i min försäljning.
Tack Marie! Tycker att det var väldigt trevligt att träffa dig och hjälpa dig med din försäljning! :)
Kan verkligen rekommendera Andreas Persson. Brinner för sitt jobb och duktig på att läsa av kunders behov. Verkligen Proffsigt bemötande. Mvh Jan K
Christoffer var under hela processen proffsig och tillmötesgående med allt gällande visningstider till datum för signering. Snabb på att svara på frågor och gav överlag ett väldigt kompetent intryck!
Trevligt bemötande. Välinformerade om bostaden vi tittade på.Engagerad lätt att komma i kontakt med.
Tack Ulla och grattis igen till en jättefin lägenhet! :)
.proffsig bemötande och snabb och smidig affär
Mycket nöjd med Johanna som mäklare. Alltid trevligt och väldigt kunnig person som bidragit till en mycket positiv och smidig försäljning av vår bostad.
Tack så mycket Jakob för ditt fina omdöme! Väldigt glad att du upplever affären som smidig och positiv! :) Önskar er stort lycka till i ert nya boende!
Finns bara en mäklare för oss och det är Andreas! Han är verkligen bäst på det han gör 🙂 familjär och varm.
En mycket professionell mäklare som brinner för sitt jobb och har ett stort hjärta samt väldigt lyhörd och tydlig i sin kommunikation. Jag har fått ett väldigt stort förtroende för Andreas och hoppas få göra fler affärer med honom som mäklare. Mvh Jan
Bemötande mycket bra Angelica levde upp till mina förväntningar Väldigt positivt, proffsigt Hjälpsam, kunnig, informativ
Andreas är väldigt hjälpsam och engagerad i kontakt med kunden. Det är lätt att komma i kontakt med honom. På visningen bättrade han mycket om huset och vi fick besiktnings rapport innan visningen tack vare det kunde vi förbereda oss inför köpet och ställa frågor på visningen som han förklarade. Han själv lagt märke på saker som man skulle vara medveten om och kolla innan köpet som i det här fallet var något högre halter fluor i kranvatten. Andreas hjälpte till oss att snabbt kontakta säljaren och förmedla våran offert...
Mycket trevlig och bra mäklare!
Mycket engagerad Väldigt bra info vid första mötet Lätt att hålla kontakt med Mycket bra bemötande från Andreas Fantastiskt bra genomgång vid kontrakt skrivning
Allting var bra och visningen gick som förväntat.
Kunnig och engagerad mäklare tycker jag.
Tack Lena! Kändes fint att just ni blev köpare utav huset! Varmt lycka till!
Ordning och reda. Koll på läget och väldigt hjälpsam.
Tack Robert! Glad att jag kunde hjälpa till! Varmt välkommen till Karlskoga! :D
Bra uppfattningen om Christoffers upplägg och hantering runt husaffär
Angelica har ett proffsigt bemötande och är alltid tillgänlig för våra frågor. Vi har haft en bra dialog genom hela köpet. Vi är jättenöjda!
Proffsig, kunnig, trevlig, tillmötesgående, otroligt bra hjälp genom hela försäljningen. Vi har ett stort förtroende för Andreas.
Supertrevlig och professionell mäklare!
Funkade jättebra med Angelica, proffesionell, kunnig och supertrevlig.
Min erfarenhet är att Angelica är proffsig i sitt bemötande. Hon är saklig, kunnig, pratar lugnt och tydligt. Hon är trevlig och lätt att prata med. Kan verkligen rekommendera henne till mina bekanta.
Toppen mäklare! Inger ett stort förtroende! Lugn, nogrann och professionell. Kändes tryggt att överlåta försäljningen till Johan!
Bemötandet från Johanna har varit bra på alla sätt.
Tack, de gläder mig att höra! :) Stort grattis igen till en helt otrolig fastighet!
Proffsig, trevlig och lyhörd. Förklarade allt bra.
Tack Anneli och ett stort grattis till er som kommer att få bli ägare och flytta in i denna FANTASTISKA fastighet! :) All lycka till!
Mycket trevlig och glad ! Var öppen för mina åsikter och alltid tillgänglig! Kunde inte fått bättre hjälp !!
Tack Laila, det värmer att höra! Tycker också at vi har haft ett väldigt fint samarbete under vägens gång :) Det har varit en stor ära att få förmedla erat fantastiska hus! Önskar er STORT lycka till i det nya boendet!
Andreas är en mycket trevlig och kompetent mäklare som vi har anlitat flera gånger och vi är alltid lika nöjda.
Jag upplevde att Angelica var mycket professionell och lösnings orienterad. Vi hade en positiv kontakt med henne, och Svensk Fastighetsförmedling i Karlskoga.
Har bara träffats en gång men upplever att Angelica var påläst och väldigt effektiv.
Trevligt och fint bemötande under hela processen. Hon hade ett bra engagemang, var positiv och ärlig! Jag kan varmt rekommendera Angelica Karlsson.
Super professionell, som alltid var tillgänglig vid mina frågor och funderingar! Väldigt hjälpsam :)
Tack snälla Julia! Så roligt att kunna hjälpa er vid köpet av hus. Stort stort lycka till framöver! :)
Väldigt proffsigt bemötande. Inlyssnande mäklare med en förmåga att vara lugn och saklig som gav ett tillitsfullt intryck. Mäklaren levde upp till alla mina förväntningar och lite till. Kanonupplevelse och skulle starkt rekommendera Andreas som mäklare.
Vi har blivit väldigt bra bemötta av Johanna. En pigg och glad tjej som brinner för sitt jobb. Hon har verkligen överträffat våra förväntningar. Det har gått som en dans från start till mål. Vi har haft regelbunden kontakt med Johanna under hela processen. Har man sökt henne har hon alltid återkopplat snabbt. Vi har alltid fått klara besked om vad som gällt just då. Hon har aldrig glömt att återkoppla, missat något möte eller sagt att hon inte hunnit. En fantastisk tjej som verkligen är på rätt ställe. Vi är supernöjda.
Tack Pia, ditt fina omdöme värmer! Det har verkligen varit roligt att få hjälpa er att hitta rätt nästa boende och sedan få det fina förtroende att hjälpa er att sälja huset. Perfekt att vi kunde göra både köp och sälj via Aktiv matchning! :D Stort lycka till nu med flytt och nya boendet!