Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

• BadgeSevenYears
4.7

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Kristinehamn! Här i området runt Kristinehamn och Storfors hittar du vackra skärgårdsområden vid Vänern - beläget mitt i Värmlands skogar. Här kan du hitta fina lägenheter i centrum eller lantliga drömgårdar ute på landsbygden - och vi på Svensk fastighetsförmedling hjälper dig hitta...

279 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

Sedan starten hos Reco 2016

Linka T
Sålde sitt hus med hjälp av Linda Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Kristinehamn

Linda hjälpte oss väldigt bra med försäljningen av vår bostad. Hon höll oss väl informerade om vad som hände med huset. Tack för samarbetet Linda!

Solveig Kristina K
Sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Kristinehamn

Vi är mycket nöjda med vår mäklare Denice. Hon var lyhörd för våra önskemål. Satte sig in husets funktioner så hon kunde svara på ev. köpares frågor. Informerade oss regelbundet.

Johan H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linda Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Centralt

Linda är mycket tillmötesgående och professionell. Hon har koll på hur man hanterar kunder och verkar ha en bred förståelse för sitt yrke.

Annika K
Mellankvarn

Bra och smidig kommunikation. Kompetent.

Hanna F
Köpte sitt hus med hjälp av Moa Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Kristinehamn

Moa har ett unikt bemötande och såg oss som köpare! Vi är tacksamma för samarbetet!

Jessica M
Köpte sitt hus med hjälp av Linda Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Smedby

Trevligt och proffesionellt bemötande

Oliver K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Moa Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Kristinehamn

En mäklare som hade svar på tal och koll på vad hon pratade om. Hjälpsam och svarade på alla frågor på ett professionellt sätt, även fast det i hennes ögon kan ha varit dumma frågor. Svarar och återkopplar snabbt!

Svar från Moa Karas

Tack Oliver för de fina orden! det finns inga dumma frågor - bara dumma svar 🙏 Glad att du är nöjd över hur du blivit bemött av mig. Hoppas du ska trivas bra i din nya, fina lägenhet 😊

Olivia L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Moa Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Kristinehamn

Jättefint bemötande och bra återkoppling om vad som händer under försäljningens gång!

Svar från Moa Karas

Tack Olivia för dom fina orden! Har varit så roligt att få hjälpa dig förmedla din fina, fina lägenhet! <3

Milan L
Kristinehamn

Fastighetsmäklare Moa Mycket noggrann och professionell affär.

Svar från Moa Karas

Tack Milan för att du tog dig tiden att svara på min Reco. Jag får säga detsamma om er, ni har varit så enkla köpare och har hjälpt att göra mitt jobb så enkelt som möjligt. Hoppas ni ska trivas bra i er fina stuga.

Roland S
Sålde sin stuga med hjälp av Linda Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Karlskoga

Linda är Kanon bra mäklare trevlig och hjälpsam jag har varit jätte nöjd med henne

Emmy K
Irisdal

Min upplevelse av allt ifrån första kontakt till sista delen med kontraktsskrivning har varit jättebra! En superbra mäklare som verkligen levt upp till alla min förväntningar!

Svar från Moa Karas

Tack Emmy för att du tog dig tiden att svara på min reco. Jag blir så glad av att höra att du är nöjd med mitt arbete under affärens gång. Det är en riktigt fin lägenhet du har förvärvat och jag hoppas du kommer stortrivas där! Vi ses på tillträdet. Allt gott,

Dora J
Irisdal

Toppenbra mäklare! Hjälpsam i hela processen och gjorde affären enkel, smidig och snabb! Skulle absolut anlita igen.

Svar från Moa Karas

Tack Dora för dom fina orden, har varit en ära att få hjälpa till att förmedla er fina lägenhet. Hoppas ni ska trivas bra i ert nya boende. Vi ses på tillträdet :-)!

Filip K
Kristinehamn

Lättsam, trevlig och bra att göra med. Och gjorde en snabb och smidig affär

Josefine J
Kristinehamn

Superbra bemötande, stöttande! Första gången vi säljer en bostad så hade inte super höga förväntningar och visste inte riktigt vad vi kunde ha för förväntningar heller, men det fick vi snabbt en tydlig bild och fick en fint förtroende för Linda. Lätt att få kontakt med, tillgänglig, och vill verkligen vårt bästa som säljare och även köpare! En lätt val att välja Linda karas!

Mikael L
Köpte sin stuga med hjälp av Moa Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Kristinehamn

Moa lyckades sy ihop en affär som två andra mäklare misslyckats med tidigare. Och det snabbt och utan krångel. Moa var även snabb med att svara på sms när jag hade frågor och hon fungerade som en bra länk mellan mig som köpare och säljaren.

Svar från Moa Karas

Tack Mikael för dom fina orden! Så roligt att lyckas få ihop affären och dessutom snabbt och smidigt! Det gör mig även glad att du är nöjd med min kommunikation under den här resan. Hoppas du kommer trivas bra i ditt nya sommarparadis! Vi ses på tillträdet.

Marlene S
Köpte sin stuga med hjälp av Linda Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Storfors

Ingen aning. Hon har varit på semester under hela köpet.

Rebecka S
Strand

Hjälpsam och ärlig! Är aktiv genom hela försäljningen gällande visningar och uppdateringar. Jättenöjd!

Svar från Moa Karas

Tack Rebecka för dom fina orden. Har varit ett nöje att få hjälpa till att förmedla din fina lägenhet. Hoppas jag får nöjet att hitta erat nästa boende också! Vi ses på tillträdet :-)

Lena G
Strand

Hon var inte någon påstridig person. Man fick gå runt och titta i lugn och ro.

Svar från Moa Karas

Tack Lena för att du tog dig tiden att svara på recon. Vad skönt att du är nöjd med mitt bemötande så här långt. vi ses på tillträdet! :-)

Ammie H
Kristinehamn

Ställde upp på extravisning när vi kunde. Trevligt bemötande. Tillgänglig och svarar snabbt på frågor.

Svar från Moa Karas

Tack Ammie för dina fina ord! Gör mig jätteglad att höra att du är nöjd med bemötandet, ni är så trevliga och lätta att ha att göra med! Hoppas ni kommer trivas så bra i er nya fina lägenhet!

Mats H
Kristinehamn

Ställde upp på extra visning då vi inte bor i närområdet. Tillgänglig och snabb återkoppling. Bra presentation och trevlig. Snabba svar på våra frågor.

Svar från Moa Karas

Tack Mats för du tog dig tiden att svara på min reco! Det gör mig så glad att du är nöjd med bemötandet från mig. Jätteroligt att ni köpt en så fin lägenhet och tack själv för väldigt trevligt bemötande! Allt gott till er.

Dan P
Skärgården

Professionell, tillgänglig och positiv!

Albin K
Centralt

Mycket trevlig och proffesionell, bra svar på alla frågor och hjälpsam genom processen.

Alexandra F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linda Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Strand

Relativt snabbt återkoppling från Linda när man efterfrågade saker, men det var väl det enda positiva. Den övergripande upplevelsen är negativ. Upplevde henne oengagerad och ointresserad i samtal. Upplevdes dryg och oproffsig när vi återkopplade till henne när vi inte var nöjda, hon tog inte till sig av det vi sa och bad inte om ursäkt vid en situation som blev irriterande för oss som säljare. (Nej, det är inte att komma i tid när man sagt att man ska komma 15.45, visningen börjar 16.00 och du dyker upp 15.54, EFTER att...

Helene J
Sålde sitt hus med hjälp av
Fältet

Emma är kunnig, hjälpsam och professionell. Hon är lyhörd för kundens önskemål och mycket tillmötesgående.

Jessica M
Sålde sitt hus med hjälp av
Käxsundet

Följsam, smidig och lyhörd som bidrog till en snabb affär.

Torgny R
Sålde sin bostad med hjälp av
Ölme

Emma var kunnig , hjälpsam och trevlig. Jag förväntade att det skulle ta en tid att sälja huset, men det gick mycket snabbare än jag förväntade mig. Snabb försäljning och trevlog och kunnig mälare.

Lars N
Kvarnbyn

Snabbt och korrekt bemötande, med snabb återkoppling.

Carina K
Sålde sin lägenhet med hjälp av
Haren

Emma har ett väldigt trevligt bemötande och är väldigt lyhörd. Vill alltid att jag som kund är nöjd. Försäljningen av Hedgatan gick smidigt och bra.

Laura R
Kristinehamn

Träffade henne kort men kändes kompetent och professionell och trevlig. Precis som förväntat.

Linnéa D
Sålde sitt hus med hjälp av Moa Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Kristinehamn

Vi är väldigt nöjda med Moas prestation, fick huset sålt fort.

Svar från Moa Karas

Tack Linnéa för de fina orden, det har varit en ära att få hjälpa er att förmedla erat hus i fina Ölme. Önskar er stort lycka till med jakten på nytt boende, vi ses på tillträdet! :-)

Ingela P
Kristinehamn

Vi är väldigt nöjda med Linda, fick stort förtroende från första stund. Tydlig och snabb återkoppling, professionellt jobbat.

Maja L
Kristinehamn

Jag uppfattade Moa som en väldigt professionell mäklare. Hon lyssnade in både säljarnas och köparens behov samt var väldigt öppen och sympatisk. Rekommenderas verkligen!

Svar från Moa Karas

Tack så jättemycket Maja för dom fina orden, det gör mig glad att ni känner er väl omhändertagna. Det ska bli kul att få följa er resa på ert nya smultronställe! Vi ses på tillträdet.

Gunnel J
Sålde sin stuga med hjälp av Moa Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Kristinehamn

Professionell, bra bemötande, löpande uppdatering. Bra information under hela processen. Inget var besvärligt.

Svar från Moa Karas

Tack Gunnel för att du tog dig tiden att svara på recon, det betyder mycket för mig! Det glädjer mig också att ni är nöjda med hur affären har skötts, det är alltid min främsta prioritering att ha nöjda kunder. Det har varit en ära att få hjälpa till att förmedla erat fina smultronställe.

Lars J
Kristinehamn

Jag har inte haft direktkontakt med Moa Karas utan bara genom ombud. Fastigheten är såld och det var uppdraget vilket gör mig nöjd.

Svar från Moa Karas

Tack Lars för att du tog dig tiden att svara på recon, även om vår kontakt skett genom ombud. Det är skönt att höra att du är nöjd med hur affären har hanterats. Allt gott!

Benjamin V
Bengtsgård

Mycket trevlig och kompetent mäklare. Han lyssnade på alla våra önskemål och hjälpte oss att få vårt drömhem i Sverige! Bra kommunikation och hjälp med alla våra frågor, och vi hade verkligen många frågor :)

Håkan A
Bengtsgård

Kunnig entusiastisk Kontaktade bra fotograf

Jesper R
Villastaden

Mycket trevlig, informativ och hjälpsam! Allt gick väldigt bra och jag är väldigt nöjd med Emma!

Svar från Emma Acklund

Tack Jesper, vad glad jag blir! Tror du kommer trivas hur bra som helst i lägenheten 😊

Ingrid K
Kristinehamn

Mycket bra förtroendeingivande bemötande från första mötet.Hon är proffsig, väl förberedd och håller kontakten under hela processen. Hon är pedagogisk vid genomgången av alla dokument. Högsta betyg !

Svar från Moa Karas

Tack så jättemycket Ingrid för dem fina orden! Det har varit en ära att få hjälpa till att sälja din fina lägenhet och jag önskar dig stort lycka till med din nya bostad och hoppas du kommer att trivas lika bra där. Allt gott till dig

Patrik H
Kristinehamn

En härlig tjej ,tydlig och rak. Vi ser fram emot att ha Moa med oss vid denna resa!

Svar från Moa Karas

Tack så jättemycket för dom fina orden hörni! Ska bli roligt att få följa med på er resa till nytt boende! :-)

Sigvard S
Stenfallet

Vi har inte haft så mycket kontakt med Lina uppdraget att sälja vår bostad har vi givet Vår dotter som bor i Kristinehamn De uppgifter och samtal vi haft har varit bra MVH Sigvard

Mats P
Köpte en tomt med hjälp av Linda Karas en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Skärgården

Hej! Vi upplevde mäklaren som inte var riktigt påläst beträffande objektet. Ingen direkt visning via mäklaren utan vi blev ombedda att leta reda på objektet själv. Vid frågor om objektet hänvisades gärna till berörda på kommunen samt lantmäteriet. Vid inbetalning utav handpenning 150.000 sek inbetalades 1.500.000 sek utav misstag varvid vi bad rubricerad mäklare om en återbetalning utav1.350.000 sek. Då hänvisades vi till chefen Johan Tjärnström för att vi skulle bevisa hur vi lyckats få ihop 1.500.000 sek hade vi ’sparat’...

Svar från Linda Karas

Jättetråkigt att du känner som du gör! Det är väldigt vanligt när man är intresserad av en tomt att man åker och tittar på tomten själv, och det hade ju även ni gjort när vi fick första kontakten. Våra rutiner kring att hantera pengar på vårt klientmedelskonto är inget vi beslutat om, utan det kommer från våra jurister och är något vi måste efterfölja. Att Ni råkade föra över för mycket pengar medför då att vi måste göra lite extra kontroller. Även vi mäklare har arbetstider och mailar man efter att vi gått för dagen så...

Christina P
Skärgården

Intetsägande mäklare som ej hade god kunskap om den aktuella tomten Ingen visning Fick själva ta reda på fakta om tomten via lantmäteriet Säljaren fick be om upplysningar om oss som köpare vilket gjorde att vi hade en fin telefonkontakt och ett personligt möte som mäklaren ej förmedlade självmant

Svar från Linda Karas

Tråkigt att du är missnöjd, men hoppas ni blir nöjda med fastigheten. Det är ovanligt att säljare och köpare träffas innan man skriver kontrakt, och är inget möte vi mäklare brukar anordna, utan för de allra flesta är första mötet vid kontraktsskrivningen.

Malin P
Strand

Professionell och trevlig mäklare.

Svar från Linda Karas

Tack Malin! Alltid lika ärofyllt att få hjälpa tidigare köpare att sälja sin nuvarande bostad.

Brita Ö
Strand

Väldigt gott bemötande, snabb återkoppling, bra tillgänglighet. Tydlig information. Trevlig och lättsam i kontakten. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Linda varmt!

Tack Brita! Jättekul att få hjälpa er att hitta lägenhet i Kristinehamn-

Johnny J
Kristinehamn

Som vanligt när man har med Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn så är man nöjd över det trevliga och professionella mötet. Moa har varit väldigt engagerad och hjälpsam för att jag skulle hitta rätt boende

Svar från Moa Karas

Tack Johnny för dom fina orden, både till mig och även hela teamet i Kristinehamn. Vi är så glada över att höra att du är nöjd med oss. Roligt att kunna få bistå med hjälp att hitta ditt nästa hem. Allt gott till dig, vi ses på tillträdet :-)

Patrik J
Sålde sin lägenhet med hjälp av
Södermalm

Proffsig, trevlig att prata med och väldigt tillmötesgående

Svar från Emma Acklund

Tack Patrik! Alltid kul att göra affärer med dig!

Julia E
Södermalm

Jag tycker Emma har varit helt fantastiskt! Detta är min första lägenheten och jag känner att hon har väglett mig hela vägen och varit väldigt trevlig.

Svar från Emma Acklund

Tack Julia! Det är alltid något extra att hjälpa till med första bostadsaffären och det gläder mig oerhört mycket att du känt dig trygg hela vägen. Lägenheten kommer bli så mysig när du får sätta din prägel på den!

Anders J
Sörkastet

Mycket Trevlig och oerhört tillmötesgående- lätt att prata med och vi kände oss väl omhändertagna! Synd bara att hon inte kunde vara med hela vägen då hon blev sjuk 🤧

Svar från Moa Karas

Tack Anders för de fina orden! - tack själv för trevligt bemötande. Skönt att ni känner er nöjda och det var ju faktiskt väldigt tråkigt att jag inte kunde vara med när pappren skulle signeras.. vi ses på tillträdet iallafall! Allt gott till er.

Gabriel E
Sanna

Alltid lika trevligt och enkelt samarbete!

Svar från Linda Karas

Tack Gabriel! Kul när tidigare kunder kommer tillbaka:)

Daniel P
Marielund

Trevlig, lättsam och professionell. Alltid tillgänglig vid frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera Linda Karas.

Svar från Linda Karas

Tack Daniel! Hoppas ni kommer att trivas i det mysiga huset:)