Camilla Möllerström

Camilla Möllerström

Camilla Möllerström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Camilla Möllerström har varit registrerad mäklare sedan 1993-10. Camilla Möllerström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 157 omdömen med ett betyg på 4.8. Camilla Möllerström har haft 33 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

157 omdömen om Camilla Möllerström

Sedan starten hos Reco 2017
Arne W
Sålde sitt hus med hjälp av Camilla Möllerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Åsa

Hon sköter affären på ett proffsigt sätt.

Johan D
Centralt

Proffsig och trygg som gjorde att man kände sig trygg hela vägen.

Jöran Martin B
Åsa

Punktlig, hade en bra plan, fin kontakt med mig. Hon var väldigt intresserad av vad hon gjorde och mycket hjälpsam, kan rekommendera Camilla

Annika H
Åsa

Camilla mötte oss med erfarenhet och kunskap. Hon hjälpte oss att reda ut många för oss nya saker som vi inte hade kunskap om sen innan, dessutom kom hon med tydlig och marknadsmässiga råd om själva försäljningen. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna med Camilla.

Mikael B
Kungsbacka

Bästa mäklaren på att sälja hus.

André S
Köpte sitt hus med hjälp av Camilla Möllerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Väldigt förtroendeingivande och lätt att prata med.

Monica Eleonor K
Åsa

Mycket trevlig o lyhörd , alltid tillgänglig. Vi tycker mycket om camilla

Christopher I
Vallda

Camilla gav ett gott intryck under hela processen och kunde visa god flexibilitet som hjälpte oss att kunna se bostaden igen och slutade med köp

First-Name L
Åsa

Camilla är förtroendeingivande och påläst vilket gjorde att vi kände oss trygga i hela processen. /Mathias

Stig N
Fjärås

Saklig, lugn och kändes erfaren