Kristin Vramsten

Kristin Vramsten

Kristin Vramsten är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Kristin Vramsten har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Kristin Vramsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-04 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 4.7. Kristin Vramsten har haft 10 försäljningar sen 2024-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-03 - 2024-10

10 omdömen om Kristin Vramsten

Sedan starten hos Reco 2024
Mathilda A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kristin Vramsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Är böjd med Kristin. Uppfattas kunnig i sin roll och fick ett trevligt bemötande. Svarar snabbt och känns smidig / flexibel att jobba med.

Svar från Kristin Vramsten

Tack Mathilda för ditt fina omdöme, det uppskattar jag verkligen! Hoppas ni kommer trivas i ert nya hem!

Johan S
Köpte sitt hus med hjälp av Kristin Vramsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Kristin gav ett professionellt och väldigt engagerat intryck. Påläst och kunnig och kunde besvara våra frågor på ett trovärdigt sätt. Vi är nöjda köpare!

Svar från Kristin Vramsten

Tack snälla Johan för dina fina ord och att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Det betyder väldigt mycket för mig. Jag hoppas ni kommer trivas i ert nya hem! Varma Hälsningar, Kristin Vramsten

Josefine L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kristin Vramsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Vänligt trevligt bemötande. Väldigt engagerad i bostaden och mån om beskrivning och att bilder blir bra.

Svar från Kristin Vramsten

Tack snälla Josefine för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Jag har aldrig mött en säljare som har en sån känsla för inredning och detaljer som du, bra jobbat!! Nu får ni njuta och se fram emot flytten. Varma Hälsningar, Kristin Vramsten

Bernt M
Sålde sitt hus med hjälp av Kristin Vramsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Hej från första stund proffsigt intryck, trevlig, effektiv, rak, lätt att kommunicera med. Önskar henne fortsatt all framgång.

Svar från Kristin Vramsten

Tack snälla Bernt för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden! Det har varit roligt att jobba tillsammans med dig. Varma Hälsningar Kristin Vramsten

Emma J
Åsa

Proffsig mäklare med ett trevligt bemötande.

Svar från Kristin Vramsten

Tack snälla Emma för ditt fina omdöme, jag uppskattar verkligen att du tog dig tiden. Jag hoppas att flytten gick bra och att ni trivs i ert nya hem! Varma Hälsningar, Kristin Vramsten

Jesse H
Kungsbacka

Fast efficient and pleasant experience when buying a house with Kristin.

Svar från Kristin Vramsten

Thank you Jesse for your kind words! I really appreciate you taking the time to give me a review. I hope you will enjoy your new home. Kind Regards, Kristin Vramsten

Caritha S
Kungsbacka

Kristin var engagerad och proffsig från början till slut. Med en lyhördhet och fingertoppskänsla, hanterade hon en annars väldigt känslomässigt tung process på ett sätt respektfullt sätt som fick alla parter att känna sig trygga. Affären gick dessutom snabbt och smidigt vilket vi är mycket tacksamma för.

Svar från Kristin Vramsten

Tack Caritha för ditt fina omdöme! Jag uppskattar dina ord otroligt mycket! Utan eran stora insats hade vi aldrig lyckats med en snabb och smidig försäljning. Jag hoppas vi kommer se mer diskokulor framöver i stylingen!

Karin S
Frillesås

Kristin var från första kontakten engagerad och entusiastisk till att ta sig an försäljningen av fastigheten. Bra kontakt och återkoppling genom hela processen. Vi skulle absolut anlita Kristin igen.

Svar från Kristin Vramsten

Tack Karin för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Jag uppskattar verkligen dina ord och är tacksam för vårt fina samarbete. Det har varit roligt att förmedla er unika fastighet. Hatten av till er för allt slit och all den tiden ni lagt ner. Om du har vägarna förbi vårt kontor är du varmt välkommen in på en glass! Varma Hälsningar Kristin Vramsten

First-Name L
Åsa

Kristin var väldigt påläst och proffsig , vilket gjorde att vi kände oss trygga i hela processen . Då vi behövde snabba ryck med vår försäljning behövde vi en mäklare som var 110% engagerad hela tiden och det var hon verkligen./ Mathias & Ellen

Svar från Kristin Vramsten

Tack snälla för ert fina omdöme! Det har varit så roligt att samarbeta med er, vi har tillsammans varit engagerade och målinriktade. Nu får ni pusta ut och njuta av sommaren och förbereda inför flytten! Soliga Hälsningar Kristin Vramsten

Thomas B
Kullavik

En mycket duktig och engagerad mäklare, kan varmt rekommendera Kristin.

Svar från Kristin Vramsten

Stort tack för ditt omdöme. Jag är verkligen så tacksam att jag fick förtroende att hjälpa dig med försäljningen. Det har varit roligt att samarbeta tillsammans med dig! Varma hälsningar Kristin Vramsten