Mats är oerhört trevlig och kunnig. Första känslan jag fick av Mats när jag träffade honom var att detta är en person som har kontroll på läget och vet vad som är bäst för säljaren och köparen. Upplever en otrolig proffessionalitet hos Mats. Tack Mats för hjälpen till vår första villa och starten av vårt nya äventyr i livet.
Mats Wahlbäck
Mats Wahlbäck är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
.Mats Wahlbäck har varit registrerad mäklare sedan 1995-08. Mats Wahlbäck har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-03 och har fått 54 omdömen med ett betyg på 4.7. Mats Wahlbäck har haft 64 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
54 omdömen om Mats Wahlbäck
Blev bemött på ett alldeles utmärkt sätt. Snabb återkoppling, informativ. Redogjorde klart och tydligt processen och stegen i den. Är mycket nöjd med sättet han presenterade projektet.
Mats såg till att det blev resultat. Han hittade en bra köpare inom kort tid. Processen förflöt utan missöden. Allt var bra!
Jag blev bemött på ett proffsigt och trevligt sätt. Han levde upp med råge på våra förväntningar under hela sälgresan. Toppen!
Vi blev bemötta på ett trevligt och proffsigt sätt. Han hade stor erfarenhet och kunskap som var till stor hjälp för oss.
Saklig, trevlig och mycket noggrann
Mats är en fantastisk mäklare det är andra gången jag signerar avtal med honom på en nyproducerad lägenhet. Allt gick smidigt och enkelt. Kan varmt rekommendera honom!
Mats är kunnig, lyhörd, serviceminded, och väldigt professionell! Vi är så nöjda!!!
Tack Elisabet, kul att ni fick erat drömhus till slut.
Mats är en mycket trevlig person, som via sitt lugna och sakkunniga sätt skapar ett stort förtroende. Kan verkligen rekommendera Mats i dessa sammanhang.
Proffsig, lyhörd för våra önskemål, Otroligt serviceminded