Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Svensk Fastighetsförmedling Luleå

• BadgeNineYears
4.7

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Luleå! Letar du mäklare här i Luleå? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har koll på läget här i norr. Vi vet exakt var du ska bo för att ha de bästa skolorna, kommunikationerna och möjligheterna häromkring. Oavsett om du är ute efter en villa, ett radhus eller kanske ett litet fritidshus...

889 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Sedan starten hos Reco 2016

Karl Axel F
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Aspholme en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Luleå

Lugn, trevlig och kunnig person samt att kunna förutse prisbliden

Birgitta F
Luleå

Vi är nöjda med de råd och stöd vi fick av Andreas vid försäljningen av vårt hus. Lugn trygg och kunnig

Werner N
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Snab,bra på bemötande ,kommunikativ

Svar från Marcus Johansson

Tack för förtroendet och superkul att du är nöjd med mitt arbete.

Jonas N
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Wandel en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Örnäset

Jag fick stort förtroende för Daniel på en gång!

Stina L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Wandel en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Centrum - Södra Hamn

Lugn, stabil och jättetrevlig! Tack för en fin affär Daniel. 😊

Mattias K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Aspholme en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Svartöstaden

Rekommenderar Andreas starkt! Otroligt engagerad och professionell genom hela min sälj process, kom med bra råd och svara alltid på mina frågor/funderingar.

Inger R
Örnäset

Bra bemötande o kunnig person Alltid tillgänglig

Svar från Marcus Johansson

Tack för ditt omdöme Inger, roligt att höra att ni är nöjda!

Yvonne N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Wandel en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Centrum

Engagerad, kunnig, ordning och reda, lätt att prata och diskutera med.

Carola Theresé E
Bergviken

En stjärna! Kunnig, hjälpsam, inlyssnande!

Jonas N
Centrum

Jag fick stort förtroende för honom på en gång!👍

Victoria H
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Aspholme en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Södra Sunderbyn

Vi blev mycket trevligt bemötta och mäklaren var hjälpsam att ordna visning som passade oss då vi bor på annan ort, och svara på våra tankar och frågor, vi hoppades på det positiva bemötandet vi fick så våra förväntningar uppfylldes , vilket uppskattas då det redan är en stressig situation att ta ställning till ett så stort köp som ett hus är. Vi har en positiv känsla av vårt första husköp , tack!

Emil E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Centrum - Charlottendal

Mycket bra, lyhörd ärlig och tillmötesgående

Rickard H
Köpte sitt hus med hjälp av Hans Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Råneå

Mycket lätt att ha att göra med samt att det har varit enkelt att få kontakt med Hans om man undrat över något.

Tobias J
Sålde sitt hus med hjälp av Hans Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Råneå

Har tyvärr inte fått någon återkoppling utan varit tvungen att efterfråga detta från Hans kollegor.

Jesper S
Södra Sunderbyn

Andreas har alltid ett trevligt bemötande både mot köpare och säljare. Han är kunnig, jordnära, trevlig och proffessionell. Vi har träffat på Anderas både när vi var potentiella köpare av en lägenhet och som säljare av vår villa. Vi valde Andreas för att sälja vår villa för att vi fick ett så bra intryck av honom när vi själva var spekulanter på en lägenhet.

Annika G
Mjölkudden

Bästa betyg till Marcus. Mycket professionell med trevligt bemötande. Lyssnar på det man vill förmedla. Kunnig och saklig. Skapar trygghet och förtroende genom hela processen. Inom familjens sfär har vi haft två bostadsaffärer under detta år och då vänt oss till Marcus. Rekommenderar honom, han är bäst!

Svar från Marcus Johansson

Tack Annika för ditt superfina omdöme! Ser fram emot fortsatt samarbete i nästa affär.

Jessica S
Södra Sunderbyn

Professionell, trevlig och tillgänglig.

Kristina J
Bergnäset

Bra på återkoppling och lugn och trygg

Matts E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Aspholme en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Klintbacken

Jag är helt nöjd med mäklarens insats - så här långt. Köpet är ännu inte avslutat.

Thamali J
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Luleå

We will do after everything is done! Send us when we finish buying. So far we are happy with his kind treatments, fast response and everything is good.

Svar från Marcus Johansson

Thank you, hope you will enjoy your new house!

Sofia L
Hertsön

Bra bemött. Förtroendeingivande, trevlig och naturlig. Levde upp till våra förväntningar med råge. Proffsig och smidig försäljning.

Svar från Marcus Johansson

Stort tack för ditt omdöme, väldigt kul att ni är nöjda!

Kim Ö
Sandnäset - Bälinge

Tar tid att svara på frågorna man har och vill se till att man förstår. Känns genuin och ärlig. Mycket nöjd!

Svar från Marcus Johansson

Tack Kim för ditt omdöme, hoppas ni ska trivas bra i er nya egna oas!

Hilkka A
Luleå

Mycket trevligt bemötande. Artig, hjälpsam. Hör snabbt av sig. Jag är så nöjd. Rekommenderar honom med det varmaste. HA

Svar från Daniel Wandel

Hej Hilkka, tackar för rekommendationen, det var roligt att få hjälpa till med försäljningen av din lägenhet.

Jessica S
Östermalm

Snabba återkopplingar Trevligt bemötande

Petri Y
Björkskatan

Bra kommunikation, information, Lämnar inget oklart, inget att klaga på.

Anita D
Örarna

Daniel är proffesionell, förtroendegivande, mycket kunnig och lyhörd. Håller kontinuerligt kontakten under hela försäljningen, kunde inte fått en bättre mäklare.

Jan K
Köpte sin stuga med hjälp av Marcus Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Luleå

Gav ett bra intryck. Skötte budgivningen på ett bra sätt.

Svar från Marcus Johansson

Tack! Hoppas ni ska trivas i ert nya fritidshus!

Anette L
Sålde sin stuga med hjälp av Marcus Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Luleå

Saklig återkoppla snabbt gav ett professionellt intryck. Skulle absolut anlita han pånytt. Rekommenderas absolut. Tack för en snabb affär.

Svar från Marcus Johansson

Tack för ett gott samarbete i samband med försäljningen ute på ön!

Michael D

Saklig, strategisk, och närvarande

Svar från Marcus Johansson

Tack för ert omdöme och förtroende i affärerna!

Karl-Erik P
Centrum - Charlottendal

Ett professionellt bemötande med inriktning på att komma till avslut samt en vilja att ta fram övriga upplysningar.

Karin B
Centrum - Södra Hamn

Hanterade hela vår försäljningsprocess på ett otroligt professionellt sätt, vi är helnöjda! ⭐️

Björn R
Brändön

Trevligt bemötande proffsig snabb

Svar från Marcus Johansson

Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme, det uppskattas väldigt mycket!

Åsa H
Björkskatan

Vi har alltid fått ett trevligt bemötande

Mats L
Råneå

Trevlig, kunnig och hjälpsam.

Stefan H
Centrum - Charlottendal

Daniel skötte jobbet hos oss på ett föredömligt sätt.

Lena Maria N
Alvik

Mycket trevlig och kunnig, förtroende givande,vi är mycket nöjda,kan inte vara bättre

Svar från Marcus Johansson

Tack Maria! Jättekul att ni är nöjda med mitt arbete!

Mona Marita Kristina N
Ersnäs

Bra Han uppfyllde mina förväntningar Markus skötte försäljningen av Svartskatan bra.

Svar från Marcus Johansson

Tack så hemskt mycket för ditt omdöme, det värmer att höra!

Iréne G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Björkskatan

Fick ett mycket trevligt bemötande. Lugn och tydlig. Tydlig information och lättförståelig

Svar från Marcus Johansson

Vad roligt att höra, hoppas du kommer att trivas i din nya fantastiska bostad!

Camilla K
Björkskatan

Marcus har hjälpt oss vid 2 försäljningar. Bara bra att säga. Lätt och snabb kommunikation och värdefulla tips på vägen. Rekommenderar han starkt ⭐️

Svar från Marcus Johansson

Alltid extra roligt med återkommande kunder! Tack för ytterligare ett bra samarbete!

Emma N
Bredviken

Marcus gav ett fint bemötande, var lyhörd och förtroendeingivande. Han var alltid nåbar och gjorde försäljningen väldigt smidig för oss.

Svar från Marcus Johansson

Tack så mycket för omdömet och lycka till med ert nya projekt!

Fanny A
Bergviken

Trevligt bemötande, bra kommunikation och snabb försäljning.

Niklas O
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Wandel en del av Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Lulsundet

Snabb på svara (eller ringa upp), tydlig, hjälpsam och trevlig. Mycket bra

Viktor N
Luleå

Smidigt från start till slut. Bra kontaktnät och potentiella kunder som gjorde processen enkel och snabb.

Svar från Marcus Johansson

Tack Viktor för omdömet, värmer gott att höra att ni är nöjda!

Marcus P
Luleå

Raka rör men personligt bemötande och med snabba svar på frågeställningar. Gör gärna affärer med Marcus igen!

Svar från Marcus Johansson

Stort tack för ditt omdöme och grattis till en av Luleås bästa balkonger!

Linda O
Centrum-Varvet

Trevlig och lättsam, gav ett bra intryck

Pär B
Kyrkbyn

Lågmäld och lyhörd samt mycket professionell. Oberoende om jag köper eller säljer en lägenhet hade Marcus varit mitt förstahandsval.

Svar från Marcus Johansson

Tack Pär, väldigt fint omdöme! Stort stort tack!

Aarne N
Råneå

Mäklaren Andreas gjorde ett professionellt och bra jobb. Andreas blev den tredje mäklaren hos Svensk fast som fick uppdraget att ta vid efter två andra mäklare, varav mäklaren nummer två slutade och gick i pension samt den första mäklaren som ursprungligen fick uppdraget tyvärr gjorde bort sig fullständigt.

Christoffer V
Örnäset

Trevlig kunnig professionell mäklare som mycket väl svarat upp mot de förväntningar jag haft vid en försäljning! Rekommenderar honom starkt vid försäljning/köp

Svar från Marcus Johansson

Tack för ditt fina omdöme, värmet mycket!

Thomas S
Luleå

Ödmjuk och saklig framtoning. Skapar förtroende hos både köpare och säljare.

Dan I
Centrum

Marcus var lätt att ha att göra med. Tilltalande upplägg på processen. I våra ögon genomfördes affären extremt snabbt. Prisförväntningarna uppnåddes. Alltid tillgänglig. Vi rekommenderar honom till andra kunder, både köp som sälj.

Svar från Marcus Johansson

Tack Dan för ett gott samarbete och ditt fina omdöme!