Jag kan varmt rekommendera Aldin som mäklare! Han är otroligt driven och visar verkligen en passion för sitt arbete. Till skillnad från andra mäklare väntar han inte på att bostaden ska sälja sig själv – han tar egna initiativ och ser till att alla detaljer blir perfekta. Från början till slut har han varit engagerad, tillgänglig och proaktiv i varje steg av processen. Det märks att han älskar sitt jobb, och det gav resultat! Jag är supernöjd med försäljningen och skulle inte tveka att anlita honom igen.
Aldin Tafic
Aldin Tafic är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Malmö
.Aldin Tafic har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Aldin Tafic har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 9 omdömen med ett betyg på 4.6. Aldin Tafic har haft 6 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-01 - 2024-10
9 omdömen om Aldin Tafic
Tusen tack Katarina för dina omtänksamma och fina ord, det betyder väldigt mycket för mig att läsa detta. Det har varit väldigt trevligt att assistera dig på din bostadsresa, på återseende!
Supernöjd med Aldin som mäklare! Han var engagerad, driven och hade en tydlig plan för försäljningen av lägenheten. Som säljare var det bara att luta sig tillbaka och lita på att han gjorde ett bra jobb. Rekommenderar Aldin starkt!
Tusen tack för dina fina ord Marin, jag uppskattar verkligen ditt förtroende. På återseende!
Väldigt kunnig och hjälpsam. Lätt att komma i kontakt med.
Tack så mycket Anders, hoppas att ni kommer trivas fantastiskt bra i er nya lägenhet! På återseende.
Vi är mycket nöjda med hur Aldin har mött upp oss i vårt husköp. Han är lyhörd, informativ och vi fick ett mycket varmt bemötande. Vi fick svar på våra frågor och vi fick återkoppling under hela processen. Vi tycker att Aldin skötte hela processen och kommunikationen mellan oss och säljaren mycket professionellt. Vi är mycket nöjda.
Tusen tack för dina fina ord Baftije, jag hoppas verkligen att ni kommer trivas bra i ert nya fina hus. Stora hälsningar till familjen, det var verkligen jättetrevligt att hjälpa er i er fastighetsaffär. På återseende!
Trevligt bemötande, ambitiös, bra att samarbeta med. Han levde upp till mina förväntningar 👍
Tack så mycket för dina ödmjuka ord Peter, jag uppskattar ditt samarbete. Allt gott till familjen!
Jag blev alltid bemött med respekt och han var alltid trevlig och positiv. Han levde upp till mina förväntningar och gjorde ett bra jobb.
Tack Francisco för dina fina ord, det var väldigt angenämt att göra affärer med dig med. Allt gott tills nästa gång vi träffas!
Hej Han är duktig på sitt jobb och är välbemötande. Genom ett gott bemötande går det att skapa tillit och trygghet.
Tack för dina fina ord Farah och din positiva inställning under hela processen.
Aldin Tafic var alltid trevlig och skötte sitt jobb bra. Allt gick väldigt snabbt och var till belåtenhet.
Tack för dina fina ord Gun, angenämt att träffa både dig och Lars. Allt gott tills vi träffas vid nästa tillfälle.
Vänlig och gott bemötande. Bjöd på sig själv. lugn och pålitlig och välklädd och väluppfostrad.
Tack för dina fina ord Babar, angenämt att göra affär tillsammans med dig. Ta hand om dig tills det att vi träffas nästa gång.