Ida Petrelius Risberg

Ida Petrelius Risberg

Ida Petrelius Risberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Ida Petrelius Risberg har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Ida Petrelius Risberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 4 omdömen med ett betyg på 5.0. Ida Petrelius Risberg har haft 4 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2024-10

4 omdömen om Ida Petrelius Risberg

Sedan starten hos Reco 2024
Max M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ida Petrelius Risberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Möllevången

Till stor hjälp i hela processen med vår försäljning av vår nuvarande bostad och i vårt letande efter en ny. Trevlig och alltid behjälplig.

Stort tack Max för det fina omdömet. Det gläder mig att ni är nöjda! :D /Ida

Birgitta M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Petrelius Risberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Lorensborg

Ida var mkt professionell, tillmötesgående, förstående och kunnig.

Tack för det fina omdömet Birgitta! /Ida

Mikaela S
Lorensborg

En professionell superhärlig person som man litar fullt ut på. En bra kommunikation och alltid lika glad och trevlig. Kan inte annat än att vara väldigt nöjd med henne.

Svar från Ida Petrelius Risberg

Tack snälla för ditt fina omdöme! Jag önskar dig ett stort lycka till med framtida projekt! /Ida

Ovalyn E
Malmö

Very professional and friendly … highly recommended 👍👌

Svar från Ida Petrelius Risberg

Thank you for the review, Ovalyn. I hope you will enjoy your new lovely apartment! /Ida