Disa Larsson Rosander

Disa Larsson Rosander

Disa Larsson Rosander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Disa Larsson Rosander har varit registrerad mäklare sedan 2024-02. Disa Larsson Rosander har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-06 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 4.9. Disa Larsson Rosander har haft 14 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2024-10

8 omdömen om Disa Larsson Rosander

Sedan starten hos Reco 2024
Luthando Q
Köpte sin lägenhet med hjälp av Disa Larsson Rosander en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Elinegård

Disa is a quick responder and a great communicator. We’ve been in touch since April and she’s been consistent with being helpful and clear with how the process goes.

Svar från Disa Larsson Rosander

Thank you, Luthando, for your kind words. That’s exactly how I want to be perceived, so it’s great to hear that I’m living up to it! It has been a pleasure to help you! //Disa

Tea J
Malmö

Väldigt fint bemötande, upplevs som varm och genuin. Och om det fanns frågor hon inte hade koll på just då, kollade hon fort upp det. Eller om jag hade frågor om sånt jag inte förstår tog hon sig tid att förklara. Allt var toppen!

Tack Tea för ditt fina omdöme. Jag hoppas verkligen du kommer trivas! //Disa

Nedzad K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Disa Larsson Rosander en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Ellstorp

Mäklaren bemötte mig på ett mycket professionellt och vänligt sätt. Jag kände mig väl omhändertagen och respekterad under hela processen. Jag hade höga förväntningar på att mäklaren skulle vara kunnig, tillgänglig och transparent genom hela försäljningsprocessen. Mäklaren levde definitivt upp till dessa förväntningar genom att vara både tillgänglig för frågor och noga med att hålla mig informerad om varje steg i processen. Min upplevelse av mäklaren var mycket positiv. Processen var smidig och jag kände att mäklaren arbetade...

Svar från Disa Larsson Rosander

Tusen tack Nedzad för dina fina ord! Det känns fint att få höra att jag kunde leva upp till dina förväntningar. Det är viktigt för mig att vara tillgänglig och transparent genom hela processen, så det betyder mycket att du uppskattade det. Stort tack för ditt förtroende! //Disa SF

Seyed Saeid T
Elinegård

Great experience, professional and helpful.

Svar från Disa Larsson Rosander

Thank you Seyed! I hope you'll enjoy your new apartment.

Babucarr K
Malmö

Jag hade en fantastisk upplevelse med min fastighetsmäklare Disa. Hon gav mig en utmärkt service och lyckades sälja min lägenhet extremt snabbt. Jag är väldigt nöjd med Disa och hennes dedikerade arbete. Det är viktigt att ha en mäklare som förstår dina behov och som kan ge dig den bästa möjliga serviceupplevelsen. Grattis till oss båda för ett jobb väl gjort!

Svar från Disa Larsson Rosander

Tusen tack Babucarr för dina fina ord! Det har varit en ära att få hjälpa er och jag önskar er ett stort lycka till med framtida projekt!

Julia N
Malmö

Enkel och trevlig att samarbeta med, lättillgänglig på telefon. Upplevs även hjälpsam

Svar från Disa Larsson Rosander

Tack Julia för ert fina omdöme! Det har varit roligt och fint att få hjälpa er med denna resan, hoppas ni kommer trivas i er nya bo! Allt gott, Disa

Mohammed h
Oxie

Disa var alltid mycket trevlig, hjälpsam, lyhörd och tillgänglig! Vi ville sälja snabbt men till rätt pris vilket vi blev hjälpta med. Proffsigt och smidigt. 5 guldstjärnor!

Svar från Disa Larsson Rosander

Tusen tack Mohammed för era fina ord! Det har varit så otroligt roligt och fint att få hjälpa er i denna resan. //Disa

Andreas L
Oxie

Jättebra bemötande. Bra hantering, allmänt bra.

Svar från Disa Larsson Rosander

Tack för ert fina omdöme. Så glad att kunna hjälpa er och jag hoppas verkligen att ni kommer att trivas i lägenheten! /Disa