Daniel har varit en trygghet genom hela bostadsaffären och levererade snabbt ett resultat över förväntan. Ska jag någon gång göra en bostadsaffär i Malmö igen så kommer Daniel definitivt vara en del av den!
Daniel Karlsson
Daniel Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Malmö
.Daniel Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2015-04. Daniel Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 338 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Karlsson har haft 51 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
338 omdömen om Daniel Karlsson
Vi rekommenderar Daniel till alla, en väldigt trygg och professionell mäklare.
Jag har både köpt och sålt lägenheter med Daniel Karlsson och kan varmt rekommendera honom. Hans professionalism, kunskap och engagemang gjorde hela processen smidig och stressfri. Han var alltid tillgänglig för frågor och gav värdefulla råd som hjälpte mig att fatta välgrundade beslut. Tack vare hans expertis fick jag bästa möjliga resultat både vid köp och försäljning.
Daniel är lugn mäklare som man fick förtroende för. Han var inte för "på" som många mäklare kan vara. Daniel kan sitt jobb och var påläst både vad säljare vad ute efter och kunde läsa av mig som kund vad jag var ute efter. Tyckte att allt från visning till kontraktskrivning gick super smidigt.
Daniel har från dag 1 varit positiv, realistisk och lyhörd! Förtroendet han väcker gör att man känner sig trygg i att både köpa och sälja sin lägenhet! Under en mycket svår tid för bostadsmarknaden visade han en grym motivation och kämparglöd som boostade oss också! Rekommenderar starkt!
Fantastiskt stöttande, tålmodig och vänlig under en av dem svåraste tiderna sett till bostadsmarknaden i modern tid. En lugn och samlad punkt under hela processen. Mycket hjälpsam kring praktikaliteterna vid försäljning. Kunnig och ödmjuk och gav ett ärligt och ansvarstagande intryck. Rekommenderar starkt!
Professionell i sin roll och bemöter dina önskemål i så stort mån han kan
Daniel var kunnig och LUGN, en egenskap som inte många mäklare besitter. Han skapade genom det en trevlig visningsupplevelse där vi kunde i lugn och ro få en bra uppfattning om objektet.
Vi är mycket nöjda med Daniel som mäklare. Daniel hjälpte oss från start till slut med att köpa en bostad.
Professionell, trevlig och kunnig