Väldigt bra. Lugn, kunnig och tillgänglig.
Ebba Jönsson
Ebba Jönsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Malmö
.Ebba Jönsson har varit registrerad mäklare sedan 2006-10. Ebba Jönsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 164 omdömen med ett betyg på 4.9. Ebba Jönsson har haft 26 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Att arbetet är väldigt varierande och att man dessutom träffar många härliga människor.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
För att jag alltid gör mitt yttersta för att hjälpa dig på bästa sätt! Dessutom är jag en mycket lugn, noggrann och målinriktad mäklare.
Vad gör du helst på fritiden?
Reser!
Hur ser din drömbostad ut?
Just nu är det en stor härlig lägenhet i ett gammalt hus med högt i tak, fina originaldetaljer och en stor terrass.
2023-11 - 2024-10
164 omdömen om Ebba Jönsson
Tack för ert omdöme! Jag hoppas och tror att ni kommer att stortrivas i er nya bostad när flyttlasset går :) /Ebba
Ebba har varit bra på att hålla kontinuerlig dialog, haft kontakt i princip varje vecka, vilket känts väldigt tryggt o bra. Hon har även varit mycket tydlig i sin kommunikation. Kanske lite besviken över de förväntningar vi hade gällande befintlig kundkrets som det pratades om inledningsvis men det har vi resonerat kring. Sammanfattningsvis mycket nöjd och hade gärna anlitat Ebba på nytt.👍
Tack för ert omdöme! Jag är glad att jag fick förtroendet att hjälpa er och att vi, trots en tuff marknad, kunde hitta de rätta köparna till ert fina hus. Jag hoppas att ni kommer att trivas lika bra i er nya bostad. /Ebba
I couldn’t be happier with Ebba Jönsson in selling my apartment. She brings such a positive, optimistic approach to her work, which made the whole process feel stress-free. Her assistant Disa Larsson Rosander also played a key role during the process of the sale and finally helping ensure everything went smoothly toward the contract signing towards the buyer. Thank you Ebba and Disa! More power to you!
Thank you Marle! We are happy that we could help you and hope to see you in the neighborhood :) /Ebba
Som bostadsutvecklare har Ebba hjälp oss att sälja många bostäder, både under produktion och färdigställda. Ebba är mycket professionell, engagerad och ihärdig, även med svåra försäljningar. Kan rekommendera henne både till privata säljare som bostadsutvecklare.
Tack snälla för fint omdöme, alltid kul att få arbeta med er! /Ebba
Ebba er en dygtig, professionel, imødekommende, venlig og hyggelig mægler, som vi har været meget fornøyd med og kan rekommandere andre at bruge.
Tack för fint omdöme Jens, jag hoppas att ni kommer att trivas i er nya fina bostad! /Ebba
inget att klaga på . allt gick perfekt
Tack för omdömet Anders, jag hoppas att du kommer att trivas i din nya fina lägenhet! /Ebba
Ebba var helt fantastiskt och fick till ett kanon avtal i vår favör med dem som sålde. Har bara positivt att säga om henne och kan varmt rekommendera henne
Tack snälla för fint omdöme. Så kul att kunna hjälpa er och jag hoppas verkligen att ni kommer att trivas i ert nya fina hus! /Ebba
Köpte sonens första lägenhet av Ebba på Elinegård. Trots många frågor i tuffare tider har Ebba varit lugn och hjälpsam hela tiden
Tack för ditt omdöme Andreas, jag hoppas att Elias kommer att trivas i sin nya fina lägenhet! /Ebba
Närvarande, professionell, tillgängligt, kunnig och bryr sig om.
Tack Frank för ditt fina omdöme. Jag hoppas att ditt val kommer att kännas rätt och att du kommer att trivas bra i din nya fina bostad! /Ebba
Super proffsig och trevlig. Jag var imponerad av hur snabb och duktig mäklarna är på Svenska Fastighetsförmedling.
Tack snälla för fint omdöme Amy. Vi är glada att vi kunde hjälpa er med ert köp och vi hoppas att ni kommer att trivas bra i nya lägenheten! /Ebba