Mycket bra genomgång av allt, vi har väldigt bra helhetsintryck
Svensk Fastighetsförmedling Örkelljunga
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling Örkelljunga! Letar du efter boende i Örkelljunga? Vi på Svensk fastighetsförmedlings kontor har mer än 80 års kunskap och erfarenhet av bostadsbranschen, och har god lokalkännedom om Örkelljunga och närliggande områden. Här hittar du allt från trevliga bostadsområden med villor och...
67 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Örkelljunga
Sedan starten hos Reco 2016
Väl bemötta. Kenneth var väldigt noggrann och kunnig. Tillgänglig.
alltid varit vänlig och tjänstvillig .Lite svår att få tsg på men ringer upp relativt snabbt .
He is very kind to us. He explained every part in the contract one by one in a detailed way. Thanks for his cooperation with us.
Thank for every situation and demostration very helpfull
Upplevde Kenneth som mycket kunnig inom sitt område. Guidade oss igenom processen tydligt och på ett sätt som man som lekman kund
bra och professionella råd vid köp
Tack Erik alltid kul med nöjda kunder.
Väldigt proffsigt bemötande Var påläst om huset Fick en genomgång av protokoll
Tack för ett trevligt reco, ha en fortsatt trevlig sommar så ses vi på tillträdet!
Vi upplevde kontakten och förhandlingarna med Kenneth Christoffersson som mycket bra! Han svarar snabbt på meddelanden och tar sig tid att svara på alla frågor ordentligt vid telefonkontakt! Viljan att tänka med eller att skicka kontraktet till vårt hemland var också mycket trevlig. För oss var det en mycket positiv upplevelse.
Trevlig, tillgänglig, ärlig, ställer upp.
Han var gohällig! Att va gohällig är bra nog!
Mycket trevlig, öppen och hade tid för oss. Han gjorde ett mycket bra jobb. Det kom betydligt fler än vi trodde på visningen av vårt hus/vår stuga. Och köparna verkar vara toppen också:)
Ett famtastiskt engagemang och effektivitet. Mycket trevligt bemötande och ger ett intryck av stort kunnande och erfarenhet.
Tack Anders för värmande ord! Har varit kul att få hjälpa Er med försäljningen.
Han var trevlig och kunnig inom området
Tack för trevligt omdöme kul med nöjda kunder
Absolut bäst på alla sätt och vis. Lugn förtroendeingivande, saklig, påläst. Kunde inte önska mig någon bättre. Så tacksam.
Tack för att vi fick hjälpa till med försäljningen, kul med nöjda kunder.
Kenneth är mycket trevlig och ställer verkligen upp för sina spekulanter. Högsta betyg för hans bemötande.
Mycket bra bemötande, saklig och kunnig. Gav oss tålmodigt svar på alla frågor vi hade om försäljningen. Levde upp till alla förväntningar vi kunde ha.
Bra bemötande! Bra återkoppling
Trevligt bemötande. Kunnig. Allt till belåtenhet. Bra.
Bra återkoppling, tillgänglig, trevlig och tar sig tid till köparen.
Kenneth ist ein sehr guter Makler. Er ist hilfsbereit, pünktlich und haben allen Fragen beantwortet. Vor allem das er deutsch spricht das ist schon mal sehr hilfreich :)
Vänlig, kunnig och hjälpsam. En väldigt behaglig mäklare.
Vi har på alla sätt varit nöjda med Bo Qvarnerups arbete, Poffsigt bemötande av oss som säljare och av de kunder vi känner till. Hans goda kunskaper om lantbruk kändes bra och rätt vid denna försäljning. Bo har också varit noggrann med all information till oss, vilket har känts bra o tryggt. Han har också på ett bra sätt förklarat de delar i försäljningen vi hade frågor runt. Vi har lärt oss mycket och känt stor trygghet hela vägen. En fastighetsmäklare att rekommendera .
Mycket noggrann o proffsig med en härligt humoristisk sida.
Varm och engagerad mäklare som gav ett seriöst intryck. Dock hade han inte koll på faktan kring huset.
Helt igenom proffsigt bemötande
Alltid bra och trevligt bemötande. Fungerade perfekt med återkoppling och fortlöpande information.
•Rådgiven av min revisor •uppfyllde. helt mina förväntningar . Kenneth Christofferson är ett bra proffs, som jobbar snabbt och tydligt
Noggrann och trevlig. Tog god tid på sig.
Trevligt bemötande, informerade tydligt om fastigheten.
Trevligt bemötande, bra information om fastigheten. Levde upp till våra förväntningar.
En mycket trevlig och proffsig mäklare. Bra bemötande hjälpsam. Snabb återkoppling på frågor.
Kenneth hade ett stort projekt med vårat hus, många involverade. Och han var så hjälpsam, trevlig och glad hela vägen till mål. Helt klart den bästa mäklare vi har haft att göra med genom åren. Vi rekommenderar honom! Tack för att du hjälpt oss så mycket! Mvh Hellberg Johnston
Mycket trevlig och tillmötesgående mäklare. Väldigt ordningsam och hjälpsam som löste allt på kort tid. Mvh Berit
Trevligt bemötande bra tillgänglighet kvällar och helger spelade ingen roll han fanns där när vi sökte honom verkligen bra bästa och trevligaste och alltid glad och pigg det tackar vi för
Bra dokumentation av huset. Klara besked om hur affären hanteras. Det fungerade bra med både visning, budgivning och kontraktsskrivning . Tillträdet återstår.
Venlig og imødekommende. God humor, et meget behageligt menneske.
Mycket trevlig och lätt att nå. Snabb hantering av ärendet. Kompetent och erfaren inom yrket.
Vi är nöjda på alla plan! Kan varmt rekommendera Bo o svensk fastighetsförmedling till alla. Snabba kontakter, bra goda o seriösa råd.
Han är snäll. Jag är jätte nöjd med honom.
Vi hade mycket bra samtal med Bo under hela försäljningen. Han förklarade allt på ett bra sätt. Vi önskade ju innan att försäljningen skulle bli bra och inte för utdragen. Detta uppfylldes faktiskt. Bo var alltid noga att höra av sig på avtalad tid och underrättade oss under resans gång. Detta uppskattar vi stort. Så helhets intrycket blir mycket bra
Kenneth Christoffersson är jättebra mäklare . Han berättar så tydligt allting , och mitt hus blev såld innan visningen.
Herr Kristoffersson var oerhört hjälpsam och gav oss mycket detaljerad information om våra frågor om köpet och även om de allmänna reglerna såsom fastighetsskatt mm. Det som var särskilt bra för oss var att han talade både engelska och tyska, så vi hade inga språksvårigheter. Kristofferson tog sig tid för oss väldigt ofta (även på natten eller helgdagar). Vi var alltid uppdaterade om kontraktets status, dokumenten behandlades och skickades mycket snabbt. Handläggningen av depositionen gick smidigt. Detta är redan den...
Kenneth var alltid vänlig och hjälpsam. han svarade på alla våra frågor - långt utöver de faktiska frågorna om fastigheten. Han gjorde det till exempel möjligt för oss att komma i kontakt med samhället och gav oss allmänna regler om skatter, lån och husbyggande företag och arkitekter. Han var alltid tillgänglig, svarar snabbt och driver försäljningen framåt i både säljarens och köparens intresse. Det som är särskilt trevligt för oss är att Kenneth talar mycket bra engelska och till och med tyska och kunde hjälpa så mycket för att förstå hela processen.
Professionel mäklare. Mycket nöjd med allt. Stort engagemang och mycket bra återkoppling och information. Stort tack.
Alt for mange unödige møder. Skal tage tre unødige møder i sverige; pris 1400 kr.
Duktig, snabb på svara och ge återkoppling. Tillmötesgående.
Utan tvekan den bästa mäklaren som vi har träffat på. Inga förväntningar alls på förhand, då kan det bara bli bättre. Det har visat sig att förväntningarna kunde vara stora utan risk för att bli besviken. Köpet vi gjorde har inte följt det normala utan det har varit en lång och utdragen process av många anledningar. Bo har hela tiden funnits till hands även under sin semester och svarat på frågor som uppkommit. Bo vet utan tvekan hur det ska gå till. Han finns till hands när det behövs utan att vara för mycket på.
Köpte tomt med hjälp av Bo. Smidigt med signering av avtal i Stockholm och hjälp med administration kring lagfart. Rekommenderas för en smidig affär! /Eva
Köp av vårat första gemensamma hus. Trevligt bemötande och snabba svar från Bo! Väntar nu på tillträdesdagen.