Ärlig korrekt o hjälpsam.
Svensk Fastighetsförmedling Ronneby
Mitt emellan Karlshamn och Karlskrona ligger Ronneby. En stad med medeltida anor, "den moderna kurorten" kallad, vid Blekinges kust. Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet här i Ronneby? Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan området och känner bostadsmarknaden. Vi vet var köparna vill ha och vilka fastigheter som...
224 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Ronneby
Sedan starten hos Reco 2016
Trevlig proffesionell och effektiv
Mikael är trevlig, tydlig och realistisk. Han kommunicerade olika moment i processen från intresseanmälan till köp på ett lättförståeligt sätt. Han hade hög tillgänglighet då vi kontaktade för frågor och informerade alltid en plan för nästa och kommande steg.
Trevlig. Kompetent. Trovärdig.
Trevlig och kunnig mäklare, vi hade inga stora förväntningar när det gäller mäklaren dock köpet blev väldigt lyckat.
Vi är mycket nöjda med hanteringen och kommunikationen kring vårt husköp.
Mycket professionell mäklare som har ett fantastiskt driv och engagemang!
Saklig, kunning och bra bemötande
Väldigt trevligt bemötande samt hjälpsam. Hela affären gick väldigt fort och hyffsat smidigt. Det var ett par dagar innan vi skulle skriva på pappren som vi hade lite svårt att få tag på Mikael. När vi väl fick tag på honom så var hjälpen väldigt bra. Vi är nöjda med Mikael
Bra men pratar konstant och ibland lite desorienterad men överlag som en mäklare ska vara
Vänligt bemött. Lätt att få tag på per telefon. Mycket kunnig. Rekommenderas till 100%.
Mikael har agerat på ett proffesionellt sett genom hela affären. Bra bemötande, uppriktighet och ett stöd för oss köpare såväl som för säljarna. Kan med varmaste hand rekommendera Svensk Fastighetsförmedling o Mikael Petersson.
Stort tack för det fina omdömet. Härligt att höra att ni är nöjda med allt!
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Tackar:) Önskar en trevlig höst.
Jag uppfattar att Mikael arbetar målfokuserat är flexibel och är lätt att ha att göra med.
Tackar för det fina orden! Härligt att allt kändes bra
Engagerad, pålitlig och saklig mäklare. Har bara positiva erfarenheter av Mikael som anlitad mäklare för vår försäljning.
Bra och hjälpsam på alla sätt och vis. Flexibel och kunnig. Rekommenderas!
Tackar för det fina orden! Härligt att allt kändes bra
Affären är inte klar ännu. So far so good
Tackar för det fina omdömet. Trevligt att höra.
Mycket bra och positivt bemötande. Träffade flera mäklare inför vår försäljning men både jag och min fru var rörande överens om vem vi skulle välja när vi träffat Mikael.
Tack för den fina rekommendationen. Härligt att ni är nöjda med allt.
Mikael är professionell och trevlig. Allt gick jättebra med försäljningen av huset. Rekommenderar honom!
Fantastiskt bra och lätt att ha och göra med! Den absolut bästa jag stött på! Mycket hjälpsam. Svarar snabbt och är alltid tillgänglig! Mycket skicklig på sitt jobb. Kan rekommendera alla till honom!
Tackar för det fina omdömet och trevligt att höra att allt är enligt belåtenhet. Önskar nu en härlig vår!
Snabb kontakt och försäljning. Lätt tillgänglig och mycket kunnig. Vi kunde inte vänt oss till en bättre mäklare.
Tack för den fina rekommendationen. Härligt att ni är nöjda med allt.
Mikael Petersson har varit helt otrolig från första kontakten till köpet av huset genomfördes. Mikael har varit väldigt tydlig, haft bra koll, har haft svar på alla frågor man haft under husvisningen och hela processen efteråt. Vi har hela tiden känt oss trygga med Mikael som mäklare.
Mycket behjälplig och vi kände oss väl bemötta!
Roligt att höra! Tackar för det fina omdömet!
Trevligt bemötande, fokuserad och samlade ihop gänget bra. Tydligt och konkret kommunikation.
Mycket positivt på alla sätt. Trevligt bemötande alltid.
Mycket bra bemötande! Återkopplar alltid. Tydlig och bra under kontraktsskrivande. Tumme upp!
Fredrik är lugn, kunnig och förstående för kundens behov och önskemål. Under försäljningsprocessen har han varit ett bra stöd som både hanterat våra önskemål och intressenter och budgivares frågor på ett bra sätt. Rekommenderas om man vill ha en säljare som är duktig på sitt arbete och samtidigt har bägge fötter på jorden!
En mycket kompetent och hjälpsam kille som ville väl både för säljarens och köparens räkning! Vi är mycket nöjda med flexibilitet och återkoppling på våra frågeställningar. Väl ordnat möte vid avtalsskrivningen. Rekommenderar honom starkt till vänner och bekanta !
Fredrik är punktlig, ansvarsfull och har gjort sitt bästa för att sälja mitt hus.
Professionell, trevlig, mycket påläst och gav väldigt bra återkoppling. Vi fick även många goda råd och idéer av Mikael som gynnade försäljningen. Rekommenderas varmt, en otroligt bra mäklare! /Linnéa Isljung
Tackar för det fina omdömet och trevligt att höra att allt är enligt belåtenhet. Önskar nu en härlig vinter!
Hej, Jag uppfattar Mikael Petersson som mycket engagerad, kunnig och professionell som mäklare. Mikael är lättillgänglig och återkopplar alltid vilket är viktigt när man gör en stor affär, det gör att man känner sig trygg som köpare. Men framförallt, vilket jag uppskattade mest, så gav Mikael ett seriöst och samtidigt varmt intryck. /Lisa
Stort tack för det fina omdömet. Härligt att höra att du är nöjd med allt!
Mycket tillmötesgående och inger högt förtroende. Trygg , saklig, påläst och ärlig
Tack för den fina rekommendationen. Härligt att ni är nöjda med allt.
Jag är mycket nöjd med arbetet som Mikael har utfört innan, under och efter att affären av lägenheten blev utförd. I väntan på handpenning av köparen har Mikael informerar oss säljare med information och hur processen ser ut. Jag kan verkligen rekommendera Mikael som en utmärkt mäklare med omdömen som professionell, trevlig, påläst och kunnig. Lätt och smidig att ha att göra med. Lätt tillgänglig på telefon och vid besök. Bra tips för marknadsföring och styling. Hälsningar ingela
Tackar för det fina omdömet och trevligt att höra att allt är enligt belåtenhet. Önskar nu en härlig höst!
Mycket bra bemötande. Mycket saklig.
Väldigt seriös och kunnig med bred erfarenhet samt väldig trevlig
Snabb och effektiv och kunnig och seriös
Bara positivt. Har bara träffat honom en gång, sedan meilkontakt. Allt bra förklarat även där.
Bara positivt att säga om mäklaren. Har bara träffat honom en gång och sedan mailkontakt. Allt har fungerat perfekt.
Roligt att höra! Tackar för det fina omdömet!
Väldigt bra bemötande och service.
Roligt att höra! Tackar för det fina omdömet!
Kan verkligen rekommendera Mikael som mäklare.
Tack för den fina rekommendationen. Härligt att ni är nöjda med allt.
Hej. Mikael har varit väldigt bra på att informera på ett vänligt och tydligt sätt. Han har alltid återkopplat snabbt. Jag är väldigt nöjd med hela affären. Mvh Kerstin Persson Gren
Tackar för det fina omdömet och trevligt att höra att allt är enligt belåtenhet. Önskar nu en härlig sommar!
Mikael var snabb att svara. Kom i tid till visning. Noggrann utan onödigt ”säljsnack. Visade konstruktivt intresse för min person och situation. Fann en lösning efter dialog. Mycket bra på uppdateringar samt snar till goda råd.
Tackar för det fina omdömet och trevligt att höra att allt är enligt belåtenhet. Önskar dig en trevlig somma
Professionell mäklare. Information om hur köpet går till, i olika delar. Telefonsamtal angående olika frågeställningar. Snabb på att återkoppla efter sms från mig.
Fredrik är en lättsam och rak person som löser det mesta på ett smidigt sätt.
Bedömning av micke Trevlig bra bemötande vid när jag skulle sälja husert förklarade hur allt funkarde samt kostnad för allt som ingår I försäljning.Profsig helt klart. Mvh Göran.
Tackar för det fina orden! Härligt att allt kändes bra
Bra. Alltid återkoppling med svar om man har frågor. Försäljningen gick utmärkt.
Tack för den fina rekommendationen. Härligt att ni är nöjda med allt.
Trevligt och naturligt bemötande som vi blev imponerade av. Mikael var saklig och utstrålade kunskap i sin yrkesroll.
Trevligt bemötande, lösningsorienterad och stöttande genom hela processen!
Trevlig, tillmötesgående, korrekt
Roligt att höra! Tackar för det fina omdömet!
Jag är mycket nöjd med Mikael han är noggrann och professionell.
Tack för den fina rekommendationen. Härligt att du är nöjda med allt.