Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

• BadgeNineYears
2 170
4.8
Llama 08-554 224 80 Compartir

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Södertälje & Nykvarn! Vi är ett gäng med lång erfarenhet av mäklaryrket och genom att dela med oss av vår kunskap bildar vi ett mäklarteam som är specialister på försäljning av bostadsrätter, fastigheter och nyproduktion. Vi är stolta över att vara ett av Svensk Fastighetsförmedlings...

2170 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Sedan starten hos Reco 2016

Maria Z
Vendió su apartamento con ayuda de Andreas Özgun parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Viksäng Strand

En mäklare som kan sitt jobb och gör sitt yttersta för att ge sina kunder det extra. Blev väl bemött och han gjorde att allt gick smidigt och enkelt. Extremt nöjd!

Andreas Ö
Vendió su apartamento con ayuda de Sofia Lindau parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Kallfors

Väldigt trevlig, kunnig och tillmötesgående. Hjälpte oss både att köpa och sälja och båda gick väldigt smidigt!

Stefan Ö
Vendió su casa con ayuda de Ida Cavilin parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Mörkö

Ida har genomfört sitt uppdrag väldigt professionellt Snabba svar och bra kommunikation med alla berörda, tydligt och bra. Rekommenderar Ida varmt /Stefan

Thomas E
Östertälje

Kunnig och trevlig. Ibland kunde det ta ett tag att få svar men det berodde på att hon hade mycket att göra med många affärer.

Anh Tu T
Vendió su casa con ayuda de Cajsa Qvarfordt parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Järna

Cajsa är professionell, redig och pålitlig. Hon är trevlig att ha att göra med och vi har haft glädje av hennes hjälpsamhet. Vi vill varmt rekommendera Cajsa.

Josefin E
Compró su casa con ayuda de Ida Olheim parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Södertälje

Trevlig och duktig mäklare, allt gick bra!

Gustaf S
Compró su casa con ayuda de Cajsa Qvarfordt parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Järna

Jag skriver från köparens perspektiv och Cajsa var vänlig, saklig och mycket snabb med att sända kompletterande uppgifter och dokument vid förfrågan. Hon förmedlade också kontakter dit jag kunde vända mig med ytterligare frågor (exemplevis kommunen, föreningens kontakter för trädfällning, fiberindragning, etc.). Hon förmedlade också på ett bra, enkelt och sakligt sätt också min (köparens) och säljarens premisser och önskemål. Helt enkelt ett oklanderligt bemötande och genomförande på alla plan. Rekommenderar starkt Cajsa för de som önskar sälja sin bostad.

Carolina P
Compró su casa con ayuda de Sofia Lindau parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Järna

Bra bemötande av mäklaren både vid visning och kontraktsskrivning. Proffsig och kunnig. Lätt att "få tag på" när vi ville meddela/fråga något. Mäklaren var "på alerten" och uppfyllde de förväntningar vi har på en mäklare.

Frank R
Vendió su casa con ayuda de Sofia Lindau parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Järna

Inget att anmärka på. Neutral, lättillgänglig, trevlig, professionell

Aart M
Vendió su casa con ayuda de Christoffer Lundgren parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Södertälje

Jättebra bemötande och väldigt strukturerad sätt att jobba vilket uppskattades mycket!

Helén A
Hölö

Sofia är trevlig, lugn och förtroendeingivande med stor kunskap. Sofia var alltid tillgänglig när vi hade frågor och hon svarade alltid enkelt och förståeligt på alla våra frågor genom hela processen. Vi kände oss trygga genom hela bostadsförsäljningen. Vi vill ge henne våra bästa rekommendationer.

Tommy K
Järna

Vi är otroligt tacksamma för det stöd och engagemang vi fick från Sofia under vårt första husköp. Hon var alltid lätt att nå, och hennes djupa kunskap om huset, området och bostadsmarknaden gav oss en trygghet genom hela processen. Sofia visade genuint engagemang för att vi skulle förstå alla steg och var lyhörd för våra frågor. Hon ordnade till och med en extra undersökning av huset och hjälpte oss smidigt när banken behövde extra tid. Vi rekommenderar Sofia varmt till alla som vill ha en kunnig och engagerad mäklare som gör det där lilla extra!

Daniel A
Karlbergahöjden

Andreas är en skicklig mäklare. Vi höll på att sälja vår bostad nästan ett och ett halv år och bytt flera mäklare. Endast Andreas lyckades med försäljningen av vår bostad.

Karl Peter A
Vendió su apartamento con ayuda de Cajsa Qvarfordt parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Rosenlund

Kunnig trevlig bra bemötande överlag

Rasoul J
Compró su apartamento con ayuda de Andreas Özgun parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Karlbergahöjden

He is a perfect dealer! He could arrange a suitable loan for me. I could trust this purchase and I am so happy with this building that I’ve bought.

Faiz I
Brunnsäng

Jag rekommenderar Andreas. Hans professionalism och engagemang gjorde vår försäljning smidig och trygg!

Slavko D
Compró su apartamento con ayuda de Cajsa Qvarfordt parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Fornhöjden

She is very nice and It was easy to work with her. Excellent

Gordana P
Fornhöjden

She is very nice and It was easy to work eöwith her. Excellent

Svar från Cajsa Qvarfordt

Thank you so much Gordana :-)

Rose-Marie L
Järna

Inget att klaga på! Vi är 100% nöjda!

Richard J
Järna

Kunnig, tillgänglig, lyhörd med en stor portion tillit.

Jan O
Järna

Trevligt bemötande. Saklig och korrekt och informativ utan att det blev för många ord. Säger det som behöver sägas. Objekt för säljare och köpare upplevde jag.

Mikael M
Vendió un solar con ayuda de Ida Olheim parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Pershagen

Hon är mycket kompetent, har en tydlig plan för försäljningen och är väldigt seriös och trevlig för både köpare och säljare, vi rekommenderar Ida varmt.

Angelica K
Vattubrinken/Dammkärr

Exceptionell är ett väldigt bra ord för att beskriva Cajsa. Hon har varit fantastisk från början till slut. Väldigt lätt att ha att göra med, svarar på alla tänkbara frågor i tid och otid, ett perfekt bollplank när man behöver bolla idéer. Om vi någon gång skulle sälja en bostad igen så kommer Cajsa vara ett solklart val för oss.

Svar från Cajsa Qvarfordt

Men wow, blir alldeles rörd av dina fina ord. Såå kul att jag fick hjälpa er :-)

NEDIM A
Compró su apartamento con ayuda de Christoffer Lundgren parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Centralt

Riktig trevlig och hjälpsam person!

Marianne E
Brunnsäng

Det var ganska många snabba ryck med vår försälning och vi undrar hur det hela skulle ha gått utan Cajsas hjälp. Hon var hjälpsam, tydlig, kunnig och tillgänglig. Hon svarade snabbt på alla våra frågor och såg till att vi kunde göra en snabb och bra affär precis som vi hade önskat. Vi ger Cajsa våra varmaste rekommendationer!

Lucas E
Södertälje

Christoffer bemötte mig på ett sätt som var över förväntningarna, han var trevlig, saklig och tydlig.

Patricia B
Torsjödal

Hon är en mycket trevlig person. Det var lätt att prata med henne. Man fick alla information som behövs. Allt var i sin ordning.

Annelie M
Vendió su apartamento con ayuda de Christoffer Lundgren parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Södertälje

Christoffer har genom hela säljprocessen varit lyhörd och kommunicerat vad som varit aktuellt och hur varje steg framåt skulle tas. Han har hela tiden gjort allt för att affären skulle flyta så smidigt som möjligt och kommit med relevanta förslag och uppdateringar. Han har också lyssnat på mina förslag och gett konstruktiv feedback på dem. Jag skulle absolut rekommendera Christoffer för andra som ska sälja eller köpa en bostad

Magnus S
Södertälje

Trevligt bemötande och duktig i sitt yrkesutövande.

Svar från Sofia Lindau

Tack för fint omdöme, det värmer ☺️

Solveig B
Brunnsäng

Blev bemött på ett fint och trevligt sätt, förstod vår situation och gick oss mycket till mötes.

Sten Mikael B
Laxne

Saklig, kunnig och korrekt. Lätt att prata med.

Isabel D
Laxne

Profesionell och kan sitt jobb. Svarade snabbt och tog hand om oss

Nils B
Brunnsäng

Bra bemötande från mäklaren. Han jobbade för att få affären i hamn på ett förtroendefullt sätt.

Stefan L
Compró un solar con ayuda de Henrik Backman parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Ytterjärna

Hej, Henrik har varit nåbar och professionell och jag är nöjd med allt.

Markku S
Vattubrinken/Dammkärr

Har blivit väldigt bra bemött bra kommunikation med allt

Lisbeth S
Compró su casa con ayuda de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Vidbynäs

Mycket trevlig och serviceminded mäklare där hon levde upp till våra förväntningar

Boban K
Grusåsen

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Anna Gunilla K
Vendió su casa con ayuda de Daniella Tillberg parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Gnesta

Jag kunde Inter fått en bättre mäklare en Daniella Hon lotsade oss på ett profifsigt sätt i alla detaljer. Hon svarade snabbt och tydligt på alla våra iundtingar

Claes Peter B
Escribió sobre Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Ointresserade! Återkommer inte trots upprepade påstötningar! Välj en annan mäklare om du kan!

Riitta E
Vendió su casa con ayuda de Ida Olheim parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Blombacka

Lugn, saklig, rak på sak, på ett lagom lättsamt och trevligt sätt.

Helga S
Compró su apartamento con ayuda de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Södertälje

Emma hos Svensk Fastighetsförmedling har gjort ett gediget jobb och alltid varit omedelbart kontaktbar när frågor uppstått. Hon har lyssnat på mina önskemål och smidigt genomfört uppdraget. Jag kan varmt rekommendera Emma som mäklare och har en mycket positiv bild av just Södertäljebyrån. Mvh Helga Spåman

Anna-lena H
Nykvarn

Trevlig, lyhörd för mina önskemål samt kunnig. Jag blev rekommenderad att kontakta Cajsa av tidigare kund och Cajsa levde upp till mina förväntningar. Affären gick smidigt och snabbt och jag fick hela tiden uppdateringar.

Pernilla M
Compró su apartamento con ayuda de Daniella Tillberg parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Södertälje

Trevlig, tydlig, glad, professionell.

Jan E
Compró su casa con ayuda de Christoffer Lundgren parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Hölö

Naturlig framtoning "utan strikt kostym" utan kände in och mötte oss på vår nivå. Saklig och mycket engagerad i de frågor vi hade om fastigheten. Återkom snabbt med de svar vi sökte. Mycket bra helhetsintryck!

Lennart Ivar K
Blombacka

Fungerat utmärkt Ida och övriga inblandade½

Boyan Shterev E
Stallarholmen

Valdigt bra på sitt job, effektiv .

Michael J
Vendió su apartamento con ayuda de Henrik Backman parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Kallfors Höjder

Har mycket bra och goda erfarenheter av Backman. Köpte vår lgh av Backman och kontaktade honom igen när det var dags att sälja för att han är en trevlig och professionell mäklare // Michael Johansson

Jan S
Compró su apartamento con ayuda de Ida Cavilin parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Rosenlund

Den var bra lugn och harmonisk

Anita A
Vendió su casa con ayuda de Henrik Backman parte de Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Enhörna

Henrik är lungn, saklig och framför råd utefter detta tydlit och mycket förtroendegivande. Har varit kul att fått jobba med honom under min husförsäljning .

Stoyanka Koleva E
Stallarholmen

Hon kan väl sitt jobb, agerar snabbt, är lyhörd, tar hänsyn med våra önskemål, använder marknadsföring på ett kreativt sätt.