Josefine har visat engagemang från vår första kontakt angående gården. Hon har fixat visningar på tider som passat oss och har tagit fram fakta som vi har behövt. Vi har fått snabba svar på våra frågor. Det blev en snabb process, men det har hela tiden känts bra för oss som köpare. Vi är väldigt nöjda med Josefine!
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga & Tranemo
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Tranemo! Här i Tranemo hittar du allt från lägenheter och villor till trevliga tomter i lugna miljöer. Vi på Svensk fastighetsförmedlings kontor kan området här runt Tranemo och Ulricehamn, och är du på gång med en bostadsaffär här är det oss du ska kontakta. Här hos oss kan du...
636 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga & Tranemo
Sedan starten hos Reco 2016
Ett mycket bra bemötande har Josefine visat genom vår bostadsaffär.
Josefine är professionell, lyhörd, pedagogisk, lätt att ha att göra med.
Upplevde en bra och tydlig kommunikation genom hela processen, från visning till kontrakt. Bra återkoppling och trevligt bemötande. Henrik
Mycket professionellt och vänlig. Vi var väldigt glada att hon tog sig tid att gå igenom varje punkt så vi förstod vad vi skulle skriva på.
Hon är jätte snäll och dugtigt.
Professionell, snabb på att återkoppla och otroligt hjälpsam genom hela processen.
Upplevde en bra och tydlig kommunikation genom hela resan, från visning till kontraktskrivning. Alltid snabb återkoppling från Josefine och ett professionellt bemötande. Vi är mycket nöjda!
Först var Josefine väldigt tydlig och bra vid genomgången av husvisningen. Våra förväntningar var stora, eftersom huset var ett ställe vi hade sökt länge efter. Josefine var mycket behjälplig Sammanfattat är vi mycket nöjda med Josefine, hon är väldigt tillmötesgående, och väldigt bra och tydlig kommunikation.
Josefine är väldigt duktig och lyhörd för hur man vill ha det.Omtänksam och ställer alltid upp när man behöver hjälp. Våra förväntningar var att det skulle säljas så fort det gick och så blev det.
Tråkigt på ett sätt att det gick så fort - vi hade ju så mysigt! Ta hand om er och så hörs vi! Stor kram
”Tur” för alla med en snabb affär. Men tur kommer inte av sig själv! Presenterade en bra strategi från början och gav ett förtroende ingivande intryck. Bra kommunikatör och gav realistiska förväntningar och var trygg och tydlig för under hela processen. Tillgänglig och tydlig. Sen uppenbarligen ett bra kontaktnät bakom som gjorde att köpare och säljare fann varandra snabbt. Alla nöjda!
Jag blev väldigt taggad på att överglänsa dina tidigare erfarenheter som du råkat ut för i mäklarvärlden och visa att det gäller välja rätt mäklare som levererar. Glöm inte att du lovat att byta mäklarfirma till det andra huset i Småland nu ; )
Professionell: Förberedd på allt. Inga misstag Trevlig: Ett bra bemötande med nödvändig information Tillmötesgående: Snabb i uppfattningen och ett bra tempo i händelseförloppet
Stort tack för fint samarbete!
Med hjälp av Josefin köpte vi vår nya bostad på kort tid. Hon såg efter våra behov och lyckades med hjälp av säljaren anpassa bostadsaffären så det blev bra för alla parter. Hon var lugn, strukturerad och svarade på alla frågor snabbt. Skulle varmt rekommendera henne som mäklare.
Stort tack Oskar! Ibland står stjärnorna rätt och det går smidigt. Varmt välkomna tillbaka till kommunen!
Påläst och engagerad. Snabbt och smidigt, fick hjälp med kontakterna som krävs för att genomföra en bostadsaffär.
Fick ett varmt och trevligt bemötande när vi kom fram. Vi fick väldigt bra information om fastigheten och även historik vilket vi uppskattade väldigt mycket samt att vi fick egentid att gå runt och kika. Väldigt engagerad och glädjespridande person. Mycket bra upplevelse!
Visningen som jag hade för er i detta underbara hus kommer jag aldrig glömma - fint minne! Hoppas ni kommer trivas! Mycket att se fram emot under 2025!
Hjälpsam, trevlig och påläst. Kände oss trygga genom processen
Hoppas ni kommer trivas i ert underbara hus!
Alltid vänliga, hjälpsamma, kompetenta och mycket lätta att nå. E-postmeddelanden besvaras mycket snabbt. Målinriktad och ofta framgångsrik slutförande av uppgifter. Topp runt om!
Kom förbi när ni kommer till Sverige nästa gång så jag kan ge er en kram!
Noggrann och kunnig. Fint bemötande.
Det ska bli spännande att följa ert projekt framöver! Gott att se att ni är tillbaka i Ulricehamn!
Härligt engagemang och proffsigt bemötande!
Bra bemötande och angeskemang. Det gick s midigt med alla papper som skulle signeras. Hon läste igenom allt och förklarade innebörden om vi tyckte något var svårt att förstå.
Vi i mycket nöjda med Josefine. Hon hade vårt fulla förtroende genom hela processen, hon är proffsig och samtidigt personlig.
Hon är väldigt duktig och hjälpte mig mycket. Det är också utmärkande genom att det ger tillräckliga förklaringar om bostäderna till klienterna. Och hjälpa dem
Ett professionellt men samtidigt personligt engagemang, bevisligen en person som älskar sitt arbete och att integrera med människor.
Vi har bara bra saker att säga om Josefine, helt klart den den mest professionella mäklare vi mött. Josefine gick above and beyond under vår köpeprocess, alltid trevlig, väldigt tillgänglig, förstående och stöttande hela vägen. Vi skulle absolut anlita Josefine igen och rekommenderar henne starkt.
Proffsig, tillmötesgående och naturlig i sitt sätt att förklara försäljningsprocessen och genom hela affären. Vårt ställe såldes på drygt 2 veckor, helt fantastiskt. Josefine får högsta betyg från oss som säljare. Enkel, proffsig och engagerad.
Mycket trevlig och engagerad näklare
Mycket hjälpsam och förstående. Kom med mycket bra idéer när det gäller framtidsplaner angående huset. Hon kan sin sak helt enkelt!
Fick ett fint bemötande. Rak, tydlig och saklig. Förklarade hur allt går till och det var som hon sa. Lätt att komunicera med. Hjälpsam.
Josefine har varit väldigt hjälpsam och professionell i hela processen. Kan varmt rekommendera henne som mäklare.
Har aldrig träffat henne så har inget att säga
Vi har träffat Josefine ett flertal gånger under åren och hon har alltid varit glad och trevlig, tydlig i informationen som behöver ges, och alltid svarat på de frågor som man har haft. Hon upplevs som kunnig på sitt arbetsområde men givet marknadsläget lite försiktig i sina värderingar då man vill sälja. Angående köpet av Skogsvägen 18 kan vi inte annat än att vara väldigt nöjda.
En mäklare som från första kontakt varit mycket bra hela vägen ända fram till kontrakt skrivning. Jag förväntade mig en mäklare som håller mig uppdaterad hur processen fortskrider och det har verkligen Josefine levt upp till. Jag är mycket glad att vi valde Josefine, hon har varit jordnära, bra på att ringa upp och till slut få till en affär. Jag kommer alla dagar i veckan att rekommendera henne till vänner och bekanta Sören
Mycket trevlig mäklare som gjorde en snabb och bra affär..
Både jag och min fru fick ett mycket bra intryck av Josefin redan vid första kontakten, hon gick igenom hela försäljningsprocessen på ett mycket och sakligt sätt. Hon ingav ett stort förtroende och var mycket proffsig . Hon har visat att hon är engagerad redan från starten i våran försäljning. Allt har flutit på i enormt fin takt och vi har fortlöpande blivit informerade om vad som händer både kväll som helg om det krävts. Det här var min tredje husaffär, och jag måste säga att Josefin har varit den i särklass bästa mäklaren...
Mycket påläst, kunnig och engagerad. Bra dialog inför visning och under budgivningen. Positivt att det gick fort att få till en kontraktsskrivning.
Mycket trevligt bemötande. Inte en massa tomt säljsnack utan fakta på ett trevlitt sätt. Uppskattas!
Ett trevligt och proffsigt bemötande med personligt intresse. Uppskattade även punktlighet vid avtalade tider..Mvh Karl -Gustaf Härngren
Bra och trevlig mäklare, verkar kunnig. Lätt att få kontakt med. Enda som upplevs som en liten miss är bedömningen av priset som sattes av mäklaren. Slutpriset hamnade ganska mycket lägre.
Hon är väldigt proffsig och lätt att få kontakt med
Vi ble møtt av en meget imødekommende og forstående Josefine. Vi fikk følelsen av å bli møtt på lik linje og det føltes veldig trygt. Det føltes også trygt, da vi opplevde Josefine som rent faglig meget kompetent. Josefine har vært lett å få tak i, både på telefon og på email, også selv om vi bor i et annet skandinavisk land. Josefine Härngren kan varmt anbefales. Mvh Henrik Lien Østergaard
Josefin lämnar inget åt slumpen. Hon jobbar med detaljer och gör det där lilla extra i försäljningen. Kan varmt rekomendera.
trevligt bemötande man fick bra information hela tiden hon gjorde ett bra jobb
Trevlig och proffesionell. Trots en lång försäljningsperiod kämpade hon på och fick till slut till en bra affär.
Hon var väldigt trevlig och hjälpsam. Fick svar på alla frågor som jag behövde veta.
Josefine var mycket proffsig men samtidigt kändes hon som en nära god vän. Våran försäljning var supersnabb och smidig. Allt löpte på som på räls. Vi gillade hennes arbetssätt när vi var på en visning som hon hade, och valet att välja henne som vår mäklare var enkelt. Vi är så nöjda!
Professionell mäklare! Hon är tydlig, noggrann och hjälpsam i sin roll. Vi har fått en väldig bra bemötande av henne.
Otroligt engagerad och noga. Mycket kommunikation med oss säljare. Är verkligen supernöjd med hennes sätt att vara och sälja. Kanon!
Vi blev proffsigt bemötta, vår upplevelse var helt klart positiv. Det var vår första kontakt med en mäklare så har ingen att jämföra med, men hon satte ribban högt.
Josefins bemötande var professionellt, välkomnade och trevligt. Vi kände oss trygga med hennes kunskaper genom hela processen från visning till kontraktsskrivning. Det var aldrig några svårigheter med att få kontakt eller svar på frågor.
Tack snälla Veronika! Så kul att se att ni kunde köpa huset och varmt välkomna till Ulricehamns kommun! MVH Josefine
Jag kan säga bara allt positivt, proffesionellt, vänligt och bemötande! Stort tack för hjälp att skaffa våra dröm huset!
Så glad för er skull! Jag måste få komma på fika när ni bott in er! Kram Josefine