Jag har både både köpt och sålt med hjälp av Marika. Rekommenderar verkligen henne som mäklare. Hon gör alltid det lilla extra, bra återkoppling och hon brinner för det hon gör. Hon har stor erfarenhet och kunskap om fastigheter. Man känner verkligen att hon gör allt hon kan för att man ska bli nöjd både som köpare och när man säljer.
Marika Ström
Marika Ström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
.Marika Ström har varit registrerad mäklare sedan 2009-09. Marika Ström har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 108 omdömen med ett betyg på 4.8. Marika Ström har haft 27 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
108 omdömen om Marika Ström
Stort , stort tack för de fina orden, det var ett nöje att få hjälpa dig! Mvh
Marika var mycket proffesionell i sitt bemötande och förklarade väldigt ärligt om vilka förväntningar vi kunde ha. Vi förstod att marknaden inte är den bästa just nu men trots detta lyckades Marika sälja vår bostad till ett fantastiskt pris! Vi har bara positivt att säga om henne och rekommenderar henne varmt.
Hej! Stort stort tack för de fina orden. Nu är det bara att börja packa och planera för den nya bostaden. Trevlig sommar!
Trevlig o kunnig ,lätt att prata med o o få tag om man har frågor
Hej! Tack för ert fina omdöme. Trevlig semester! Mvh Marika
Marika är en bra mäklare. Försäljningen av min lgh har gått snabbt och när jag inte förstått eller undrat över ngt har hon varit lätt att få tag på och förklarat för mig.
Hej! Stort tack för de fina orden, vi ses snart igen. Mvh Marika
Det är mycket att tänka på vid försäljning av hus och då är jag glad att Marika hjälper till. Marika Ström är kunnig, trevlig och hjälpsam. Jag känner mig trygg med hennes kunnande.
Hej! Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att få hjälpa dig genom hela processen, från att hitta ny bostad till att sköta försäljningen av ditt hus. Tack för förtroendet! Mvh
Marika är knivskarp och rak på sak, är lösningsorienterad och tillgänglig.
Hej! Stort tack för alla ord, det var väldigt roligt att hjälpa dig! Mvh
Mycket trevlig. Är rak och ärlig har pondus . Mycket effektiv och väldig snabb. Är jätte nöjd..
Hej! Stort tack för de fina orden och för förtroendet att få hjälpa dig med försäljningen. Njut av sommaren nu! Mvh
Snabb på att svara och agera, punktlig, noggrann och trevlig det är en köpares dröm🌷
Hej! Stort tack för de fina orden. Det är ni kunder som gör att jag har världens roligast jobb! Mvh
Bara bra, klart och tydligt snabb återkoppling och bra bemötande
Hej! Tack för ditt fina betyg och snälla ord. Mvh
Fint, snabbt, personligt och engagerat bemötande.
Hej! Stort tack för det fina betyget. Det är bara att börja planera för din flytt, vi ses på tillträdesdagen! Mvh