Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

• BadgeTenYears
Ring 0522-391 20 Dela

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Uddevalla! I Uddevalla är det lätt att trivas. Med ett unikt läge mitt i Bohuslän hjärta, salta havsbad, fina vandringsleder och en kort stunds bilväg till storstadspulsen i Göteborg är det den ultimata platsen att bo på om du vill ha många valmöjligheter. Vi på Svensk fastighetsförmedling...

833 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Sedan starten hos Reco 2016

Fredrik A
Sålde sitt hus med hjälp av Melanie Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Elseberg

Proffsig, ambitiös och med ett personligt bemötande.

Magnus O
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Bleket

Lugn, trygg, trevlig och seriös. Även vår katt älskade Sofia och kände sig trygg med henne.

Benjamin S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Dalaberg

Otroligt trevlig, väldigt duktig på sitt jobb och det hon gör

Edon Q
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Bleket

Sofia bemötte oss på ett jättefint sätt under hela processen med köpet. En väldigt varm person som lyckas med konsten att ge ett både personligt och professionellt bemötande. Som köpare av bostaden märkte jag direkt att hon var väldigt mån om säljarna, vilket också var förtroendeingivande för mig som köpare. Sammantaget en jättebra upplevelse och även om jag själv inte sålt bostad med henne så kan jag varmt rekommendera det.

Sofie O
Bleket

Proffsigt bemötande, inlyssnande och trevlig!

Alexander A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Ståhle en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Söder

Professionellt och varmt bemötande. Snabb och smidig affär i en svår marknad. Rekommenderar starkt!

Victor N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Sommarhemmet

Rebecca var lyhörd, målinriktad, kommunikativ och hela processen med försäljning av min bostadsrätt gick fort och vad smidig.

Svante M
Bjällandsås

Bra bemötande. Professionell. Allt i samband med affären har funkat smidigt. Inget att klaga på.

Emmy U
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Ståhle en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Ljungskile

Jag köpte en bostad via Anna. Jag tycker hon är väldigt bra som mäklare. Tydlig, förtroendeingivande och affärsmässig. Jag kände mig trygg och uppdaterad genom hela processen.

Philippe B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Bjällandsås

Professionell, lyhörd, tillgänglig, trevlig och tillmötesgående. Vi tycker att Sofia, trots en dålig marknad, gjort ett bra jobb och varit aktiv med visningar och tillmötesgående i våra önskemål.

Ilona M
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Cederbjer en del av Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
Munkedal

Trevlig mäklare som höll tät kontakt med oss under hela försäljningen av vårt hus. Vi är jättenöjda!

Jonas H
Centralt

Gott bemötande, tydlig och hjälpsam.

Ingela W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Melanie Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Centralt

Kändes bara bra. Trevlig,Proffsig,Positiv och engagerad. Fick information och uppdatering hela tiden.. Kändes mycket tryggt att ha just henne som mäklare.. Kan varmt rekommendera Melanie.

Thomas B
Sålde sin stuga med hjälp av Melanie Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Kristevik

Melanie är mycket effektiv och gjorde sitt jobb perfekt. Hon lämnade inga önskningar ouppfyllda.

Ingela F
Uddevalla

Underbar både som mäklare och person❤️❤️🍾

Per Olof H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Melanie Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Centralt

Kompetent, lättsam, lyssnande och allmänt trevlig

Katarina P
Unneröd

Mycket trevligt bemötande och smidig försäljning.

Louise C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Unneröd

Professionell och trevlig mäklare. Snabb på att svara och enkel att prata med. Allt som allt en mycket positiv upplevelse under hela processen.

Gunnel I
Munkedal

Trevlig och hjälpsam , nåbar hela tiden. Supernöjda !

Anita H
Kurveröd

Alltid hjälpsam, saklig och informativ. Vänligt bemötande

Karin E
Centralt

Supernöjd! Allt har gått snabbt, smidigt och jag är jättenöjd med min försäljning tack vare Sofias hjälp. Hon har hållit allt hon har lovat och hon har aldrig gett mig falska förhoppningar. Det har känts väldigt tryggt att ha Sofia som mäklare. Kan starkt rekommendera henne!

Åsa M
Ljungskile

Anna är professionell, hon väldigt bra att ha att göra med. Kunnig, trevlig och effektiv.

Alva P
Hönseberget

Väldigt trevligt bemötande. Vi hade ej stora förväntningar men blev positivt överraskade. Mycket informativ vid första förhandling och vid visning.

Thomas B
Söder

Kunnig och förtroendeingivande mäklare.

Margareta K
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Bleket

Rebeca var engagerad och kändes ärlig. Affären gick snabbt och smidigt.

Tommy K
Söder

Anna är en fantastisk mäklare! Professionell och pålitlig.

Tina S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Ståhle en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Bleket

Hon va duktig och berättade bra hur allt går till. Va engagerad och svarade snabbt på frågorna vi hade. Trevlig och lugn. Bara positiva saker att säga om mötet med henne som sagt.

Louise B
Munkedal

Vi kan rekommendera Svensk Fast och Peter Cederbjer å det varmaste. Från första mötet tills att affären var i hamn så har han varit förtroendeingivande, hållit vad han lovat, haft kunskap, varit driven på ett behagligt sätt. Helt enkelt levererat kvalitet rakt genom hela affärsprocessen.

Svar från Peter Cederbjer

Ja men vilka fina ord, stort tack själva för vårt trevliga samarbete! MVH Peter

Margareta K
Centralt

allt gick snabbt och smidigt och jag fick den hjälp jag behövde.

Per S
Söder

Enbart positiv erfarenhet .................

Svar från Melanie Johansson

Stort tack Per! Det är alltid roligt att få förtroendet att sälja om en lägenhet av en tidigare köpare. Tack för det förtroendet! :) Varma hälsningar Melanie

Lars H
Centralt

Anna har skött sitt uppdrag exemplariskt. Återkopplar regelbundet så man slipper att fundera på vad som händer och sker. Tagit uppdraget seriöst och agerat med ett sätt som skapar förtroende.

Fredrik A

Positiv. Proffsig och engagerad

Svar från Melanie Johansson

Tack Fredrik för fina omdömet! Nu ska vi få till en bra försäljning av din bostad, tack för det förtroendet! Varma hälsningar Melanie

Katarina S
Köpte sitt hus med hjälp av Peter Cederbjer en del av Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
Munkedal

Peter var väldigt tillmötesgående och visade fastigheten på kort varsel. Han är trevlig, lätt att kommunicera med och gav oss snabbt den informationen vi önskade. Vi kände oss trygga under den korta process som var. Kan varmt rekommendera Peter som mäklare.

Marie O
Köpte sitt hus med hjälp av Melanie Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Uddevalla

Vår upplevelse är att mäklaren Melanie Johansson är kundfokuserad,, inlyssnande och tydlig!

Svar från Melanie Johansson

Vad bra att ni kände att ni att ni fått ett bra bemötande! Lycka till i ert nya fina hus! :) Varma hälsningar Melanie

Bo A
Söder

Något tidigt att lämna omdöme. Vi tycker att annonsen på hemsidan fångar mycket av husets kvaliteteer. Om jag var köpare skulle jag bli intresserad...

Alinde H
Hovhult

Riktigt go och glad tjej, väldigt hjälpsam och enkel att prata med. Svarar snabbt och vill hjälpa en så gått de går

Astrid A
Söder

En trevlig och professionell mäklare som vi fick stort förtroende för.

Michaela K

Engagerad och snabb återkoppling. Jag är toppen nöjd 😃

Svar från Melanie Johansson

Tack Michaela för fina ord, och tack själv för fint samarbete. Roligt att du trodde på upplägget och vi fick till en smidig försäljning. 😊 Varma hälsningar Melanie

Peter S
Herrestad

Fantastisk otroligt kunnig o trevlig

Svar från Melanie Johansson

Vad glad jag blir, tack Peter för omdömet. Ni har också vart så trevliga och samarbetsvilliga både som köpare och nu som säljare. Vi hörs och ses här framöver. :) Varma hälsningar Melanie

Bosse O
Fasseröd

Hon är proffsig och väldigt trevlig vi uppskattar hennes arbete som 10 på en tiogradig skala.Man känner sig trygg med henne i alla lägen. Hon har vi anlitat förr för just detta.

Eva H
Söder

Välkomnande och saklig. Positiv, lätt att prata med, verkar påläst i sin yrkesroll. Verkar effektiv. Med andra ord, är jag som köpare mycket nöjd.

Svar från Melanie Johansson

Tack Eva för det fina omdömet, det är fint att du som köpare tar dig tiden att skriva. Det är viktigt för mig att du känner så. Vi hoppas allt går smidigt med ditt hus. Varma hälsningar Melanie

Birgitta S
Söder

Ett mycket gott stöd, och god hjälp i den viktiga händelse som en bostadsförsäljning är. Jag känner stort förtroende för Sofia Andersson och kan varmt rekommendera henne.

Christian N
Dingle

Peter är enkel och bra aldrig några problem. Ser alltid till att lösa saker smidigt.

Svar från Peter Cederbjer

Stort tack för det fina omdömet! HA det gott// Peter

Valbona H
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Ståhle en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Hogstorp

Det är andra gången vi anlitar Anna som mäklare av en anledning. Hon är bäst! Hon är lugn, ärlig och proffsig. Hon får en att känna sig trygg och är grymt duktig på sitt jobb. Rekommenderar starkt!

Thomas A
Uddevalla

Bra bemötande och trevlig tar reda fakta som saknas.

Andrea H
Söder

Melanie är väldigt tillmötesgående, bra på att lyssna och förstå ens behov. Mina förväntningar var att försäljningen skulle komma till ett snabbt avslut, vilket det gjorde, mycket på grund av Melanies hjälp. Det har varit ett mycket smidig process som känts trygg och säker. Med Melanie som mäklare får man alltid ett trevligt bemötande.

Svar från Melanie Johansson

Vad glad jag blir att läsa de fina orden! Tack! Vi håller kontakten och ses här framöver :) Varma hälsningar Melanie

Ann-Charlotte C
Uddevalla

En jättefin tjej! Kunnig och lyhörd , viktigt när man står inför ett mycket stort beslut.

Maria T
Bjällandsås

Det är svårsålt på Bjällansås, men Sofia lyckades hitta en köpare och fick till ett pris som var acceptabelt för båda parter.

Tommy K
Kurveröd

Mycket bra bemötande, serviceinriktad.

Madelene S
Håljuteberget

Fint och varmt bemötande, kände trygghet i hennes kunskap som mäklare. Skulle absolut rekommendera Melanie om man vill komma i kontakt med någon gällande både köp och försäljning

Svar från Melanie Johansson

Tack Madelene för det fina omdömet, och stort tack för att jag fick förtroendet att hjälpa till med försäljningen av ert hus. Vi hade ett bra samarbete och ett resultat därefter :) Varma hälsningar Melanie