Ett mycket gott stöd, och god hjälp i den viktiga händelse som en bostadsförsäljning är. Jag känner stort förtroende för Sofia Andersson och kan varmt rekommendera henne.
Sofia Andersson
Sofia Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
.Sofia Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Sofia Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 97 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Andersson har haft 30 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
97 omdömen om Sofia Andersson
Bra bemötande och trevlig tar reda fakta som saknas.
En jättefin tjej! Kunnig och lyhörd , viktigt när man står inför ett mycket stort beslut.
Det är svårsålt på Bjällansås, men Sofia lyckades hitta en köpare och fick till ett pris som var acceptabelt för båda parter.
Charmerande, och kunnig, hjälpsam ingav stort förtroende
Mycket trevlig och professionell mäklaren!
Toppen bra.Mycket tillmötes gående. Service minded. Kunde inte fått bättre mäklare för mitt köp.Jätte go person 😀
Sofia visade ett proffsigt och genuit bemötande vid vårt köp av bostad ✨️ Köpet gick väldigt smidigt och snabbt, som vi önskade, tacka vare god återkoppling och välinformerad kontakt med henne under affärens gång. ✨️ Rekommenderar Sofia som mäklare! Hon skulle göra ett gediget arbete vid all sorts förmedling som en kund önskar!
Vi vill varmt rekommendera Sofia som mäklare. Hennes professionalism och engagemang fanns genom hela försäljningsprocessen. Sofia var alltid tillgänglig, svarade snabbt på frågor och gav värdefulla råd. Om du söker en mäklare som verkligen bryr sig och levererar resultat, är Sofia det självklara valet.
Jag har inte så stor erfarenhet av bostadsaffärer och hade därför inga bestämda förväntningar på förhand. Mitt intryck av Sofia som mäklare är enbart positivt. Hon är omsorgsfull och väl förberedd och jag fick en tydlig känsla av ärlighet och uppriktighet i mina samtal med henne. En annan viktig sak var att jag kände det som om hon behandlade både säljares och köpares intressen likvärdigt. Om jag skulle ge mig in i en bostadsaffär igen skulle jag gärna kontakta henne för att sköta den för min räkning.