Välkomnande och saklig. Positiv, lätt att prata med, verkar påläst i sin yrkesroll. Verkar effektiv. Med andra ord, är jag som köpare mycket nöjd.
Melanie Johansson
Melanie Johansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
.Melanie Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Melanie Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 103 omdömen med ett betyg på 4.9. Melanie Johansson har haft 46 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
103 omdömen om Melanie Johansson
Melanie är väldigt tillmötesgående, bra på att lyssna och förstå ens behov. Mina förväntningar var att försäljningen skulle komma till ett snabbt avslut, vilket det gjorde, mycket på grund av Melanies hjälp. Det har varit ett mycket smidig process som känts trygg och säker. Med Melanie som mäklare får man alltid ett trevligt bemötande.
Fint och varmt bemötande, kände trygghet i hennes kunskap som mäklare. Skulle absolut rekommendera Melanie om man vill komma i kontakt med någon gällande både köp och försäljning
Toppen på alla sätt! Bra bemötande, god kännedom och smidig kommunikation. Kunnig, trevlig och tillmötesgående. Bästa rekommendationer.
Vad glad jag blir att läsa det fina omdömet. Stort tack Jens! Tack själv för fint bemötande. Varma hälsningar Melanie
Har blivit ypperligt bemött av min mäklare Melanie Johansson, på alla sätt. Alltid vänligt, ödmjukt, intresserat, mycket engagerat, ihärdigt, uppmuntrande och mycket professionellt i en tid av lågkonjunktur. Genomgående tålmodig och positiv under hela processen. Redan vid första mötet när hon tog sig an förmedlingen av min fastighet, kände jag en mycket god tillit, precis som hon också senare själv beskrivit att hon väldigt snabbt känner av intresset från en eventuell köpare redan vid en visning. Hon har självklart förvärvat...
OJ vilken fin text! Jag blir alldeles rörd. Det är en ynnest i mitt jobb att få träffa på så många fina människor som dig. Vi hade ett längre samarbete men du har alltid varit vänlig och litat på mitt omdöme vilket jag är väldigt tacksam för. Stort tack för det väldigt goda samarbetet. Varma hälsningar Melanie
Melanie är en lugn, professionell mäklare som bemött oss på bästa sätt. Kan varmt rekommendera henne.
Tack så mycket för fina ord! Det var ett nöje att samarbeta med er. Varma hälsningar Melanie
Vi har tidigare köpt boende av Melanie och nu även sålt. Vi valde henne för hennes vänlighet, men samtidigt tydlig och kunnig. Inte påstridig som vi upplevt att några mäklare kan vara, hon står både på säljarens och köparens sida - därmed trygg och professionell. Hon gör det där lilla extra inför visning, hittar ”rätt” stämning och tar reda på fakta om boendet så att hon kan svara på eventuella frågor som kan uppstå. Hon fick sålt huset på knappt en månad, oerhört snabbt! Vi är väldigt nöjda och rekommenderar henne!
Vad glad jag blir av ett så fint omdöme! TACK, det är precis så jag vill att det ska kännas. Nu ses vi snart! :) Varma hälsningar Melanie
Trevlig, lätt att nå, hjälpsam. Tydlig
Tack Ulrica för ditt omdöme! Hoppas ni trivs bra i er fina bostad! Varma hälsningar Melanie
Melanie sålde mammas lägenhet på ett proffsigt sätt i en trög marknad. Allt har varit enkelt och smidigt för oss som säljare och vi har fått löpande information på ett tydligt och engagerat vis. Vi rekommenderar henne varmt och är så nöjda att hon lägger ner hela sin själ i jobbet - superbra Melanie! Ingegerd
Vad glad jag blir, tack tack för de fina orden! Fantastiskt samarbete! Varma hälsningar Melanie
Professionell och engagegerad.
Tack Yvonne! Vi hade ett bra samarbete. :) Varma hälsningar Melanie