Trevlig, hjälpsam och bra återkoppling!
Svenska Mäklarhuset Järfälla
Välkommen till Svenska Mäklarhuset i Järfälla! Vi är din mäklare här i Järfälla och Jakobsberg. Förutom marknaden kan vi både områden, föreningar och utbudet av skolor, restauranger och allt som finns här i kommunen. Vi jobbar alltid hårt med fokus på att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med din affär. När du anlitar...
799 omdömen om Svenska Mäklarhuset Järfälla
Sedan starten hos Reco 2014
Alltid supertrevlig, gör det lilla extra och mån om att man ska bli nöjd! Cornelia gjorde ett superbra intryck på oss, över våra förväntningar. Upplevelsen har varit 10/10 från början till slut. Vi känner oss supertrygga och nöjda med vårt köp, och hade inte kunnat göra det utan henne!
Väldigt trevlig och hjälpsam! Hon vill ens bästa.
Han är trevlig och lyhörd och upplevs ha mycket god lokalkännedom. Var klar och tydlig i kommunikationen med information om spekulanterna och deras intresse och trovärdighet.
Mycket välkomnande och trevlig mäklare. Jag som köpare hade absolut använt honom om det skulle bli så att sälja mig bostad i framtiden!
Jag är mycket nöjd med det jobb som Cornelia gjorde med min bostad. Det gick fort och en beskymmersfri försäljning. Cornelia jobbar lugnt och systematiskt och har stor trovärdighet. Jag rekommederar gärna henne.
Mycket trevlig och vi fick ett seriöst intryck.
Kent är mycket proffsig och ödmjuk mäklare som inger stort förtroende och trygghet.
Kent har mitt fulla förtroende. Har haft med Kent att göra tidigare och han är ff mycket kunnig och förtroendeingivande.
Kan varmt rekommendera Kent Nordh. Påläst, kunnig och trygg i sitt bemötande för mig som köpare.
Vi anlitade Cornelia Wiklund på Svenska Mäklarhuset för att sälja vår bostad och vi kunde inte vara mer nöjda med hennes insats. Från första mötet visade hon stort engagemang och professionalism. Cornelia var alltid tillgänglig för våra frågor och höll oss uppdaterade genom hela försäljningsprocessen, vilket skapade trygghet och ett smidigt flöde. Hennes sätt att marknadsföra bostaden, med professionella bilder och detaljerade beskrivningar, gjorde att vi fick många spekulanter och en snabb försäljning. Cornelia är både...
Väldigt trevlig och professionell, skulle definitivt rekommendera!
Kände mig väldigt trygg under hela bostads köpet.
Jag är otroligt nöjd med mitt val av mäklare! Cornelia har varit en riktig stjärna, stöttande och peppande genom hela processen, trots en tuff marknad och att jag behövt snabba på processen mitt i. Det märks verkligen att hon älskar sitt jobb. Hon har gett en professionell och trygg känsla sen dag 1, och verkligen gett det lilla extra hela tiden så hela upplevelsen har gått ifrån att innan kontakt kännas lite oroligt till otroligt positiv. Hon har varit snabb på att svara på alla mina frågor och möta mina önskemål. Jag kan...
Cornelia was thoroughly professional and extremely helpful
Mycket förtroendeingivande, kunnig och personlig på ett professionellt sätt. Har alltid svar på alla frågor och man känner sig trygg.
Very helpful and calm. Great service!
Trygg och kändes ärlig, var snabb med svar vid frågor och öppen för vidare uppföljningar av vidare funderingar. Vi är nöjda, 5/5.
Vi är jätte nöjda både av bemöttande av Cornelia och att hella processen gick så bar och smidit . Hon är kunnig , jätte trävligt och hjäpsamm . Vi kan lämna bara bra betyg till henne .
Cornelia är trevlig och har ett behagligt sätt. Jag fick ett gott intryck redan från början. Hon är driven men inte så där överdrivet "på" som vissa mäklare kan vara. Hon var väldigt uppmuntrande och hjälpsam under hela processen.
Kent är en mäklare som inger stort förtroende. Han upplevs pålitlig och professionell. Han är flexibel, hjälpsam och tillmötesgående. Svarar alltid snabbt. Jag skulle varmt rekommendera honom till en bekant.
Cornelia has been handling the sale of my apartment in a very smooth and efficient way despite the current challenging housing market in this economic period. I would recommend her for her professionalism!
We were treated professionally by Kent from the time of the first contact regarding the property. He was punctual for the property visit and the follow up meetings and made it very comfortable for us to communicate with him and the property owner. Overall, we are extremely satisfied with how professional he was right throughout the process.
Kent har varit trevlig och tillmötesgående under den snabba processen trots att det är mitt i semestertider. Proffsig och engagerad. Med vänlig hälsning Maria
Cornelia was very professional, with an excellent manners, the position of her fully and perfectly fits to her. We basically had no questions due to she was so smooth and caring about all the path from showing up apartment to signing contracts. A pure pearl for a company to have such employee, congratulations!
Jag köpte nyligen en bostad genom Cornelia Wiklund och är väldigt nöjd. Hon var alltid tillgänglig, professionell och tydlig i sin kommunikation. Hennes engagemang och kunskap gjorde köpprocessen smidig och trygg. Rekommenderar henne starkt!
Det har varit lätt och bekvämt att få samarbeta med Cornelia! Hon var alltid tillgänglig när det behövdes och hon såg till att vi hade den information vi behövde under försäljningen.
Mycket kunnig med trevligt bemötande. Affären så här långt har genomförts på ett tryggt och proffessionellt sätt.
Han är snabb, trevlig och effektiv. Super kundservice. Kan gott rekommenderas!
Som köpare var det trevligt att ha med Corinne att göra,. Proffsig, sympatisk, hjälpsam och tillgänglig.
Corinne är en mycket lyhörd mäklare som inger förtroende till mig som kund i den största affär jag gjort i mitt liv. Hon är påläst, lugn och saklig.
Corinne gör sitt jobb som en Finsk terrier, med sisu! I tillägg är hon polerad och tillgänglig, kort sagt exceptionell!
Saklig, kunnig och lugn. Allt vad en säljare behöver!
Trevlig, lättsam o behjälplig. Upplevde ett bra samarbete mellan Cornelia och Kent.
Erfaren och kunnig. Känner området väl.
Philip motsvara mina förväntningar på en professionell mäklare.
Jag har bara gott att säga om Philip. Jobbade hårt, trevlig, kunnig och redan från start hade jag ett väldigt bra intryck. Blev bra mött och han var lyhörd med alla frågor som dyker upp vid köp och försäljning av lgh. Kan varmt rek honom till alla som ska sälja/köpa bostad.
Lugn, sansad, jordnära, bra i tal och skrift, proffesionell, och ett väldigt bra bemötande, rekommenderar starkt för köp&sälj.
Cornelia har under hela "försäljningsresan" varit mycket trevlig och korrekt! Jag kan varmt rekommendera henne!
Hon var super bra , vi är jätte nöjd
Vi fick utmärkt hjälp av Cornelia med att både köpa och sälja bostad. Kan verkligen rekommenderas!
Cornelia är lugn, professionell och trevlig. Allt med detta köp har hittills gått väldigt bra.
Cornelia är seriös, service inriktad och hjälpte oss väl under hela processen att sälja vårt hus.
Philip Sandberg som person han nog och tålamod samt bra förklaring på lägenhet och jag är glad att ha det lägenhet Tack mvh Temesgen
Otroligt professionellt bemötande. Trevlig och jag fick vid första mötet ett väldigt bra intryck. Han jobbade hårt för att få ihop allt och lyckades med bravur. Han levde upp till mina förväntningar, han t.om överträffade dom
Vi är mycket nöjda med försäljningen av vårt hus. Mäklaren var mycket trevlig, engagerad, kunnig och förtroendeingivande. Han skötte försäljningen på ett utmärkt sätt till glädje både för säljare och köpare.
hej mäklaren Kehnt och hans kollega Philip är seriös a och det händer under vårt hus budgivningen ett fel på ena budgivningen som var ute på budgivningen och plötsligt hon kom och satsade 30 000 men Kenth har sagt att det o acceptera.mvh Asia
Trevlig proffsig tillgänglig. Mycket nöjd
Vi tycker att Cornelia hjälpt oss med det vi tyckte var viktigt i vår försäljning. Hon har kommunicerat och varit rak med vad hon ska göra men även vad vi behöver göra. Vi är jättenöjda
Snäll bra jobbat. Jag vill skriva mer men jag kan inte svenska