Jenny har varit till stor hjälp under hela processen. Hon har exempelvis lotsat mig vidare till kontakter med banken. Hon har varit engagerad och väglett mig mycket över telefon, vilket passar mig bra. Hade jag inte kommit i kontakt med henne skulle jag inte ha köpt i det här området. Läget är perfekt för mig, både privat och arbetsmässigt.
Svenska Mäklarhuset Uppsala
Välkommen till Svenska Mäklarhuset i Uppsala! Vi mäklare här på kontoret kan allt om Uppsala. Vi har full koll på områden, marknadspriser och alla typer av boenden som finns här omkring. Dessutom vet vi såklart var alla kommunikationer, skolor och mataffärer är. Vi jobbar i hela kommunen och ser alltid till att vi ligger i...
1539 omdömen om Svenska Mäklarhuset Uppsala
Sedan starten hos Reco 2014
Super proffsig! Smidig kontakt under hela affären, enkel att nå och snabb respons.
Trevlig mäklare från första stund. Visade intresse för oss och vårt bästa, samt engagerad i våra önskemål och frågor!
Mina var från början tydlig med förväntningarna vid försäljning. Hon har god kännedom om marknaden och Uppsalaområdet, vilket märktes. Hon var superflexibel och enkel att ha kontakt med och anpassade sig efter våra behov vid försäljningen. Tack vare Minas proaktiva arbete kunde lägenheten säljas innan annons blev utlagd och Mina prisförändringar blev överträffade! Är supernöjd med Mina och kan rekommendera till alla som är på gång att sälja i Uppsala!
Sålde mitt hus med hjälp av Emilio och är supernöjd. Han är kunnig och alltid trevlig och tillmötesgående. Lätt att nå vid frågor. Jag kände mig trygg genom hela försäljningen och kan varmt rekommendera honom.
Trevlig, kunnig, seriös, svarar snabbt
Han kändes väldigt genuin och man fick ett gott intryck av han.
Den bästa mäklaren vi har haft att göra med. Genuin, inkännande och väldigt trevlig.
Kan varmt rekommendera Jenny. Hon var proffsig, kunnig och lyhörd i sitt bemötande och vår kontakt genom hela köpprocessen.
Vi blev bra bemötta och är nöjda med kontakten.
Trevligt bemötande, kunnig, visade intresse för våra behov och önskemål
Hjälpsam, kunnig och mycket engagerad!
Lugn, saklig, påläst, trovärdig, tillgänglig
Jenny är en fantastisk mäklare som är otroligt kunnig. Hon är professionell och hjälpsam. Hon utgår från kundens önskemål.
Trevligt bemötande, tillgänglig och lyhörd!
Professionell och trevlig. Lätt nåbar
Jag kan bara ge Emilios omdöme i min egenskap av säljare men ett solklart toppenbetyg från vår sida. Snabb och smidig process, lyssnade på våra funderingar och viljor och kom med smarta inputs. Närvarande, lätt att nå, lyhörd. Inget att klaga på.
Emilio gjorde vårt köp av ny bostad till en behaglig och smidig upplevelse. Mycket trevligt bemötande och snabb återkoppling på alla typer av frågor ärenden. Vi kan varmt rekommendera Emilio Silva! Joakim och Elisabeth
Smidig, professionell och behaglig. Rekommenderas varmt!
Väldigt engagerad och jobbar stenhårt för sina klienter!
Adam är klok och sansad i sin roll. Ger kloka inspel och ser helheten i affären, utan att kompromissa med de ack så viktiga detaljerna. Kan varmt rekommenderas!
Emilio har varit trevlig, kunnig och engagerad. Lättsam att ha att göra med, lättillgänglig och han håller alltid god kontakt. Vi köpte bostaden av Emilio och när vi skulle sälja valde vi honom igen då vi var nöjda som köpare och redan hade ett gott intryck av honom. Hela processen gick väldigt fort och smidigt! Är helnöjd med mäklare, fotograf och stylist. Tack!
Tydlig information, kunnig, snabb återkoppling , pedagogik förklarade allt så att vi kunde förstå allt med huset och kontrakt skrivningen. Helt enkelt en smidig process.
Väldigt trevlig och pålitlig som person. Proffonelt i sitt arbete.
Lärorik, kunnig, bra bemötande och snabba svar.
Professionell, trevlig, tydlig
Jenny är en otroligt bra mäklare, allt man önskar uppfyller hon. Väldigt professionell och kunnig men också väldigt trevlig och positiv. Man känner sig trygg som säljare att lämna över sitt objekt i Jennys händer. Plus för väldigt bra kommunikation och tydligt upplägg.
Jag fick ett väldigt trevligt bemötande från Mina. Trots att jag missade den inplanerade visningen var Mina flexibel och hittade snabbt en lösning som gjorde att jag kunde se lägenheten senare samma dag. Under hela processen var hon lyhörd och hjälpsam och gav ett seriöst intryck.
Trevlig, lätt att få tag på och sålde lägenheten till högre pris än utgångspriset på rekordtid
Proffesionell, engagerad, bra kommunikation
Jennys bemötande var väldigt professionellt och Jenny uppfyllde allt man kan förvänta sig av sin mäklare. Det som stack ut mest var bra kommunikation, tydlig planering och gott engagemang.
Jag är supernöjd med min mäklare! Han är trevlig, tillmötesgående och arbetsvillig. Han kämpade på bra med alla visningar och hade hela tiden en positiv inställning till att fortsätta. Han är duktig på att ge information både innan och efter visningar. Han levde helt klart upp till mina förväntningar!
Jenny är en mycket positiv och trevlig person och hon presenterade objektet på ett föredömligt sätt. Bilderna på lägenheten var representativa för hur lägenheten upplevdes vid visning. Affären gick snabbt och allt det administrativa sköttes på ett smidigt och proffsigt sätt.
Mina är en mycket kompetent mäklare! Hon kombinerar en fantastisk social kompetens med god lokalkännedom, vilket gör henne unik i att navigera Uppsalas bostadsmarknad. Vi kände oss trygga genom hela processen. Mina kände in vår situation, önskemål och farhågor och hon vågade också att pusha oss lite i de lägen som vi behövde det. Skulle alla dagar i veckan rekommendera att sälja med Mina!
Vi är väldigt nöjda med hjälpen vi fick av Adam Meyner. Han är trygg, kunnig och professionell samt att han återkopplar om allt händer och sker under processens gång!
Bra och smidig försäljning, lite dyrare än snittet men Mina fick resultat för pengarna i en tuff marknad!
Superbra mäklare! Trevlig och tillgänglig.
Jenny har ett trevligt bemötande och ett stort engagemang. Hon agerar proffesionellt och inger förtroende.
Hej, Jag hade väl inga specifika förväntningar när jag gick in med tanke på att jag tidigare enbart haft hyresrätter som bostad. Men blev väldigt professionellt bemött. Inga frågor var för dumma och fick bra svar på allt och var väldigt öppen för vilka förutsättningar som finns agående bland annat finansiering och tillträdesdagar (i och för sig saker hon inte kan göra något åt, men gick igenom vilka varianter som finns - både för mig som köpare och motparten som säljare).
Mina har under hela processen varit fantastisk! Hon har både hjälpt mig sätta ett enligt marknaden realistiskt pris, hållit mig informerad utan minsta behov för efterfrågan från min sida och varit oerhört flexibel. Detta till den grad att min sambo ville ha henne till sin mäklare, fast i en helt annan stad. Jag kan varmt rekommendera henne, om du går i tankar att sälja! MVH Kent
Mycket engagerad och kunnig mäklare. Rekommenderas varmt.
God kontakt och utmärkt engagemang och närvaro och hjälp. Förutsätter lika god fortsättning tills allt är slutfört.
Jättebra mäklare; både personlig och formell. Överträffade mina förväntningar
Att få hålla kontakt med Adam i ett bostadsköp är en riktig ynnest. Adam har varit oerhört trevlig och tillmötesgående sedan första visning och har fått oss att känna oss trygga hela vägen genom köpeprocessen. Hans sätt att arbeta på och möta oss köpare är något som man stöter på alltför sällan i jakten på ny bostad!
Den mest engagerade mäklare (människa) jag mött. Oerhört kunnig och proffsig. Skulle sälja min lägenhet flera gånger om med hjälp av Mina. Mycket nöjd och imponerad. TACK!
Professionell och lätt att få tag på. Rekommenderas!
Effektiv, proffsig och trevlig
Proffsig och bra kommunikation, allt flöt på smidigt.
Mycket professionellt skött försäljning!
Emilio Silva är en tillmötesgående och kompetent mäklare!