Jag upplever ett mycket professionellt bemötande där vi blivit lyssnade till och där vi kunnat resonera tillsammans kring hur vi ska agera i samband med vår försälning. Mäklaren har haft vårt fulla förtroende och vi har varit mycket nöjda med dialogen.
Svenska Mäklarhuset Halmstad
106 omdömen om Svenska Mäklarhuset Halmstad
Pålitlig kommunikativ alerta svar m a o tillgänglig.
Trevligt bemötande, stort stöd ,kunskaps i allt,.Det har varit mycket bra i hela försäljningen .
Kunnig och engagerad mäklare.. Bra bemötande.
Bra bemötande Proffsigt och trevlig
Tycker det fungerade bra och att mäklaren var engagerad. Blev en snabb försäljning vilket är skönt så vi kunde börja söka ny bostad.
Mäklaren återkom snabbt både med besked och vid frågor. Jag upplevde att han hade rätt kunskap om bostaden utifrån det jag behövde veta.
Vi blev väldigt bra bemötta och mäklaren var lyhörd. Det var en tät dialog under hela försäljningsperioden. Upplevde att det var väldigt bra marknadsföring av vår bostad. Det blev ett smidigt avslut med budgivning och försäljning. Vi är väldigt nöjda med mäklarens arbete.
Proffsiga, kunniga, hjälpsamma. Vi är väldigt nöjda.
Proffsigt, kunniga, hjälpsamma. Vi är väldigt nöja.
Köpte ett hus som förmedlades av SMH. Är mycket nöjd med hela processen från visning till budgivning till köp. Alltid snabb och proffsig återkoppling. Detta gäller alla kontakter med SMH såsom med mäklare samt mäklarassistent.
Mäklaren uppfyllde alla mina förväntningar
Jättenöjd med bemötandet från vår mäklare. Snabb på att svara på frågor och återkoppla. Kan varmt rekommendera Svenska Mäklarhuset Halmstad och Anders Nilsson Wall.
En toppenmäklare, kan varmt rekommendera Anders Nilsson Wall ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bra, smidigt och professionellt bemötande och en smidig affär som jag tror var uppskattad från både köpare och säljare. 5/5 i betyg!
Väl bemötta av mäklaren som gav ett trevligt och genuint uttryck. Vi förväntade oss en informativ visning vilket var det vi fick,-)
Svenska Mäklarhuset Halmstad var smidiga att ta hjälp av för att få sålt vår fastighet. Mäklaren Philip Bengtsson var trygg, självsäker och målinriktad att få till en bra försäljning för såväl köpare som säljare. Vi upplevde att försäljningsprocessen var väldigt smidig men hade kunnat uppskatta mer information från mäklaren för att förbereda oss inför fotografering och visning. Annars är vi väldigt nöjda med kontakten, bemötandet och flexibiliteten att få sålt vår fastighet. Kan inget annat än att rekommendera Svenska Mäklarhuset Halmstad om ni har bestämt er för att sälja!
Suverän mäklare som var tillgänglig, ambitiös och mån om att vi skulle förstå varje steg i processen. Lyhörd och empatisk .Rekommenderar varmt Emir!
Trevlig mäklare som var uppriktig och lätt att få tag på.
Bra och snabb kommunikation. Vi var helt nöjda med service som vi fick.
Proffsigt trevligt bemötande lätt att få kontakt med ringde alltid upp snabbt om man sökte honom. På det hela mycket bra👍👍👍
Jag blev väl bemött av mäklaren och mäklaren levde upp till mina förväntningar. Mäklaren var påläst och gav ett förtroendeingivande intryck med snabb och säker återkoppling.
Väl bemött av mäklaren, han var väl förberedd och jag fick tydliga förklaringar om försäljning processen. Toppen!
Svenska Mäklarhuset Halmstad har ett proffsigt men samtidigt personligt bemötande som ger förtroende. Min mäklare var tydlig men samtidigt inlyssnande vilket gjorde att vi fick en kommunikation som passade mig och min affär.
Otroligt professionellt bemötande! Emir var jättetrevlig och gav goda råd och sa ärligt vad han tyckte när man bad om det. Sedan var han tillgänglig och väldigt snabb med att återkomma med svar och förtydliganden på mina frågor och funderingar. Det kändes helt enkelt tryggt att köpa lägenheten som Emir förmedlade så jag rekommenderar starkt honom!
Trevligt med bemötande, hjälpsam tycker vi.
Anders och hela gänget på Svenska Mäklarhuset Halmstad var helt fantastiska under vår första bostadsaffär i livet. Alltid tillgängliga, behjälpliga och såg till att affären gick otroligt smidigt. Vi kommer absolut anlita dem i framtiden.
Trygg försäljning från början till slut. Philip har hjälpt oss att sälja flera bostäder genom åren och vi känner oss alltid lika trygga med honom och hans kunskap. Skulle varmt rekommendera Philip till vem som helst som är ute efter en topp mäklare som gör det lilla extra!
Extremt trevliga och proffsiga! Bästa mäklarbyrån
Bra bemötande och stort engagemang. Professionellt jobb
Mäklaren lyssnade in kom med förslag och delgav sedan processen efterhand så jag hade koll på läget! Väldigt nöjd!
Allt funkade väldigt smidigt i vår kontakt med Anders. Han gjorde ett väldigt bra jobb.!
Mycket bra bemötande. Kommer att förmodligen att kontakta mäklarhuset i framtiden.
Mäklaren har varit mycket bra och lyhörd. mäklaren drev på utvecklingen mycket snabbt. han var snabb med frågor och hjälpte till på bästa sätt.
Jobbade stenhårt och engagerat för att få till en försäljning!
Trevligt bemötande och engagemang
Mäklaren är jätte bra. Han alltid svara min samtal och ge idé till mig vad ska vi göra Niklas är jätte bra mäklare och jag rekommenderar mycket for SMH
Mycket bra bemött och mäklare Niklas Cannon var otroligt duktig och seriös. Känts bra under hela processen. Tack!
Professionellt och vänligt bemötande. Förväntningar: gott samarbete, kommunikation och att få huset sålt smidigt, att slippa driva processen. Alla förväntningar införlivades.
Snabb, effektiv och omtänksam.
Trevlig och tillmötesgående. Mäklaren var lätt att få tag på och var serviceinriktad.
Proffsigt men ändå personligt bemötande, precis vad man önskar!! Så nöjd. Mäklaren levde upp till alla förväntningar och gjorde köpprocessen smidig för oss.
Mycket positivt , angarherat, professionell, bemötande , snabbt gjort
Trevligt bemötande. Lätt och smidig affär.
Vi hade ett otroligt bra samarbete med Philip! Han hjälpe oss i alla steg och var väldigt tillmötesgående till våra önskemål.
Anders Wall ger initialt ett seriöst intryck men det visar sig efter hand att så inte är fallet. Rekommenderar inte att anlita honom som mäklare.
Vi har blivit trevligt bemötta och har fått hjälp med det vi har frågat om.
Bra upplevelse generellt. Tydlig information.
Jätte bra och nöjd med servicen
Mäklaren agerade professionellt.
Fantastiskt trevlig mäklare , tillmötesgående på alla sätt å vis.