Superproffsig. Snabb i återkoppling, realistisk, genomtrevlig,.den bäste jag anlitat, och då har vi kontrakterat flera mäklare genom åren.
Emilio Silva
Emilio Silva är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala
.Emilio Silva har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Emilio Silva har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 107 omdömen med ett betyg på 4.8. Emilio Silva har haft 35 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
107 omdömen om Emilio Silva
Trevligt bemötande varje gång. Sakligt och tydligt förhållningssätt.
Vi Tycker att han har en väldigt got intryk till alla han pratatar med skulle gärna tipsa om honom om vi skulle ha någon som ville ha en trevlig och tillmötesgående mäklare
Emilio är lyhörd, genuin och kom mycket förberedd med material och information. Emilio var även mycket pedagogisk kring hela processen och skapade en bra plan till försäljningen och var frekvent med uppdateringar. Skulle jag sälja något igen kommer jag vilja använda mig utav Emilio igen och kommer tipsa andra om honom. Utantvekan en av om inte den bästa mäklaren i Uppsala.
Det var vid mitt köp av Degerbo som jag kom i kontakt med Emilio. Han är extremt bussig och trevlig, går alltid att få tag på och verkar alltid ha hur mycket tid som helst för just mig. Därför var det självklart att han skulle sälja min bostad. Emilio är fortfarande engagerad i mitt nya husköp, jag kan ringa och fråga honom om det är något jag undrar över. Dessutom har han ett exceptionellt minne för både folk och fastigheter. En superduktig och reko fastighetsmäklare!
trevlig oc hjälpsam tycker jag
Bra snabb och proffsig service
Engagerad, trevlig, snabb info, snabb återkoppling. Toppen
Emilio bemöter sina kunder vänligt samt yrkes proffesionellt. Frågor och funderingar blir snabbt besvarade. Dem förväntningar som fanns sedan innan angående hur en mäklare arbetar uppfylldes mycket väl, till en vis del mer än vad jag trodde sedan innan Kortfattat var köpet av min bostad mycket smidigt och tryggt. Jag är nöjd med att Emilio var mäklaren som skötte försäljningen av Ringgatan 20C
Jag upplevde Emilio som lyhörd, trevlig, professionell och lugn. Jag kände mig trygg genom hela processen. En mycket kompetent mäklare som rekommenderas varmt. Mvh Carolin