Mina Rostvik

Mina Rostvik

Mina Rostvik är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala

Mina Rostvik har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Mina Rostvik har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 215 omdömen med ett betyg på 4.9. Mina Rostvik har haft 46 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Går du i säljtankar eller funderar på att köpa. Då ska du inte tveka på att kontakta Mina. Mina har många års erfarenhet inom försäljning och en god lokalkännedom. Hon arbetar professionellt och på ett strukturerat sätt för att se dig som kund och dina behov. Hennes ledord är viljestyrka, engagemang och lyhördhet.

2023-11 - 2024-10

215 omdömen om Mina Rostvik

Sedan starten hos Reco 2020
Anna S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mina Rostvik en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Luthagen

Mina är professionell, smidig och lösningsinriktad. Hon har stenkoll på rutinerna vid försäljning. Hon är samtidigt lyhörd och förstår att känslor spelar in när det handlar om att köpa ett nytt hem.

Liam T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mina Rostvik en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Luthagen - Stabby

God kommunikation samt jobbar hårt

Asa A
Luthagen

Mina jobbar snabbt, effektivt och får bra resultat. Mycket kunnig!

Evelina B
Luthagen - Stabby

Trevlig och säkert duktig men kommunikationen brast.

Harald B
Luthagen

Som köpare var Mina väldigt samarbetsvillig och enkel att ha kontakt med. Hon lyckades ordna en förhandsvisning och skötte kontakten mellan mig och säljare exemplariskt. Lyckades få affären gjord inom 24h efter visning.

Richard B
Främre Luthagen

Mina är kommunikativ, tydlig och kunnig. Hon återkopplar snabbt och är tillgänglig genom hela processen. Vi är väldigt nöjda med hennes arbete.

Catrin F
Luthagen

Jag gick en positiv bild av Minna. Hon kändes kunnig och tydlig.

Maria M
Norby

Bra bemötande och enkel att ha att göra med

Sara Å
Köpte sitt hus med hjälp av Mina Rostvik en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala

Mina har varit väldigt tillmötesgående och har sett till alla parters bästa

Magnus B
Fålhagen

Bra bemötande, kontinuerligt arbete med visningar. Bra kommunikation under hela processen. Tydligt och bra slutförande av affären.