Jenny Olofsson

Jenny Olofsson

Jenny Olofsson är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala

Jenny Olofsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Jenny Olofsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 4.8. Jenny Olofsson har haft 28 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-07 - 2024-11

21 omdömen om Jenny Olofsson

Sedan starten hos Reco 2024
Malin L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Olofsson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Salabacke

Jättenöjd med hela processen! Jenny är väldigt duktig

Leif Gunnar N
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Olofsson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Sävja

Positiv och vänlig. Svarar snabbt på mail och sms även helg- och kvällstid. Pratar mycket, men lyssnar och tar hand om de frågor man har

Ylva S

Exceptionellt är verkligen ordet ! Har hela tiden känt att Jenny gjorde allt för att få till en bra affär !’Hennes bemötande är så härligt att man vill ha henne som vän och fortsätta att få umgås !! Svensk Mäklarhus i Uppsala bör vara rädda om henne och göra allt för att få henne kvar som medarbetare ! Mvh Ylva Styrenius

Svar från Jenny Olofsson

Tusen tusen tack 🙏 jag blir alldeles varm, rörd och kan bara säga detsamma till dig, Cecilia och barnen ❤️ni är underbara. Tack ❤️

Annie A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Olofsson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Svartbäcken

Jenny är supertrevlig, lättsam och jag fick verkligen känslan av att hon ville göra både köpare och säljare nöjda. Rekommenderar!

Jessica K
Höganäs

Jag kände mig väl omhändertagen och trygg i alla steg genom köpet. Väldigt nöjd!

Emil V
Luthagen

Trevligt och kunnigt bemötande. Smidig process.

Satu M
Centrum

Kunnig, positiv och fokus både på uppgiften och människorna. Ett nöje att få lära känna Jenny.

Joakim M
Centrum

Mycket postitiv erfarenhet. Jenny är snabb på att svara och tillmötesgående.

Kenth J
Industristaden

Jenny Olovsson ger ett väldigt varmt och trevligt intryck, man känner sig välkommen på hennes visningar. Själva lägenhetsaffärer har hon skött på ett effektivt och professionellt vis. Jag kan varmt rekommendera Jenny Olofsson

Viveca J
Industristaden

Mycket trevlig, effektiv och professionell i sitt arbete. Jag kan varmt rekommendera Jenny Olofsson.