Jenny Olofsson

Jenny Olofsson

Jenny Olofsson är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala

Jenny Olofsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Jenny Olofsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 4.9. Jenny Olofsson har haft 19 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-07 - 2024-10

17 omdömen om Jenny Olofsson

Sedan starten hos Reco 2024
Jessica K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Olofsson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Höganäs

Jag kände mig väl omhändertagen och trygg i alla steg genom köpet. Väldigt nöjd!

Emil V
Luthagen

Trevligt och kunnigt bemötande. Smidig process.

Satu M
Centrum

Kunnig, positiv och fokus både på uppgiften och människorna. Ett nöje att få lära känna Jenny.

Joakim M
Centrum

Mycket postitiv erfarenhet. Jenny är snabb på att svara och tillmötesgående.

Kenth J
Industristaden

Jenny Olovsson ger ett väldigt varmt och trevligt intryck, man känner sig välkommen på hennes visningar. Själva lägenhetsaffärer har hon skött på ett effektivt och professionellt vis. Jag kan varmt rekommendera Jenny Olofsson

Viveca J
Industristaden

Mycket trevlig, effektiv och professionell i sitt arbete. Jag kan varmt rekommendera Jenny Olofsson.

Lisa A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Olofsson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Främre Luthagen

Vi kände oss väl bemötta och Jenny var snabb i både kontakt och förberedelse av försäljning. Vi är mycket nöjda med hennes insats och kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Christina R
Främre Luthagen

Servicekänsla och gedigen erfarenhet maxad. Har stort förtroende för fortsatta ärenden och kan rekommendera mäklaren för andra potentiella säljare. Köpare väljer kanske objektet i första hand, oberoende av mäklare.

Viking N
Främre Luthagen

Jenny var bra och professionell. Alltid snabb på att svara på frågor och ambitiös.

Nic S
Fålhagen

Bästa i stan. Utan tvekan! Hon gör allt för att få igenom affären, och är duktig inredare i grunden. Så hela visningen blir supersnygg. Grym säljare och inredare. Bästa kombon för en bra bostadsaffär