Tomas Östlund

Tomas Östlund

Tomas Östlund är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala

Tomas Östlund har varit registrerad mäklare sedan 2003-04. Tomas Östlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 220 omdömen med ett betyg på 4.8. Tomas Östlund har haft 41 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

220 omdömen om Tomas Östlund

Sedan starten hos Reco 2015
Eiwar J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tomas Östlund en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Bellman

Bra bemötande , levde upp till våra förväntningar, snabb försäljning,

Robert W
Svartbäcken

Rutinerad . Rak och effektiv. Gav goda råd och lyckades få till en affär trots att lägenheten var svårsåld.

Edvin N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tomas Östlund en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Sunnersta

Utifrån min ytterst lilla erfarenhet av att köpa bostadsrätt så blev jag bemött på den nivå jag var på. Jag fick den kunskapen jag behövde och blev trevligt bemött. Dessutom fick jag svar på mina nyfikna frågor om mäklarbranschen och om bostadsrätten!

Torbjörn K
Sunnersta

Engagerad, kunnig och flexibel. Förväntningarna var att uppfylla dessa kriterier samt att leverera tjänsten , helst med bättre pris än utgångspriset.

Carl H
Fålhagen

Helt okej mäklare, kunnig och intresserad.av ämnet. Dock den lite sura smaken i munnen är att jag får könslan av att han är mer intresserad av att göra snabba affärer än att driva affären till det man förvöntar sig

Kathrine S
Luthagen

Tomas är en duktig mäklare med stort kontaktnät och bra bemötande gentemot sina kunder. Alltid tillgänglig och svarar snabbt på frågor och funderingar. Kommer välja Tomas igen om det skulle bli aktuellt i framtiden!

Mia L
Eriksberg

En seriös och kunnig mäklare. Han har ett lågmält och behagligt sätt som inger förtroende. Är mycket hjälpsam och rekommenderas varmt.

Ayham K
Fålhagen

Riktigt trevlig och duktig mäklare, väldigt driven dessutom och var alltid tillgänglig för visning på kväll och kontrakt på klämdag. Mäklaren var dessutom angelägen för att det skulle bli bra för både köpare och säljare. Bara gott att säga om Tomas!

Marie-Louise A
Luthagen

Bra på att läsa av kundens önskemål. Matchning!

Hans-Åke W
Luthagen

Bra kundbemötande. Lyhörd för kundens önskemål