Synsam Solna Centrum

1.3

3 omdömen om Synsam Solna Centrum

Berivan K
Skrev om Synsam Solna Centrum

Kommer in med en kund som är i behov av glasögon och det upptäcks att hen har gråstarr som måste opereras trots det blir kunden manipulerad att köpa glasögon,man köper inga glasögon FÖRE operation det är nåt som vem som helst fattar men INTE personalen på synsam,sa till min chef att kunden bör aldrig mera till synsam igen så nu har ni en mindre kund.

Reco tipsar!
KlarSynt Östermalm
4.8/5 i betyg av 558 omdömen 4.8 av 558 omdömen
BadgeEightYears

Extremt trevligt, omsorgsfullt och professionellt bemötande! Snabb handläggning. Fick låna hem bågar. Köpet avsåg nya progressiva glasögon.

JIMMY P
Skrev om Synsam Solna Centrum

Vi var in till Synsam i Solna.C och skulle köpa ett par glasögon till våran son. Först när man kliver in så får man intrycket av att personalen verkar oengagerade, att man bara är en i mängden. Vi får hjälp av en ung tjej som inte ger intrycket av att hon verkar veta vad hon pratar om riktigt, tror dock hon har jobbat där ett tag, försöker propsa på våran son ett par dyrare glasögon när han tydligt sagt att han vill ha ett par andra, som dessutom var billigare. Sedan skulle det ta 3 veckor att få dom. Efter 2 veckor hörde...

Erik Andreas T
Skrev om Synsam Solna Centrum

Personalen kändes oengagerade, som om de satt i en kassa i en mataffär och jag bara var en i mängden. Köpte ett par dyra glasögon och de kunde inte ens bjuda på en liten flaska rengöring. Nej, nästa gång så blir det en riktig optiker.

Reco tipsar!
Bålsta Optik & EyeClinic AB
4.8/5 i betyg av 467 omdömen 4.8 av 467 omdömen
BadgeThreeYears

Kände mig sedd och välkommen. Ingen stress vid undersökningen och kunde ta den tid jag behövde och jag fick berätta hur det varit hos tidiga

Christina Å Christina Å
Läs mer omdömen