Mycket bra omhändertagande, blivit mycket nöjd med resultatet alla gånger jag varit där, rekomenderar starkt
The Gentlemen Barbershop
48 omdömen om The Gentlemen Barbershop
Alldeles underbar. Lovisa är skånska det säger allt. En bra klippning perfekt 🙏 💐 ha en bra helg..
Väldigt trevligt bemötande. Vid mitt första besök så var förväntningarna höga. Jag blev mer än nöjd. Har gått dit varenda gång sedan dess. Mysig lokal som har den rätta stämningen. Bästa barberaren i stan i mitt tycke.
Trevlig å kunnig personal Helnöjd när jag gick därifrån
En av de bästa frisyrerna jag haft på länge! Och är inte alla som är bekväma med korta frisyrer!
Alltid ett bra bemötande, bra service och enkel bokning, duktiga frisörer.
Mycket bra, jag är nöjd med allt.
Alltid proffsigt bemötande när jag klipper hår och skägg där.
Professionellt och personligt bemötande, en trevlig upplevelse.
Hårklippning & Delux paketet. Har jag valt dessa gånger jag vart där för då får man en hel helt av allt. Och bemötandet har vart trevligt samt öppet och välkomnande i en go avslappnad stil så man får en lugn. Finns totalt tre saker som saknas om det skulle vara något är att få näshårs waxsning samt öron och även trimning av ögonbryn. Annars har dom allt. Mvh Mats Nordström
Trevlig frisör och bra bemötande! Mitt hår var inte helt överens med klippningen men det fixade han snabbt till dagen efter.
Bra klippning, trevligt bemötande och skön interiör. Bra ställe! :)
Bästa Seraj! Endast gått till honom sen han öppnade. Alltid trevligt bemötande och alltid lika nöjd när man går därifrån!
Enkel och lätt bokning. Väldigt bra utförande på arbete med trevlig personal.
Grym service och alltid ett topp resultat!
Alltid fantastisk service och lyhörda. De ger tips och styr dig mot en stil som passar dig som inte alltid är den du tänker dig att du passar i. Kommer aldrig byta!
Fantastiskt bemötande och trevligt ställe
Trevlig miljö, artig personal och professionell service.
Bemötande topp. Klippning topp, sö skönt somnade nog av en stund.
Smidigt att boka via webben. Trevligt bemötande av personalen på plats.
Bra priser, trevlig och mycket kompetent personal.
Tycker alltid att jag får ett bra bemötande, mina förväntningar blev uppfyllda. han frågar alltid hur jag vill ha mitt skägg och de blir som vi har sagt, så är jätte nöjd, passade även på att köpa en snygg kepa :D
Alltid trevligt bemötande och perfekt resultat!
Hos The Gentlemen Barbershop fick jag ett trevligt bemötande och en förståelse för vad jag förväntade mig av besöket. Slutresultatet var helt enligt önskemål om inte bättre Behandling och trimning av skägget var en njutbar upplevelse.
Hade fått full pott, om bemötandet före och efter behandlingen varit trevligare
Kompetent och lyhörd personal. Bra kundbemötande och bra resultat!
Det är alltid ett bra bemötande med trevlig personal. Går oftast lätt att få tid. Klippresultatet är alltid bra och som man önskar sig.
Trevligt bemötande.Jag förväntade mig kunniga och välutbildade frisörer, så var också fallet.välskött salong,trevlig personal jag rekommenderar andra att besöka Gentlemen barbershop.Tjänsten jag köpte var klippning.🤗
Mycket trevliga, skickliga och allmänt bra
Tycker att det är en bra frisör som har ett gott bemötande.
Trevligt bemötande, skön behandling med varma o kalla handdukar, nära rakning med kniv. Trivsamt
Kunnig och trevlig personal. Kan vad han gör och sköter sitt jobb bra!
Bra bemötande, serviceinriktade, bra pris och duktig yrkesman!
Väldig vänligt bemötande, trevlig och proffsig frisör.
Alltid blivit bra bemött. Har klippt mig här varje månad senaste halvåret om inte mer. Är riktigt nöjd med dom och kommer aldrig klippa mig någon annanstans. Senast jag var där såg jag att dom börjat sälja kepsar så då var det en självklarhet att köpa en sån.
Jag är jättenöjd! Klippningen blev bättre än jag hade förväntat mig👌👍!!!
Trevligt bemötande. Klippning som utfördes till största belåtenhet
Proffsig, helt klart nöjd! Prisvärt och lätt att boka en tid med bokningsbekräftelse och påminnelser.
Bra bemötande och fin klippning.
Bra mottande, och klipper efter mina önskemål!
Riktigt kunnig när det kommer till skägg och hår! Oftast lätt att få en tid också!
Världsklass på bemötande och utförande. Rekommenderar
Trevlig och duktig personal! Bra priser.
Alltid lika nöjd med klippningen! Snabbt och snyggt!
Prisvärt och enkelt att få tid, trevlig personal 👍
Klipp 290kr. Bra bemötande, bra klipp och effektivt. Lätt att boka/avboka. Helt och hållet fantastiskt.
Proffsig, helt klart nöjd med resultatet
Mycket bra service och lätt att få klipptid
Skit bra arbete . Så hoppas att alla kunder komma och klippa i The Gentlemen Barbershop.
Hej! Seraj är trevlig,kul att prata med,noggrann duktig frisör/barberare.Går alltid att få tid perfekt läge för mig,inget krångel med parkering,hälften så dyrt som inne i stan! Bara +++++++++ från mig.Stefan.C