Perfekt klippning. Och bra bemötande
WAU Falun
WAU Falun Mitt på Slaggatan, i Faluns charmiga stadskärna, hittar du vår salong – en modern och inbjudande plats där vi sätter dig och ditt hår i fokus. Våra skickliga frisörer erbjuder allt från trendiga klippningar och kreativa färgningar till professionella hårprodukter och personliga stylingtips. Hos oss på WAU handlar...
354 omdömen om WAU Falun
Sedan starten hos Reco 2023
Ida är glad och väldigt kunnig i sitt yrke!
Sonen vart så glad att du är kvar i stan för det är bara du som får klippa honom. Alltid supernöjd! Supertrevlig och kung på att klippa hade!
Bästa mest lyhörda nogranna ftisöreb jag stött på i Falun. Flyttade hit förra sommaden. Är såå nöjd med min frisyr å jag är kräsen! Kan varmt rekomendera henne.
Emelie är den bästa frisören man kan gå till, skulle aldrig låta någon annan ta hand om mitt hår som just hon gör. Hon skapar magi varenda gång! Har gått till henne i så många år och alltid gått från salongen och varit så nöjd med resultatet. ❤️
Inlyssnande och kreativ, nöjd!
Toppenbra,trevligt bra service
Väldigt fin och fantastisk bemötande. Är så nöjd med hela behandlingen och Emilie.
Johnny var fantastisk. Fick mig att känna mig bekväm, var exceptionellt bra på sitt hantverk och rekommenderas starkt!
Noggrann och kunnig, inlyssnande
Är omhöndetagande alltid ett positivt bemötande. Öppen och närvarande. Är så tacksam att jag har Angelika.
Lyssnade på mina tankar och idéer men lyssnade även på de jag inte sa och resultatet blev fantastiskt såå nöjd! Hon fick fram en frisyr som verkligen tog fram mig! Grym ❤️
Jättebra, trevligt, blev supernöjd!
Världens bästa Angelica! Alltid lika nöjd och mitt hår blir lika perfekt varje gång ❤️
Super bra frisörer och super mysig salong
Toppenbra upplevesle som alltid! Jag har klippt mig hos Johnny flera gånger nu och fler klippningar kommer det att bli, Tusen tack! :)
Så otroligt trevlig och duktig på det hon gör. Emelie fick mig och känna mig så bekväm i frisörstolen. Håret blev precis som jag ville och hon lyssnade på vad man önskade och gav tips och råd. 10/10 upplevelse verkligen!!
Jätteduktig och trevlig personal! Här blir man väl omhändertagen.
Johnny var proffsig och tog sig tid att lyssna på barnets önskemål. Det kändes som att han verkligen brydde sig om att barnet skulle bli nöjd med resultatet, vilket han verkligen blev! Vi kan verkligen rekommendera honom till andra som söker en duktig frisör!
Ida är en duktig frisör. Trevlig och lättsam att prata med.
Välkommnades av Ida som hängde upp min jacka.. bara en sån sak. Jag hade nog inte någon särskild förväntan , men Ida var som vanligt trevlig och pratsam. Det var en sån trevlig lokal med snygga färger och sköna stolar. Super trevlig lokal och att det var lugnt och skönt , inte som då det kan vara både 4-5 kunder i samma lokal på föregående frisering jag anlitade. Jag klippte mig där.
Emelie hörde precis hur jag ville ha håret med både klippning, slingor och färg! Hon var väldigt noga och hon gjorde ett jättefint jobb, Det blev sååååå bra så jag är jättenöjd 💕
Jätte nöjd med Angelica! Hon är trevlig och en proffsig frisör. Kommer tillbaka när det är dags för klippning igen🤗
Har gått till Emelie flera gånger nu och är alltid lika nöjd med mitt hår men främst bemötandet! Supertrevlig och lyssnar alltid på hur man vill ha det med håret.
Glad och härlig frisör som tog sig an att kapa av mitt långa hår till en kort och härlig frisyr
Fantastisk frisör som var noga med vad jag önskade och kom med förslag. Berättade om mitt hårs behov och hur jag kunde föna för att slippa se min virvel bak och hur jag skulle göra för bästa volymen . Tips på passande produkter med lyhördhet om vad jag ville ha för information. Kändes att han var väldigt duktig i yrket och jag blev trygg då jag tycker det är jobbigt att klippa mig och att inte få det som jag tänkt men Johnny gjord mig trygg och det var en jätte skön behandling från början till slut. Jag blev grymt nöjd med...
Mycket duktig frisör. Yrkesskicklig!
Lättsam och glad. Fantastisk service. Hon klippte precis som jag ville. Sååå nöjd.
Ida är en såndär frisör som man önskar hitta och sen aldrig kommer sluta gå till, proffsig, inkännande och flexibel. Kan säga tusen fina saker men det bästa betyget är nog att Ida kommer vara min stolta rekomendation till alla som söker en frisör :)
En trevlig omsorgsfull frisör, som är mycket kunnig i sitt yrke!
Bra bemötande, Ida förstår precis hur jag vill ha det, tekniskt kunnig. Hon är absolut min favoritfrisör.
Jag tycker jag blev väldigt bra bemött av Johnny. Jag ville testa att permanenta mitt hår för första gången och blev supernöjd med resultatet.
Jag har varit kund hos Ida i flera år och kommer följa med henne vart hon än jobbar. Han är den bästa, vänligaste urgulliga och öppenhjärtligaste frisör jag haft genom tiderna så hon får ni vara rädd om Mia Örnlind
Ida är väldigt duktig o noggrann i sitt yrke. Hon är även trevlig, sprallig och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen Ida!
Stort stort tack för dina värmande ord, Carina. Din feedback och din rekommendation betyder massor! Varmt välkommen tillbaka.
Tack Angelica! Du lyssnade på mina önskemål och gjorde ett mycket bra jobb! Jag är väldigt nöjd! Jag återkommer gärna!
Din feedback värmer, stort tack Majken! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen! 🫶🏼
Faluns bästa frisör, aldrig varit hos någon som fångar mitt behov så bra som han gör. Kommer aldrig byta!
Tusen tusen tack för din fina feedback! Den värmer och betyder massor! Du är hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Proffesionellt bemötande. Bra kunskap om olika hårprodukter. Lättsam och trevlig. Rekommenderar gärna andra till den salongen.
Stort tack Kerstin, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback och att du vill rekommendera oss till andra betyder massor! Varmt välkommen tillbaka.
Toppen! Fin klippning och bra rådgivning.
Tack Emelie för fin feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Ida är glad och kommer gärna med kreativa förslag. Man kan alltid känna sig trygg med att få ett fint resultat så hon får mina varmaste rekommendationer!
Stort tack Karin, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Ida är en professionell och trevlig frisör
Stort tack för din feedback Susanne. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Jätteduktig frisör som klipper hela vår familj och alla är jättenöjda!
Tusen tack för din feedback Annelie! Vi blir så tacksamma över att ni ger oss förtroendet att ta hand om er och era frisyrer. Varmt välkomna tillbaka!
Angelica visade ett stort enagemang och intresse för att jag skulle bli nöjd och känna mig bekväm med håruppsättningen som hon skulle göra. Det blev jättefint och höll perfekt hela kvällen med dans och allt! Jag kan varmt rekommendera Angelica!
Tusen tack Lena! Vi uppskattar verkligen din feedback. Roligt att höra att du är nöjd och att din frisyr höll sig genom kvällen. Varmt välkommen åter!
Trevlig, lyhörd och proffsig! Mitt första, men inte sista besök hos Emelie. Nöjd med klippningen, hon gav goda råd och skalpmassagen var ljuvlig!
Tack Jennie, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Vi ser fram emot att välkoman dig tillbaka igen!
Hon är så professionella och brinner för att alla ska ser fantastiskt ut. Hon bryr sig om hennes kunder och ger bra råd om hår stilar och färger
Tack Anita för att du tar dig tiden att ge oss din fina feedback, vi uppskattar det! Varmt välkommen tillbaka.
Har gått hos Angelica i många år. Hon är otroligt professionell, lyhörd och kunnig på sin sak.
Vi blir så glada av att höra detta, stort tack för feedback Anki! Varmt välkommen tillbaka.
Ida har varit min frisör i många år. hos en annan salong .0Hon är både skicklig i sitt hantverk och har en inkännande personlighet. Jag känner mig trygg som kund och hon respekterar mina behov. Jag köper ungefär samma varje gång; toppklippning av mitt långa hår som jag vill spara ut. Och påfyllning av färg i hårbotten i grått hår.. Dessutom kan jag köpa schampo och balsam när jag behöver. Jag är jättenöjd med resultatet som Ida gör på mitt hår .
Tack Ingrid, det glädjer oss att du är så nöjd över ditt besök hos oss! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!
Tillmötesgående, lyhörd, bad om bara tvätt o enkel styling som blev såå bra! Man känner sej bekväm o avslappnad. Återkommer!
Stort tack för din fina feedback Mari, vi uppskattar det mycket! Varmt välkommen tillbaka.
Alltid nöjd när Ida får sätta hand om sax i mitt hår. Hon har ett otroligt öga för färg och form.
Tusen tack för din feedback Anna-Lena, den betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Superduktig, är jättenöjd. Min frisör hädanefter.
Tusen tack Kristina! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen tillbaka.
Ida är pigg o glad klipper väldigt bra. Kan varmt rekommendera för att få en bra frisyr. Salongen är ny o fin. Hälsningar från en nöjd kund.
Tack så mycket för din fina feedback Stefan! Det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.