Anlitat detta byggbolag och en av få gånger jag är TOTALNÖJD med allt! Inga småfel någonstans, hade priset varit lite billigare hade det blivit 5STAR !
Tooben Bygg
Redan som ung kille hjälpte Jörgen till på sina föräldrars byggmarknad och nu, med över 20 år i branschen, driver han Tooben Bygg. Tack vare ett brett kontaktnät i branschen samordnar Tooben Bygg alla typer av byggprojekt och renoveringar i Storstockholm. Oavsett om det gäller privatbostad, kommersiella lokaler eller kontor...
9 omdömen om Tooben Bygg
Vi har anlitat Enskedebyggarna AB vid två ganska omfattande renoveringar av vårt femtiotalshus. De har innefattat bl.a. att flytta en bärand
MYCKET BRA UTFÖRT. EFFEKTIV OCH ANSVARSFULLT.
Har köpt både totalrenovering av bostadsrätt och mindre tjänster av Tooben Bygg. Trevligt bemötande, snabb, kompetent och lyhörd för kundens önskemål. Har stort fötroende för Jöregen och Tooben Bygg.
Vi har precis avslutat en renovering hemma med både kök, badrum och vanliga rum. Vi är otroligt nöjda och det har verkligen motsvarat våra f
Bra företag som levererar pålitligt och ok priser
Otroligt duktig snickare! Kan verklifen rekommendera företaget. Har lösningar på allt!
Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat nå
Levererar i tid, på avtalat sätt. Mycket bra!
Mycket bra att ha och göra med. Arbetet var proffsigt och vi är nöjda med resultatet.
Anrikt och ansvarstagande företag som alltid levererar det de lovar.
Jörgen är kanon! Fixar de mesta. Löser problem tillsammans med beställaren.
Har hjälpt mig i två olika ombyggnationer. De är superduktiga och seriösa! Fixar allt från kök till badrum. Kan bara rekommendera!
Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen