Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

Intoit Travel Group

Bra

Vi har resor, upplevelser och äventyr från alla världens kontinenter. Med många år i branschen och erfaren personal tar vi ett helhetsgrepp på allt som har med resor att göra. Här på reco.se hittar du till exempel Hummingbird Grupp & Konferens som hjälper dig att anordna cykelresor vandring och annat kul som får gruppen att...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

African Tours & Safaris

African Tours & Safaris hjälpte mig och min familj med en resa med safari i Sydafrika och relax i Mauritius. En perfekt kombination för oss! Allt var smidigt ordnat från början till slut. Inför resan hjälpte Hanna oss att förstå vad vi ville ha ut av resan och "tratta ner oss" lite genom att styra precis lagom mycket :) På plats hade vi kontakt vid de tillfällen där det behövdes, annars klarade vi oss suveränt med deras eminenta app med all information kring resan, resdagarna, flygbiljetter, adresser, kontaktuppgifter mm. Safarilodgen i Krugerparken var perfekt på alla sätt, hotellen på Mauritius över förväntan. Jag är djupt imponerad och väldigt tacksam för den drömresa som African Tours & Safaris hjälpte oss att skapa. Vi kommer att åka tillbaka till Afrika <3

African Tours & Safaris

Tack Malin och hela gänget på African Tours & Safaris för en fantastisk resa till Sydafrika. Kombinationen med Kapstaden, vinlandet och sedan safari i Krugerparken var noggrant arrangerat in i minsta detalj och passade oss perfekt. Vi hade en lägenhet i Kapstaden, vilket var väldigt trevligt då vi var två par som reste tillsammans. Toppen att kunna umgås och ändå ha sitt eget sovrum. Stellenbosch och Franschhoek bjöd på mat och vin av högsta klass och toppades av en privat vintur med fenomenala guiden Eileen, som med sin personlighet och otroliga kunskap gjorde denna dag till något alldeles extra. Avslutning med safari, gjorde resan fulländad och vi fick se otroligt många djur. Att bo på en lodge inne i ett av de privata reservaten med djuren alldeles runt omkring oss var spännande och gav vår safariupplevese ett mervärde. Kändes tryggt under hela resans gång och det var smidigt att kunna använda rese-appen, där all information om vår resa fanns. Tack för magiska minnen. Vi kommer absolut höra av oss igen. Håkan T

Tour Pacific

Tour Pacific hjälpte oss att hitta och boka det resmål som passade oss. De var väldig professionella och gav oss flera alternativ efter hand som vi diskuterade. Det var väldigt skönt att ha dem ett samtal bort när vi hade frågor och funderingar. Vi är väldigt nöjda och komma boka vår nästa resa med dem.

Niklas J

Skrev om Tour Pacific

African Tours & Safaris

Nyss hemkommen från en helt otrolig resa till Sydafrika med African Tours - och är blown away. Vilket land, vilka människor och vilka djur. African hjälpte oss att hitta helt rätt ställe för en safari som kommer växa för varje gång vi minns den. Tack alla inblandade på African Tours för er fingertoppskänsla- tack vare er flöt allt på och vi kände att ni var med oss innan, på och efter resan. Kan varmt rekommendera att åka med African Tours.

African Tours & Safaris

Precis kommit hem från en resa med African Tours & Safaris till the Mother City som jag aldrig kommer att glömma! Har varit i Sydafrika och Kapstaden tidigare men fick nu många fler dimensioner och lager på den här komplexa staden. Genomtänkt, äkta, lokalt och med värme och engagemang hela vägen! African Tours med Hanna i spetsen, fantastiska guider och lokala partners på plats gjorde det där lilla extra som vi inte förväntade oss. Om och om igen. Människorna vi fick träffa! Musiken, maten, stadens olika områden och kulturer, och häftiga naturupplevelser! Många WOW den här resan - magiskt och högsta betyg, minst!! TACK, vi hörs🌟 /Erika

Koncernbolag

6 Koncernbolag tillgängliga hos Reco

Scuba Travel

4.6

Get Outside Travels AB

Tour Pacific

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.