Reco logotype För företag

Reco logotype

Intoit Travel Group

4.8
Bra

Vi har resor, upplevelser och äventyr från alla världens kontinenter. Med många år i branschen och erfaren personal tar vi ett helhetsgrepp på allt som har med resor att göra. Här på reco.se hittar du till exempel Hummingbird Grupp & Konferens som hjälper dig att anordna cykelresor vandring och annat kul som får gruppen att...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

African Tours & Safaris

Bra bemötande. Bra info. Bra service i Sydafrika och trevligt program för den speciella vinresan

Hummingbird Lifestyle Travel

Då vi rest med Hummingbirds tidigare och varit mer än nöjd, så fick dom förtroendet igen att ordna vår resa till Maldiverna. Efter våra önskemål så satte Maria på Hummingbird ihop en fin resa till Sun Siyam Vilu Reef.

African Tours & Safaris

Bokningen: Väldigt duktiga på att plocka fram en resa enligt våra önskemål. Väldigt lyhörda på vad vi önskade men också duktiga på att komma med förslag på förbättringar. Under resan: Vår guide John var helt fantastisk. Han hade väldigt mycket intressant fakta under safarin som han gärna berättade, var otroligt trevlig och glad person. Kan inte nog beskriva hur nöjda vi är med honom! Eftersom vi var här på vår bröllopsresa hade John kontaktat alla boenden i förväg och ordnat så de gjorde något extra för oss vid ankomst, vilket verkligen uppskattades av mig och min fru. Alla boende vi hade var kanon och servicen på Tanzania Bushcamp var strålande. Rekommenderar starkt att använda African Tours & Safaris!

Get Outside Travels AB

Allt fungerade perfekt- allt från initial kontakt med Outside Travels, information, researrangemang och supertrevliga och proffsiga guider på plats (Maldiverna)! Kommer definitivt resa med Outside Travels igen.

African Tours & Safaris

En av de bästa resor vi varit på. Har bemöts på ett bra sätt, vi började med att specificera vad vi ville ha och sedan fick vi ett förslag tillbaka som vi gjorde förändringar i. Sedan fick vi förslag på olika utflykter och aktiviteter som kunde lägga till. Vi kompletterade och sedan bokades allt enligt vårt önskemål. Vi fick det som vi efterfrågade och lite till. Vi gjorde en del spontanstopp under resan och såg saker som vi kunde komplettera med. Vår chaufför / Guide Lana uppfyllde alla våra önskemål och vi kunde till och med göra olika aktiviteter i gruppen som tillgodosåg våra olika önskemål. Vår Guide Lana var mycket bra och tillmötesgående hon tog hand om allt från att transportera oss och bagaget till att boka restauranger och checka in oss på våra boende och till och med fixa så att egenfiskad fisk kunde tillagas åt oss på lokal restaurang. Vi fick också underbara djur och naturupplevelser i nationalparken Entosha Vi fick bra hjälp av Guiden Lana att se bl. a. lejon, noshörningar och elefanter. Resan var en gruppresa 6 personer till Namibia; Windhoek, Sossusvlei, Swakopmund, Entosha med div stopp på vägen. vi gjorde flera aktiviteter katamarantur ,dyn tur, stads tur, fisketur och rundresa i nationalpark. Allt utom en vinprovning, den höll inte måttet, var toppen, så jag kan rekommendera både resebyrån och deras lokala samarbetspartner i Namibia , Men framför allt vår guide Lana Joubert. Hon var toppen bra. Det gör att vi gärna vill åka tillbaka igen.

Koncernbolag

4.7

Tour Pacific

4.9

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.