Hummingbird Lifestyle Travel

Hummingbird Lifestyle Travel

En del av Intoit Travel Group hummingbird.se
  • BadgeSevenYears
4.8

Välkommen till Hummingbird Lifestyle Travel! Vi är Sveriges äldsta researrangör av upplevelseresor till Indiska Oceanen, Australien, Nya Zeeland, Karibien/Västindien och Kryssningar. Vad sägs som en spännande resa till Seychellernas fantastiska ö-värld? Bo i ljuvlig vattenvilla på Maldiverna? Eller kanske lockar en äventyrsresa...

279 omdömen om Hummingbird Lifestyle Travel

Sedan starten hos Reco 2019

Stina B
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Vi fick väldigt bra hjälp med planeringen av vår resa. Madeleine förstod våra önskemål och byggde en bra grund som vi itererade ett par gånger för att sedan spika. Vi fick sedan även hjälp att boka aktiviteter, alla med bra kvalitet. Tycker också att det blev prisvärt totalt sett.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Stina. Tack så jättemycket för dina värmande ord och att ni är så nöjda med resan till Nya Zeeland. Hoppas att vi hörs av igen framöver. Hälsningar Madelene med kollegor.

Swaraj P
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

bra bemött. tredje resan nu med Hummingbird hade höga förväntningar och de flesta införlivades åkte till sydamerika och fick ett skräddarsytt program utifrån våra önskemål men där vår bokare hade fria händer för utformningen eftersom hon hade erfarenhet av kontinenten. åkte först till Brasilien - Rio de Janeiro i 6 dagar därefter till Iguazo fallen i södra brasilien/argentina och därefter till Chile - Santiago de chile - valparaiso fantastiska ställen allihop de guider som Hummingbird anlitade lokalt var mycket bra...

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Ann Christin och Swaraj. Tack för feedback på er resa till Sydamerika och fint att ni tog er tiden att skriva så många detaljer om resan till Brasilien och Chile, som bokades med ganska kort varsel. Härligt att ni kom iväg och att ni fick alla de delar ni önskade inkluderat. Bra att höra att guiderna vara bra och kunniga, och bra att vi fick chansen att ordna annat hotell i Santiago som inte uppfyllde era önskemål. Tack igen för informationen och hoppas att vi hörs av igen när ni planerar nästa äventyrsresa. Hälsningar Eunizia och Susanne på Hummingbird Lifestyle Travel.

Karin S
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Stort tack till Madelene på Hummingbird för en otroligt välplanerad och magisk resa till Nya Zealand. Vi har verkligen uppskattat hur ni var lyhörda från första början för vad vi ville uppleva och att vi tillsammans med er sen kunde planera och diskutera olika alternativ och få tips på intressanta resmål och upplevelser. Enkelheten i kontakten och att vi alltid fick svar på vilka frågor vi än kom med har känts så tryggt. Kontakten med Hummingbird översteg alla våra förväntningar och vi är supernöjda med allt. Vi reste...

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Karin. Tack för din återkoppling omkring resan till Nya Zeeland. Härligt att ni var så nöjda med helheten på resan och att ni fick den resa som ni önskade er. Visst är Nya Zeeland ett fantastiskt resmål. Tack igen för dina värmande ord och att du är nöjd med oss som resebolag också. Varma hälsningar från Madelene med kollegor och vi ser fram emot att få höras ifrån igen längre fram.

Anki K
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Bokade en resa till Seychellerna. Fick mycket god hjälp och tips av Maria som verkligen gav oss all tid vi behövde. Stor fördel att hon varit på öarna vi skulle besöka. Tre fantastiskt vackra öar och så härliga boende. Allt fungerade perfekt och lyxigt att hämtas av egna taxibilar vid ankomst till de olika öarna. Kan varmt rekommendera Hummingbird Lifestyle Travel som gav oss en underbar och minnesvärd semester på Seychellerna.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Anki. Tusen tack för din jättefina feedback om resan till Seychellerna. Härligt att höra att allt fungerade så fint för er och att alla transfers på öarna fungerade optimalt. Tack igen för förtroendet att få arrangera er resa och varmt välkomna åter. Hälsningar Maria på Hummingbird Lifestyle Travel

Ulla-Britta Ö
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Väl organiserad resa! Allt fungerade perfekt, flyg, boende, transporter, guidning. Väldigt nöjda med service och snabba svar inför resan.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Ulla-Britta och stort tack för din fina feedback om resan till Costa Rica med oss på Hummingbird Lifestyle Travel. Det gläder oss att du är nöjd med vår service och snabbhet. Vilka minnen för livet, det är verkligen en drömresa ni har gjort. Hälsningar Eunizia med kollegor.

Kamila E
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Det var andra gången vi reste med Hummingbird och vi är lika nöjda den här gången som sist. Vi kommer definitivt tillbaka! Rekommenderas starkt!

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Kamila och stort tack för din fina feedback om resorna med oss på Hummingbird Lifestyle Travel och jättefint att höra att du är så nöjd med oss och vår service. Hoppas att få förtroende att arrangera fler resor. Hälsningar Eunizia med kollegor.

Joakim H
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

En härlig resa som från avresa till hemresa varit fantastisk bra. Otroligt fin bår med god mat och suverän service. Kan vart rekommendera Karibienkryssning med MSC☀️

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Joakim och tack för din fina feedback. Ja, visst är det härligt att kryssa i Karibien, i den sköna värmen och få göra spännande stopp på de olika öarna. Tack igen för att vi fick förtroendet att arrangera resan, och hoppas att vi hörs av igen framöver. Hälsningar Eunizia med kollegor.

Liselott J
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Vi har fått bra och fin hjälp med att boka vår resa. Vi skulle på kryssning för första gången och kände att det vara bra att få hjälp eftersom vi inte visste vad man skulle tänka på. Det kändes bra att ha någon att bolla frågor och funderingar med. Vi bokade nästan ett år innan vi skulle resa så det hann och bli en hel del funderingar.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Liselott och tusen tack för din feedback om kryssningsresan. Visst är det härligt att gå ombord på fartyget och bara njuta av all service ombord, goda maten och att bara få koppla av och bli bortskämd. Tack igen och hoppas att vi hörs av igen framöver. Varma hälsningar Eunizia med kollegor på Hummingbird.

Börje C
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Vi valde Hummingbird med planering av vår resa till Nya Zeeland, vi fick då Madelene till vår hjälp vilket visade sig vara ett mycket bra val. Vi har fått ett väldigt bra stöd från henne i planeringen med förslag på boende, resrutt och aktiviteter. Vi har haft en bra dialog och hon har verkligen försökt tillmötesgå oss i våra önskningar. Vår resa till Nya Zeeland motsvarade alla våra förväntningar, alla bokningar som Hummingbird hjälpt oss med har fungerat klockrent. Sammanfattningsvis så är vi väldigt nöjda med både planeringen och resan. Börje & Anneli

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Börje och Anneli. Stort tack för er fina feedback. Blir så glad att ni hade en underbar resa till Nya Zeeland. Ni har verkligen skapat härliga resminnen tillsammans. Tack för att jag fick hjälpa er med denna fina resa. Ha det gott, hälsningar Madelene med kollegor.

Michael L
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Vi köpte en resa till Nya Zealand med första stop i Singapore. resan var på totalt 26 nätter. Teamet på Hummingbird är otroligt lyhörda, i denna resan hade vi kontakt med Madelene o Susanne. Vi har tillsammans med dem gått igenom resan ett par gånger och presenterats för såväl olika boenden som aktiviteter på vägen. Detta ledde till sist fram till en resplan från Queenstown till Auckland där vi körde bil själva. Vi åkte iväg med en hög papper med utskrivna vouchers "ifall inte appen skulle fungera" ..... ALLT har fungerat,...

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Michael, så underbart att höra att ni hade en så härlig resa till Singapore och Nya Zeeland! Stort tack för ert fina omdöme. Så fina minnen att tänka tillbaka på. Tack igen för att vi fick ert förtroende att skapa och planera er drömresa. Ta hand om er, hälsningar Madelene & Susanne med kollegor.

Camilla T
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Mycket bra från början till slut. Kände att personalen hade väldigt bra kunskap om resmålet och kunde verkligen rekommendera och prata för resmålet. Vi kände hela resan att vi var väl omhändertagna in i minsta detalj. Vi var på Heritance Aaarha vilket var helt fantastisk. Åker gärna dit igen.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Camilla! Tack för din fina feedback, så roligt att höra att ni haft det så bra. Heritance Aarah är en av våra absoluta favoritresorter så extra roligt att höra att ni också hade det underbart där. Hälsningar Susanne med team, Hummingbird

Lotten F
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Från första kontakt till resans slut är vi mycket nöjda med Hummingbird Lifestyle Travel och Travel designer Madelene Karlsson. Vår önskan om att besöka Sydney, Nya Zealand och Cook öarna under en månad, med start i mitten av januari 2025, uppfylldes mer än väl med såväl planering, resrutt, platser att besöka, val av utflykter samt boenden av Madelene och Hummingbird. Dessutom en mycket professionell egen websida, endast för oss, och en travelapp för att på ett enkelt och överskådligt sätt på förhand och under resans...

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Lotten, så härligt att ni hade en så fin resa. Ett minne för livet! Tack för er fina feedback! Ta hand om er, Hälsningar, Madelene med kollegor

Maria L
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Vi är väldigt nöjda med vår kontakt Madeleine i Göteborg. Hon har hjälpt oss med vår planering och alltid varit väldigt tillmötesgående. Resan blev ett minne för livet. All fungerade bra med hotell, hyrbil och evenemang som hon bokade in. Vi är mer än nöjda med Hummingbird. MVH Maria Larsson Skövde Vi har rekommenderat er till våra vänner!

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Maria. Stort tack för ditt fina omdöme och att ni fick en härlig resa till Nya Zeeland. Fina minnen att spara och plocka fram då och då. Tack igen för att vi fick ert förtroende att skapa och planera er drömresa. Hoppas på återhörande, och önskar er allt gott. Hälsningar Madelene med kollegor.

Sören S
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Snabb återkoppling efter en förfrågan via Facebook. Lika snabbt fick vi en mycket utförlig offert utifrån våra förutsättningar, önskad avresetid, resans längd, måltider, budget etc. Vi är mycket nöjda med vår resa till Seychellerna där vi besökte tre olika öar, mycket bra boende på samtliga öar. Deras agent på plats skötte alla transporter, biljetter, mm prickfritt. Kan rekommendera Hummingbird om man önskar lite andra upplevelser är traditionella charterresor.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Sören. Tack för en jättefin rekommendation och omdöme. Fint att ni är nöjda med oss och vår service och att ni fick en fin resa till Seychellerna med boende på tre av de 115 öarna i ö-gruppen. Ni har några kvar att besöka nästa gång med andra ord. Tack igen och på återhörande. Hälsningar Maria med kollegor.

Jan F

Trevligt och proffsigt bemötande

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Jan, tack för fint omdöme, gläder oss att höra. Önskar allt gott och hoppas att vi hörs igen framöver. Varma hälsningar Maria med kollegor.

Karin E
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

En fantastisk resebyrå! Bästa kombon av trygghet och frihet! Fina förslag på resrutt och utflykter samt varierande boenden av mycket bra kvalitet! Personligt och stabilt😊 Tack!

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Karin och stort tack för din fina feedback, vi blir så otroligt glada av att höra ifrån hemkomna gäster och få feedback på resan. Ni har ju varit på en fantastisk resa på Nya Zeeland och jättefint att höra att allt fungerat optimalt med allt boende och alla upplevelser. Hoppas vi hörs av igen. Varma hälsningar Madde med kollegor på Hummingbird.

Henrietta S
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Proffsig personal som ofta själva har varit på resmålet och brett utbud ! Vi är alltid väldigt nöjda!

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Henrietta och ett varmt tack för fin feedback, underbart att höra att allt blev så fantastiskt bra. Hälsningar Susanne, Hummingbird.

Daniel R
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Hummingbird satte ihop en fantastisk resa för oss i Costa Rica. Allt fungerade precis som det var tänkt och alla bokade turer höll mycket hög kvalité.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Daniel m familj. Stort tack för fint omdöme om er resa till Costa Rica. Ett så vackert resmål med spännande djurliv och natur. Härligt att hela er äventyrsresa till nationalparkerna, vulkanerna, molnskogen och kusten fungerade så fint. Hoppas att vi hörs igen framöver. Hälsningar Eunizia med kollegor på Hummingbird.

Gunnar L
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Madde och de andra vi var i kontakt med var väldigt trevliga, duktiga, erfarna och hjälpsamma med planeringen inför resan, med tips, ändringar mm.! Vi anlitade Hummingbird för hyrbil och hotellbokningar i NZ. Flyg och utflykter bokade vi själva. Vi ger de allra bästa rekommendationer för att anlita Hummingbird! . Gunnar & Anne Lundgren

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej och stort tack för fin feedback omkring resan till Nya Zeeland. Jätteglada att allt fungerade så fint och att ni är nöjda med vår service. Ha det gott och hoppas att vi hörs igen framöver. Varma hälsningar Madde med kollegor på Hummingbird.

Åke G
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Vi beställde en tvåveckors kryssning med MSC cruises med start och slut i Miami, samt tre dygn i Miami före kryssningen, flyg, hotell i Miami, transfer från flyg till hotellet. ,Allt skulle ingå, skulle vara enkelt för oss. Hummingbird ordnade ett mycket bra paket, helt enlligt våra önskemål. Vi tykte det var ett bra paket till rimlig kostnad. Vi är mycket Nöjda med den resa vi köpt Stort tack för mycket bra hjälp / Å & I

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Åke och tusen tack för din jättefina feedback om er kryssningsresa i den karibiska ö-världen. Härligt att allt fungerade fint och att ni är nöjda med vår service och hjälp med arrangerandet. Kanske blir det någon mer kryssning framöver, och vi hoppas att få höra ifrån dig/er snart igen. Ha det gott. Hälsningar från oss på Hummingbird Lifestyle Travel.

Per T
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Hade aldrig köpt några resor av Hummingbird förut men bemötandet man fick var som att man var stamkund. Fantastisk resa till Maldiverna och Heritance Aarah

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Per, och tack för ditt fina omdöme om resan till Maldiverna och underbara Heritance Aarah. Så roligt att ni är nöjda med oss och vår service. Ser fram emot att höra ifrån dig igen framöver. Hälsningar Eunizia med kollegor på Hummingbird Lifestyle Travel.

Anders S
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Grymt bra i alla steg, allt ifrån första kontakten där idéer omsätts till en resplan, under resan där de snabbt är med när det behöver göras korrigeringar. Superbra arrangörer / agenter som de jobbar med på resmålet. Och sedan en uppföljning när man kommit hem. Vet redan idag att jag kommer att använde dem för fler resor.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Anders. Så glada vi är att du fick den resa du önskade till underbara Australien och Nya Zeeland, på ditt 2-månaders långa reseäventyr! Ser fram emot att höra ifrån dig igen, och att vi får vara delaktiga i nästa reseplanering. Hälsningar Madelene och Susanne med kollegor på Hummingbird.

Ewa T
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Maria Hardie var verkligen lyhörd och hittade det perfekta stället på Maldiverna för vår familjeresa, Heretance Arrah! Vi hade höga förväntningar och dom överträffades med råge. Vi hade löpande kontakt och fick jättebra info inför resan. Allt från flygtider, boende, restaurangbokningar och val av butler får högsta betyg. Vi kände oss så väl omhändertagna och kommer garanterat resa med Hummingbird igen!

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Ewa och så glada vi blir av att höra att resan till Maldiverna blev så lyckad och boendet på Heritance Aarah var toppen! En riktig favoritresort! Tack för ditt riktigt fina omdöme. Ser fram emot att höra ifrån dig igen. Varma hälsningar Maria med kollegor på Hummingbird.

Björn I
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Fantastiskt bra organiserat och lyhört för våra önskemål.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Björn! Tusen tack för din feedback omkring resan till Nya Zeeland och Cook öarna. Härligt höra att allt fungerade så fint för er och att ni är nöjda med vår service. Hälsningar Madelene med kollegor.

Johanna H
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Upplevde Hummingbird som extremt proffsiga, blev bemötta med entusiasm och ideér inför vår resa, som vi bokade med kort varsel. Vår förväntan var att bli omhändertagna på plats och att allt flöt på smidigt, och det gjorde det verkligen, inte en enda "bump" på 3 veckor. Hummingbird var lätta att få kontakt med även under resans gång, lösningsorienterade och agerande. Vi var på en familjesemester, 3 veckor med 3 olika boenden på Mauritius.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Johanna, så underbart att höra att allt fungerade så fint för er på Mauritius och att alla hotellen passade er så bra. Extra kul att få den variation som ni valde på resan med boende på olika delar av ön. Tack för fint omdöme och ser fram emot vidare kontakt längre fram. Varma hälsningar Mikaela med kollegor på Hummingbird Lifestyle Travel.

Eva T
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

-Jag blev väldigt trevligt bemött av reseförmedlaren på Hummingbird Lifestyle Travel. - Våra förväntningar var att själva resandet till och från resmålet skulle löpa smidigt, att alla transfers skulle fungera som planerat och att vi skulle få ett fint boende. Allt detta uppfylldes väl. - Vi är väldigt nöjda med Hummingbirds förmedling av både själva resan och boendet på ön Praslin och Mahe på Seychellerna.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Eva och tusen tack för fina omdömet om er resa till Seychellerna. Jätteglada att höra att allt fungerade så fint, alla transfers och hotellen på Praslin och Mahe passade er så bra. Toppen att ni också är nöjda med vår hjälp med arrangerandet av resan. Välkomna tillbaks till oss när det lockar att ut och resa igen. Varma hälsningar Maria med kollegor på Hummingbird Lifestyle Travel.

Monika V
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Nya Zeeland road-trip. Nöjda med resan som sattes ihop av Madeleine. Vi hade höga förhoppningar och som till största del uppfylldes.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Monika, tack så jättemycket för din fina feedback och att du var så nöjd med "road trip" resan från Queenstown till Auckland, en fantastisk Nya Zeeland resa. Hälsningar Madelene med kollegor på Hummingbird Lifestyle Travel.

Martin N
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

En fantastisk resa till Costa Rica med utmärkt innehåll!

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Martin. Välkomna hem från Costa Rica. Härligt att höra att er familjeresa till Costa Rica blev så lyckad. Spännande resa som ni genomförde med både Tortuguero National Park, molnskogen och vulkanområdet Tenorio och Manuel Antonio. Tack igen för förtroendet att få arrangera er resa. Hoppas att vi hörs igen framöver. Hälsningar Madelene med kollegor på Hummingbird Lifestyle Travel.

Louise R
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Fint och proffsigt bemötande. Allt vi önskade att vår resa skulle innehålla fanns med - och lite till. Vår resa till Maldiverna var SÅ drömmig

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Louise och tack för din återkoppling om resan till Maldiverna och boendet på fantastiska Heritance Aarah. Underbart att höra att den blev så drömmig som ni önskat er! Varmt välkomna igen till oss när det är dags att planera nästa resa. Hälsningar Maria med kollegor på Hummingbird.

Jeanette R
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Bra bemötande hela vägen men saknar det lilla extra när man köper en exklusiv resa som tex ett litet kit med bagagetags och lite "goodiebag" hemskickat innan avresa. Små saker som gör mycket för känslan!

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Jeanette och stort tack för ditt fina omdöme. Vi ska ta till oss din feedback omkring bagageband och biljetttags då det är så viktigt att alla våra gäster får detta kit hemskickat i god tid före resan. Tack för att du påtalade det för oss. Härligt höra att bemötandet från oss och resan fungerade fint. Hoppas på återhörande igen när det är dags för nästa resa. Varma hälsningar Maria med kollegor på Hummingbird.

Ingela J
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Bra service och perfekt planerad resa åt oss

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej och varmt välkomna hem från Seychellerna. Så roligt att allt fungerade så fint för er och att ni hann med att besöka både La Digue, Praslin och Mahe på er resa. Alla öarna är underbara med var och en sin egen karaktär. Varmt välkomna åter till oss. Hälsningar Maria med kollegor på Hummingbird.

Maggan J
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Tycker de har ett professionellt bemötande och svarar i hög grad snabbt. Tycker att de har förslag bra boenden som levt upp till våra förväntningar gällande mat och service. Har bokar tre olika resor med Hummingbird där samtliga varit till belåtenhet! Inte minst vår resa till Australien, som var magisk!

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Maggan med alla vänner och välkomna hem från Seychellerna. Tusen tack för att ni ger oss förtroendet att arrangera era resor, och det är så roligt att få vara med och planera och dela med oss av våra "guldkorn" till er. Ja, Australien är alltid en favorit och ett unikt resmål, också för oss. Hoppas vi får vara med och trolla fram ännu en magisk resa framöver,,, när det blir dags nästa gång. Många hälsningar Maria och Susanne på Hummingbird.

Olof O
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Mycket väl mottagna, bra resetips för vår snabbt påkomna resa till NZ och Cooköarna. Vår kontakt på Hummingbird, Madelene Karlsson, svarade snabbt och hjälpte oss med lite frågor under resans gång. Vi kan varmt rekommendera Hummingbird.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Olof, så roligt att ni fick en underbar resa till Nya Zeeland och Cook Islands. Det är så trevligt att höra, och att ni är glada för vår hjälp och fick den upplevelse ni hade drömt om. Hälsningar Madelene med kollegor.

Pia B
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Professionell personal med ett bemötande som motsvarar alla förväntningar. Vi kom till paradiset och det är svårt att beskriva upplevelsen men den var extra allt!! Perfekt upplägg på vår resa till Mauritsius,otrolig miljö/natur/havet, fint hotell m bra läge, bra mat, fantastisk personal.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Pia, så roligt att höra att allt var så underbart! Mauritius är ju en så fin ö som passar alla som vill ha en härlig semester. Jätteroligt att höra. Tack för du delar med dig till oss, och hoppas att vi hörs av igen framöver. Vänliga hälsningar från oss alla på Hummingbird Lifestyle Travel

Hans N
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Vi är supernöjda trotts att resan avbröts för sjukhusvistelse! Alla transporter har fungerat perfekt och hotellen har varit fina! Mvh Hans

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Hans, tack för er fina feedback rörande er resa till Costa Rica, där allt fungerade toppen med fina hotell och privata transfers mellan alla platser. Det var dock synd att ni fick avsluta arrangemanget lite tidigare än tänkt men att allt gick bra till slut och att familjen mår bra. Hälsningar Madelene med kollegor på Hummingbird.

Linda R
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Vi hade högt ställda förväntningar när vi skulle ta hjälp för att planera och boka vår drömresa till Maldiverna. Vi valde Hummingbird Lifestyle Travel för att vi fick ett professionellt, personligt och trevligt bemötande och förslag på resa som passade oss väldigt bra. Fram till avresan fick vi också mycket god hjälp och möjlighet att ställa alla våra frågor.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Linda och många tack för din feedback och så härligt att höra att allt fungerade så fint och att er drömresa till Maldiverna blev så lyckad. Varma hälsningar från Eunizia med team på Hummingbird.

Pär F
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Mycket kunniga om NZ och ordnade en jättebra skräddarsydd resa för oss. Allt funkade som det skulle och alla var nöjda och glada!!!

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Pär med familj. Tack för din fina återkoppling omkring resan till Nya Zeeland. Underbart att höra att allt fungerade så fint för er alla och att hela familjen var nöjd. Tack igen och hoppas att vi hörs av igen framöver när det gäller nya reseupplevelser. Ha det gott - hälsningar Madelene med kollegor på Hummingbird.

Peter H
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

I alla mina kontakter med Hummingbird för planering, bokning och genomförande av vår resa till Costa Rica har de i alla avseenden varit professionella och visat prov på djup kunskap, högt inlyssnande, stor vänlighet och snabbt, lösningsorienterat bemötande. Jag kan därför varmt rekommendera Hummingbird som researrangör.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Peter och så roligt att er fina resa till Costa Rica blev så lyckad. Ett otroligt trevligt resmål, vackert i alla avseenden och äventyrligt. Roligt att ni uppskattade också vår service och att allt fungerade så bra för er. Ser fram emot att höra ifrån er snart igen. Ha det så gott, hälsningar Eunizia med kollegor.

Ulf L
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Genomgående god kunskap om resmålet och där man anpassade resan på Nya Zeeland utifrån våra önskemål. En fantastisk resa med hyrbil från Queenstown på Sydön till Auckland på Nordön via mycket trevliga boenden längs med resvägen. Vi avslutade resan med två nätter i Singapore.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Ulf och tack för din riktigt fina feedback på resan till Nya Zeeland, och extra roligt att höra att alla fina boenden och upplevelser som var inplanerade för er fungerade. Härligt att höra att ni också är nöjda med vår service. Ha det gott och hoppas att vi hörs igen framöver. Hälsningar Madelene med kollegor

Mathias M
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Mkt bra! Nöjd med service & resmål. Kan varmt rekommenderas!

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Mathias, Stort tack för din fina feedback om resan till Mauritius som vi fick förtroende att arrangera för er. Härligt höra att ni är nöjda med vår service. Hälsningar Madelene med kollegor på Hummingbird Lifestyle Travel

Cathrine E
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Då vi rest med Hummingbirds tidigare och varit mer än nöjd, så fick dom förtroendet igen att ordna vår resa till Maldiverna. Efter våra önskemål så satte Maria på Hummingbird ihop en fin resa till Sun Siyam Vilu Reef.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Cathrine, tusen tack för ditt fina omdöme om resan till Maldiverna och att boendet på Vilu Reef uppfyllde förväntningarna och mer därtill. Jättekul att höra att du är nöjd med oss på Hummingbird och vi hoppas att få höra ifrån dig igen. Julhälsningar från Maria med kollegor på Hummingbird Lifestyle Travel

Lena G
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Jag var med på en simresa till Seychellerna där vi under en vecka bodde på en katamaran och simmade och gjorde utflykter till olika ställen bland öarna. Jag hade förväntat mig simning och snorkling på fina platser och det vi fick uppleva överträffade mina förväntningar. Vi togs till noga utvalda guldkorn och fick se fantastiskt djurliv och storslagen natur. Maten ombord var också den högklassig. Ett stort plus att besättningen var anställd av företaget och de var mycket måna om vår säkerhet och välbefinnande under resan....

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Lena. Tack för ditt omdöme om simresan till Seychellerna med boende på vår egen katamaran. Jättefint att höra att allt fungerade så fint och att du fick en bra och välfungerande resa. Varma julhälsningar från oss på Hummingbird Lifestyle Travel

Christian B
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Vår resa gick till Dhigahli, Maldiverna och det var andra gången vi bokade en resa med Hummingbird. Resan vi bokade anpassades efter oss som skulle resa och alla frågor vi hade besvaras snabbt. Resan dit och hem var smidig då allt var ordnat av Hummingbird och deras samarbetspartner. Det fanns inget att oroa sig över då allt var ordnat. Vi har höga förväntningar på service och resans innehåll och förväntningarna uppfylls alltid av Hummingbird. Tips för Dhigali - ladda ner appen Dhigali och ta del av alla aktiviteter som...

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Susanne & Christian. Tusen tack för din jättefina feedback omkring resan till Dhigali på Maldiverna. Jätteroligt att höra att ni är nöjda med vår service och att boendet passade er så bra. Hoppas vi hörs igen inom kort. Passar på att önska er båda en riktigt God Jul. Varma hälsningar från Maria med kollegor på Hummingbird Lifestyle Travel

Eva-lisa B
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Proffsigt bemötande och lyssnade av vad vi önskade . Levererade med högsta betyg på allt en fantastisk resa och upplevelser .

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej. Tack för din fina feedback och att du är nöjd med all hjälp från vår sida, kring arrangerandet av din resa. Ser fram emot att få förtroendet att hjälpa dig även vid nästa tillfälle det är dags att resa ut i världen. Ha det så gott, varma hälsningar från oss på Hummingbird Lifestyle Travel

Åsa K
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Vi fick en underbar resa till Maldiverna med sjöflyg ut till Dhigali som vi hade allinclusive i 2 veckor. 3:e gången vi är på Maldiverna och detta har varit det bästa på många sätt. Hummingbird var snabba med återkoppling och bra förslag på boende och resor. De hjälpte oss även med bästa flygtider, bästa priserna även om vi inte tog flyget till och Från Male via dem, så otroligt hjälpsamma och trevliga, så Hummingbird Lifestyle Travel kan jag gott rekommendera. Vi tog flyg med British Airways direkt för att kunna köpa...

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Åsa. Tusen tack för din utförliga feedback om resan till Maldiverna som vi fick ditt förtroende att arrangera. Det var ju ändå fint att ni kunde nyttja era poäng på British Airways även om det skapade lite extra jobb för er. Så glada att ni fick en så fin vistelse på gästvänliga och fina resorten Dhigali och såklart "floating breakfast" som är så mysigt och romantiskt. Varmt välkomna åter och med önskan om en fin december månad. Hälsningar från Maria med kollegor på Hummingbird Lifestyle Travel.

Anette J
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Väldigt proffsiga och kunniga! Allt blir perfekt ordnat så du kan slappna av och ha en underbar semester!

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Anette. Tack för din fina återkoppling och vi är så glada över att höra att resan till Costa Rica blev så lyckad. Vi ser med glädje fram emot ny kontakt framöver. Tills dess, önskar vi allt gott. Hälsningar Madelene och Susanne med kollegor på Hummingbird Lifestyle Travel

Kajsa N
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Mycket bra kundbemötande, kunniga och hjälpsamma. Vi fick jättebra hjälp att ordna den resan som vi ville ha!

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Kajsa. Vi är så glada över att höra att du är nöjd med servicen och rådgivningen från oss. Tack för din fina återkoppling. Ha det gott, hälsningar Madelene med kollegor på Hummingbird Lifestyle Travel

Lina L
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Kändes så rätt när kom i kontakt med Hummingbird i bokning av vår resa till Mauritius. De hade bra koll på resmålet och kunde guida oss rätt i bokningen på ett väldigt bra sätt! Bokar gärna via Hummingbird om vi bokar denna typ av resa igen!

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej och tack för din fina feedback om resan till Mauritius. Härligt höra att allt fungerade så bra och att ni fick den upplevelsen ni önskade. Vi ser fram emot att få hjälpa till med fler resor framöver. Ha det så gott - hälsningar från oss på Hummingbird Lifestyle Travel

Gabriella W
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Mkt nöjd med bemötande genom hela kontakten. Fick bra förslag på resmål och val av resort som helt motsvarade vårt önskemål. Fantastisk upplevelse, bokade familjeresa till Maldiverna med fokus på snorkling.

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Gabriella med familj. Tack så jättemycket för den fina återkopplingen från er resa till Maldiverna. Verkligen glada att höra att allt fungerat optimalt och att ni fick en härlig semester tillsammans med familjen. Varma hälsningar Maria med kollegor på Hummingbird.

Petra W
Skrev om Hummingbird Lifestyle Travel

Vi har rest till olika destinationer vid flera tillfällen med både Hummingbird och även African Tour och har alltid varit lika nöjda ! De är välplanerade och detaljerade resor där det är lätt att ta del av reseplaneringen. Allt från utflykter, tillgänglig aktiviteter och restaurang bokningar har vi fått bokat redan innan ankomst och det är något vi uppskattar mycket. Det vi tycker att Susanne /Hummingbird är extra duktiga på är att hitta dessa exklusiva, magiska pärlor som inte alla andra varit på. Det är roligt att...

Svar från Hummingbird Lifestyle Travel

Hej Petra och Henric, stort tack för er fina återkoppling från resan till Maldiverna och boende på resorten Heritance Aarah. Verkligen glada att höra att ni uppskattar vår support och inspiration om både resmål och magiska unika pärlor runt om i världen. Tack igen och önskar er en härlig november månad och ser fram emot att höras av igen framöver. Hälsningar Susanne med kollegor på Hummingbird.