Jeg bestilte fisketur for tropisk fiske på Maldivene av Outside Travels AB. Her fikk vi en fantastisk tur full av gode opplevelser. Helt fantastisk opplegg - må bare oppleves. Veldig bra levert av Outside Travels AB.
Get Outside Travels AB
Get Outside Travels AB satsar stenhårt på att utöka och utveckla sitt utbud av fiskeresor. Med passion för naturen och unika fiskeupplevelser breddar de sig för att erbjuda flugfiske, spinnfiske- och havsfiskeresor där fisket är som bäst. Get Outside Travels AB vill att du som resenär ska kunna luta dig tillbaka och njuta av...
39 omdömen om Get Outside Travels AB
Sedan starten hos Reco 2023
Superbra upplägg och grym service av guiden Renz under 2 dagars guidning i Kalmarsund! Boendet på Perchlodge är också kanonbra!
Fantastisk resa med fiske över mina förväntningar. Lite småsaker här och där att förbättra men överlag fungera allt bra från beställning av resa till återkoppling efter hemkomst.
Bode boendet och guide motsvarande mina förväntningar, kan varmt rekommendera outside travels.
Veldig bra opplevelse med Outside Travels. Bra opplegg, flinke guider og unike fiskeopplevelser. Vi var to personer på fluefiskereise til Maldivene. Vi hadde ikke så mye forventninger til selve fisket, men håpet naturligvis å få noen sjanser på storfisk. Det fikk vi! Ellers var oppholdet veldig fint, og det er noen små justeringer som skal til for at det oppnår 5 stjerner.
Outside travel har alltid givit riktigt bra service. Lätta att ha att göra med och skräddarsyr den upplevelse du önskar.
Allting var superbra, man behövde inte tänka på någonting, outside travels fixade exakt allting & det ända man behövde tänka på det var att njuta! Myckrt bra 10/10
Mycket bra upplägg kring Perchzilla turen till Spanien!
Hela resan med upplägget och upplevelsen var mycket bättre än jag hade förväntat mig av resan. Det kommer bli fler resor med Get Outside Travels AB i framtiden Ha de gott
Grym service, ett minne för livet grymt fiske
Kanon anordnat, bra guider. skulle lätt åka med dem igen
Campet var ostädat och där vi skulle sova var det långt ifrån acceptabelt. En av sovkojorna visade sig dessutom ha någon form av vägglöss. Det stod klart och tydligt i beskrivningen att det skulle finnas möjlighet till djuphavsfiske med båt, men när vi kom dit fick vi veta att det inte ens var ett alternativ. Dessutom var både guiden och kocken väldigt otrevliga mot gästerna.
Ett mycket lyckat projekt från första kontakt med Oscar till sista transport till avslutningsflyget🤗👍 Överträffade våra förväntningar med råge🙌 mycket fisk och suverän mat under hela veckan Med vänlig hälsning, Anders Micke Eva-Britt och Anna 🎣🎣🤘😉
Hej gänget! Så kul att ni valde att resa med oss och tack för de fina orden! Tveka inte att höra av er om ni är sugna på fler fiskeäventyr i framtiden!
Outside Travels levererade en fantastisk fiskeresa! Allt var välorganiserat, och man kände sig trygg och väl omhändertagen. Guidernas kunskap inom sportfiske var imponerande, och utrustningen var av toppkvalitet. En av de bästa resorna jag har varit på rekommenderas varmt till alla sportfiskare!
Fantastisk resa på alla sätt. Otroligt väl arrangerat från början till slut. Garanterat inte sista resan jag gör med Outsider Travels.
Mkt väl bemött. Resa Maldiverna dock uppskjuten pga starroperationer. Hört enbart gott av andra resenärer
Reste ve 32 till Grönland vi var 7 st 0ch har samma upplevelse. Campen, smutsig, ej städad med massor av vägglöss! Omdöme + Guiderna, ej serviceinriktade, inte speciellt hjälpvilliga. Omdöme + Ingen båt i fjorden och båten i sjön läkte rejält. Omdöme + Fisket bra, +++++
Riktigt bra arrangör av fiskeresor! Enkel och smidig kontakt och grymt bemötande av Oskar. Kan varmt rekommendera att resa med dem!
Tack för ditt fina omdöme Harald!
Bra guider på fisket,mottagandet på flygplatsen blev fel pga att vi inte hade vart vi skulle hotell etc,men det löste sig efter någon timme,annars helheten bra!
Hej Claes! Det var ett nöje att ha dig med på våra resor igen, vi ber om ursäkt för missförståndet med boendet och tar det med oss till kommande resor. Vi hörs framöver!
Detta var min femte resa med Get Outside Travels AB. Denna gång till Maldiverna där det var fruktansvärd varmt i år. På grund av mitt hälsotillstånd blev inte denna resa lika bra som tidigare resor. Det var inget fel på själva arrangemanget. Deras resor är alltid prisvärda och välplanerade. .Kontakten med företaget är alltid positiv.
Hej Edward och tack för ditt omdöme! Alltid ett nöje att ha med dig på våra resor, hoppas ditt hälsotillstånd förbättras så att du kan få ut max av din nästa resa!
Grym service och bra personal!
Tack för ditt omdöme John! Kul att du uppskattade vår service och vår personal!
En fantastisk vecka på Grönland med bra fiske å bra service av fiske guide samt superb mat som matchade vistelsen
Hej Ulf! Det glädjer oss att hör om din fina upplevelse på Grönland! Välkommen tlllbaka till oss när du är sugen på nya fiskeäventyr!
Jag var med på resa till Grönland för några år sen. Boendet var mysigt, beläget precis intill vattnet. Riktigt bra guider, Grym mat, fantastiskt älv att fiska i. Helt otroligt fiske innehållande röding, torsk och havskatt. Vi hade tillgång till båt som vi kunde fiska i havet efter torsk och havskatt. Vi hade guiderna med oss som visade flera fina ställen att fiska på. Transfern var punktlig och tog oss smidigt fram mellan flyg och båt. Kan varmt rekommendera att resa med outsidetravels. Vi var supernöjda!
Tack för ditt fina omdöme Eric! Det var helt klart en minnesvärd vecka för alla inblandade ;)
Väldigt väldigt bra bemötande och super proffsiga ska bli kul att göra affärer ihop!
Tack Fredrik, snart kör vi en Kalmartur ihop igen!
Gött gäng med grym kompetens. Hade nöjet att uppleva Kalmars sund och vårt finaste abborre fiske tillsammans med Outside och upplevelsen var magisk. En blandning mellan skönt häng, genuin passion och en till synes evig källa av kunskap. De får med sig mina varmaste rekommendationer, på återhörande snart igen!
Hej Robin och tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att din resa till Kalmarsund var till belåtenhet!
Superfin service och bemötande. Finns inga frågetecken och det känns verkligen tryggt och bra arrangerat. Ser riktigt fram emot resan till Maldiverna med er!
Hej Emilie! Tack för ditt fina omdöme :) Snart blir det Maldiverna och då ska vi göra allt som står i vår makt för att du ska fånga din GT!
Var med outsidetravels 2018 till Grönland i 2 veckor, en fantastisk plats och ett riktigt bra fiske allt var perfekt. Nu bokade jag min andra resa med dom till spanien och lite abborrefiske ! Bemötandet är alltid är kanon och alla "dumma" frågor besvaras alltid 😊👌
Hej Dennis! Tack för ditt fina omdöme och för att vi får använda din fina röding från Grönland som reklambild överallt ;) Nu taggar vi Spanien och Perchzilla!
Grym personal, service och destinationer! Rekommenderas starkt och jag kommer helt klart att boka med outside igen!
Tack för ditt fina omdöme Zebastian! Tveka inte att höra av dig till oss när du är sugen på fiskeäventyr igen :)
Seriöst och riktigt bra reseföretag. Sätter verkligen kunden i fokus och ger en förstaklassig upplevelse. Finns inget dåligt att säga om dem.
Tack för ditt omdöme Erik! Det var ett nöje att ha dig med till Bahamas!
Nivån av service och koll på detaljerna har jag aldrig upplevt tidigare på en resa. Stort tack Oskar och Outside för grymt fiske i Spanien!
Hej Niklas och tack för ditt fina omdöme! Att erbjuda våra kunder en hög servicenivå ligger alltid högst upp på vår lista, så det var extra kul att höra att du upplever vår servicenivå så bra :)! Tveka inte att höra av dig till oss igen när du söker nästa fiskeäventyr!
Seriös resebyrå som sätter din upplevelse främst! Både resan och fisket var fantastiskt. Kan varmt rekommendera! 5 av 5!
Hej Adam och tack för det fina omdömet! Du är välkommen tillbaka till oss när du funderar på ditt nästa fiskeäventyr.
Grymt bra reseföretag om man gillar fiske och natur. Bra hela vägen, från bokning till hemresa. Grönland och havsfisket där står på min ”bucketlist” förutom tropiska destinationer. Högsta betyg!
Hej Patrik och tack för ditt omdöme! Vi har platser kvar till havsfisket på Grönland 2024 så det är bara att höra av sig ;)
Rest med Outside Travels till flera destinationer. Fantastiska resor med riktigt fina upplägg. Ser fram emot nästa resa som får bli Perchzilla!
Hej Alexander och tack för ditt fina omdöme, det var ett nöje att ha med dig till Grönland och Bahamas. Hör av dig när det är dags för Perchzilla så syr vi ihop ditt paket!
Fantastiska resor och grym personal
Hej Marjan och tack för de fina orden. Välkommen när det är dags att boka ditt nästa fiskeäventyr.
Har bara gott att säga om dem. Bra kommunikationer och grymt organiserade. Rekommenderas varmt!
Tack för de fina orden! Hoppas vi ses på ytterligare resor snart.
Riktigt bra upplägg med guider som vet vad dom sysslar med. 10/10 kommer boka nästa resa hos Get Outside igen.
Hej Peter och tack för ditt omdöme :) Du är så välkommen, kanske en resa till Perchzilla nästa gång?
Kombinera otroligt resmål med den bästa hobbyn! Sköna instruktörer och en levande miljö är som balsam för själen...rekommenderas starkt
Tack för ditt fina omdömme Kim-André! Hoppas vi ses på en resa framöver igen.
Kanon service, snabb respons på frågor, bra upplägg, fantastiska upplevelser, Grönland och Norge är så underbara resmål.
Tack för ditt fina omdöme Anders. Hoppas vi hörs och ses snart igen :)
Bra organiserat och mycket bra bemötande :) Grönland är att rekommendera!
Hej Philip och tack för ditt omdöme! Grönland är en pärla som ligger oss varmt om hjärtat :)