Transport Cars Flytt & Städ

Transport Cars Flytt & Städ

www.transportcars.se
  • BadgeSevenYears
1 112

Välkommen till Transport Cars Stockholm AB! Flera års erfarenhet med mer än 20 000 utförda flytt. När du ger oss förtroendet för din flytt får du en professionell flyttfirma som arbetar med noggrannhet och effektivitet. Genom att planera din flytt tillsammans med dig säkerställer vi att du får en bra och kostnadseffektiv lösning....

1112 omdömen om Transport Cars Flytt & Städ

Sedan starten hos Reco 2018

Senita E
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Kom i tid skötte sitt uppdrag perfekt

Fanny P
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Toppen flyttfirma! Både kommunikationen innan, under och efter flytt var tydlig. Trevligt bemötande av flyttpersonalen och inga möbler blev skadade. Rekommenderar starkt!

Fredrik J
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Inget att invända mot, bra gäng.

Gösta H
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Mycket bra bemötande, trevliga, snabba och hårt arbetande flyttpersonal, inget var omöjligt! De löste alla oväntade problem, som uppstod! Vi är supernöjda och har redan tipsat andra om Transport Cars 😃

Gertrud J
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Snabba, duktiga, pålitliga! Bra pris!

Anna G
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Superbra service och trevligt bemötande från start till mål! Flyttkillarna var både trevliga och väldigt snabba, samtidigt som jag upplevde att det var försiktiga. Skulle definitivt anlita även vid nästa flytt!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Anna ! Vi värderar ditt omdöme. Vi strävar konstant till att erbjuda alla våra kunder en kvalitativ service från första stunden man kommer i kontakt med oss till dess att uppdraget är slutfört. Att läsa om hur du definitivt skulle anlita oss igen för nästa flytt är något vi verkligen tar till oss då den bästa marknadsföringen vi känner till är när det kommer från nöjda nya kunder. Stort tack för toppbetyget och vi kommer vidarebefordra din rekommendation till teamet som hjälpte dig med flytten Anna ! Med vänliga hälsningar, Transport Cars Stockholm AB

Luke Bo Diggler G
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Har använt dessa slitvargar på tidigare uppdrag senast igår med flytt av en 196kvm villa från Stockholm till Motala Dom är helt otroliga duktiga. Finns inga problem ,,det blir inga problem. Jag hade tur att hitta dem och rekommenderar dom till 120% ..Tack för eran expertis, service o eran hantering av min kära ägodelar inget trasigt inte en en repa Ett tips ...Bjud dem på Redbull o dricka o jag lovar du ser aldrig en sur min eller hör nått suckande. Stort tack . Till Dennis o broder cruze o ni som var med igår grymt jobbat. Mvh Luke o Linnea spånga.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Luke och Linnea! Stort tack för er fantastiska recension! Vi blir så glada över att höra att ni är nöjda med vår service och att flytten till Motala gick smidigt. Det värmer verkligen att ni uppskattar vår expertis och hur vi hanterade era ägodelar. Vi strävar alltid efter att leverera en trygg och stressfri flyttupplevelse, och det låter som att vi lyckades den här gången! 😊 Willam Cruz och resten av teamet kommer att bli superglada över era fina ord. Och tack för tipset om Red Bull! 😉 Vi hoppas att ni...

Ingvor J
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Mycket bra snabba och effektiva. Mycket servicekänsla.man kände sig trygg

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Ingvor ! Effektivitet och snabbhet är några av de ledord vi strävar till att leva upp till för alla våra kunder. Det bidrar i sin tur till en trygghet mellan våra kunder och oss, så det gläder oss att läsa att du haft just dessa upplevelser med oss. Hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Johan H
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Kan med nöje rekommendera Transport Cars Flytt och Städ. Det började med att Dennys var den enda som tog kontakt via telefon för att höra sig för om flytten och det hem som skulle tömmas. Alla andra skickade bara en offert utan någon större vetskap om vad som väntade. Vilket kändes som upplagt för att överenskommet pris aldrig skulle gälla. Utan Dennys ringde, vi pratade igenom alla detaljer så han hade så full bild som möjligt av flyttlasset. Sedan när det var dags för packning och flytt så skötte hela teamet det perfekt....

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hejsan Johan ! Vi börjar med att tacka för din väl detaljerade beskrivelse om hur du upplevde våra tjänster från första stunden du kom i kontakt med oss , specifikt med Dennys i detta fall tills hela uppdraget i sig blev slutfört. Att bry sig om kunden är ett genuint intresse från vår sida , då det hjälper inte bara er utan även oss att kunna erbjuda en kvalitativ tjänst till rätt prissättning. Stort tack för toppbetyget samt din tillit för oss och våra tjänster Johan ! Hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Eva H
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Ett missförstånd uppstod med transport Card flytt & städ löste det mycket bra, så jag är jätte nöjd med all hjälp jag fick . Tack !

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Eva ! Det gäller att kunna hitta lösningar där det uppstår problem . Så vi är glada att läsa hur nöjd du är med oss och våra tjänster. Hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Houssam Y
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Professionella, seriösa, trevliga och duktiga. Rekommenderar varmt

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Houssam ! Tack för din rekommendation Houssam , vi värderar din tillit för oss och våra tjänster och är glada att du haft en positivt upplevelse med oss. Hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Christina H
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Fick en mycket trevlig personlig kontakt och klart besked redan innan flytten från Jordbro till Järna. Flyttkillarna kom punktlig och lastade snabbt ur lägenheten. Möblerna skyddades och all packning behandlades varsamt. Väl framme flyttades allt in och möblerna ställdes på plats. Flyttkillarna var starka, jobbade snabbt och uppträdde mycket trevligt. Priset för flytten och efterföljande flyttstädning var överkomligt och väl värt priset. Flyttfirma man kan lita på. Kan varmt rekommenderas!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Christina ! Tusen tack för tiden du tagit för att skriva den här väl detaljerade upplevelse med oss , hur pålitliga vi är samt kvalitén på både flytt och städ tjänsten vi har erbjudit dig Christina ! Du är varmt välkommen åter till oss när du eller någon anhörig till dig är i behov av våra tjänster igen. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Glenn G
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Mycket proffsiga och hjälpsamma!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Glenn ! Tack för toppbetyget ! Professionalism är en viktigt faktor för att skapa en trygghet mellan oss och våra kunder. Såklart är det ett motiverande när våra kunder får denna intryck Glenn , så vi önskar dig all gott i ditt nya bostad och du är varmt välkommen åter. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Ahmad A
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Very helpful, responsive and quick, I moved to Denmark and they played a major rule in making my move as smooth as it can be

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hello Ahmad! We hope everything goes well in your new home in Denmark. Transport Cars Stockholm AB appreciate your trust in us and our services. Greetings Transport Cars Stockholm AB

Camilla Z
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Superduktiga och smidig flytt. De var varsamma med möbler och väggar/golv etc.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Camilla ! Vi tackar för tiden du tagit för att skriva ett omdöme om oss. Att vara varsamma med våra kunders ägodelar är mycket viktigt för oss . Vi är glada att du haft en positiv upplevelse med vår team. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Peter N
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Var lite orolig innan flytten då företaget var okänt och jag visste inte vilka slags "gubbar" som skulle dyka upp. Vi hade bokat kl 07:00 och tio minuter innan gick jag ut och kollade utanför porten. Där stod de och väntade på att klockan skulle bli 7. Två stycken väldigt trevliga personer genomförde flytten effektivt och inget gick sönder, inget saknades trots att jag hade en del värdfulla saker i genomskinliga lådor. Hade väntat ett högre slutpris så även priset blev glad överaskning.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Peter ! Vi vill börja med att tacka för din tillit för oss och våra tjänster. Vi vet att det är rena " Djungeln " där ute med flyttfirmor. Vi tror dock starkt på att ärlighet och att ha personal som brinner för att hjälpa andra människor är nyckeln till framgång, eftersom det skapar en trygghet mellan företag och kund som under dessa tider är svårt att uppnå. Vi hoppas allt går bra för dig i ditt nya hushåll , och du är varmt välkommen åter till oss när du behöver våra tjänster igen. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Tony R
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Jävligt bra killar små men starka. Vi flyttade bara tunga saker men inget gnäll överhuvud taget. Väldigt nöjd Tony Rasmusson

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Tony ! Tusen tack för toppbetyget och vi gillar ditt påpekande om hur starka din flyttpersonal var , trotts storlek. Det är motiverande och vi är glada att du är nöjd med oss och våra tjänster. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Lars S
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Snabbt, flexibelt och utan problem.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Lars ! Vi tackar för toppbetyget samt är glada att läsa dina kommentarer gällande din positiva upplevelse hos oss. Vi hoppas allt går bra i ditt nya bostad , och önskar dig varmt välkommen åter när du eller någon anhörig till dig är i behov av våra tjänster. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Sebastian R
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Utförde ett bra arbete Enkelt ha kontakt med företaget

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Sebastian ! Vi strävar till att kunna skapa en trygghet och enkel lösning för alla våra kunder från stunden man kommer i kontakt med oss. Stort tack för toppbetyget samt din tid hos oss. Du är givetvis varmt välkommen åter. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Babak Z
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Snabb återkoppling avseende offert. Smidig service med flytt och städning.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Babak ! Vi tackar för din tillit för både flytt och städning hos oss. Vi strävar konstant till att ha nöjda kunder och därav måste varje frågetecken hos våra kunder lösas snarast. Du är varmt välkommen åter till oss. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Sven-Inge S
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Proffsigt och välorganiserat från början till slut. Transport Cars utförde en flytt åt mig från Stockholm till en liten by i Västerbottens inland. Flyttgubbarna var vänliga och arbetade mycket effektivt. Jag kan verkligen rekommendera denna firma.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Sven-Inge ! Strukturering är en av våra ledord här på företaget, inte minst när det gäller längre flytt. Likaså tackar vi för dina ord gällande vår personal. Det värmer mycket. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Jonas N
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Flytt gick väldigt smidigt och bra och inga klagomål på flyttstädningen. De jobbade på väldigt effektivt och proffsigt, var andra gången jag använde dem vid flytt, kan fortsatt bara rekommendera dem varmt.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Jonas ! Det bästa vi känner till är när våra kunder återkommer till oss för att anställa våra tjänster. Det tyder nämligen på att vi utför når de målen vi vill nå. Stort tack för rekommendationen Jonas ! Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Erik H
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Trevliga och starka killar, bra pris också!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Erik ! Vi tackar för toppbetyget samt att du gillade vår anbud. Du är varmt välkommen åter till oss. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Mickaël F
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Perfect through and through. They were excellent on the communication part, the move was done before the start of the afternoon, they were happy and friendly. The cleaning was also quick and very well done. I loved dealing with them and I would recommend them for any other move.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hello Mickaël ! We want to thank you for trusting us and our services. We always want to make our customers happy and satisfied. So we will pass on your recommendations to the movers who helped you with the move. You are warmly welcome again. Greetings Transport Cars Stockholm AB

Sven A
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Rekommenderas absolut! Fick snabb och korrekt offert helt enligt mina lite udda önskemål. Felfri flytt enligt tid och önskemål. Trevliga och proffsiga flyttkillar. Bra pris och ROT-avdrag utan problem.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Sven ! Vi börjar med att tacka för din rekommendation. Gällande att du hade lite udda önskemål, så tycker vi att det inte finns "udda" önskemål utan mer "speciella" önskemål. Därav har vi personal som brinner för att hjälpa människor och du fick en så positiv upplevelse med våra tjänster samt personal. Du är varmt välkommen åter till oss. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Daniel H
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Katastrof! Blev hotad, möbler skadade, dator och tv trasig. Använde ej skydd på varken dator skärm eller tv. Dunkade i hela tiden i väggar och tak. Ägare som ignorerar och ej tar ansvar. Kan inte enkla svenska lagar.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Daniel ! Vi har gått genom ditt ärende i detalj och detta är nu under behandling. Vi strävar konstant till att vara tillmötesgående gentemot alla våra kunder och hoppas detta löser sig på bästa möjliga sätt. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Arielle E
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Kan varmt rekommendera! Använde dem för flytt samt flyttstäd och det var en väldigt trevlig upplevelse från början till slut. Jag var nog en extra besvärlig kund med mycket frågor men bemötandet var alltid glatt, hjälpsamt och positivt. Detsamma under själv flytten; allt gick jättebra och de som utförde flytten hade en glad positiv utstrålning.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Arielle ! Det blir jo trotts allt enklare när man brinner för att hjälpa folk. Vi är tacksamma Arielle för toppbetyget samt hur du beskriver vår team. Du är varmt välkommen åter till oss. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Annie J
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Köpte flyttransport från Stockholm till Malmö. Trevliga och strukturerade, noggranna, snabba och effektiva!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Annie ! Vi hoppas allt går bra för dig och ditt nys hushåll i Malmö. Strukturering är en viktigt del på vårt arbetssätt då den hjälper nämligen att minimera skador , eller andra mindre bra stunder. Allt annat kommer hand i hand med varandra. Tack för toppbetyget Annie, du är varmt välkommen åter. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Anette A
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

De kom i tid, bar trevliga, plastade in ömtåliga möbler och var effektiva

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Annete ! Att vara punktliga är jo ett av våra ledord. Det hjälper nämligen oss att strukturera flytten ordentlig när man väl ska utföra själva uppdraget. Tack för toppbetyget Annette ! Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Anders J
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Otroligt proffsigt och mycket trevliga!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Anders ! Professionalism, och att vara serviceminded är något vi konstant strävar efter att ge så fort nya kunder kommer i kontakt med oss. Därför är vi glada att di haft en sådant upplevelse med oss. Tack för betyget! Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Jesper M
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Pålitliga och väl utförd flytt. Allt flöt på galant

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Jesper ! Är man genomskinligt så tror vi starkt på att det skapar en trygghet hos våra kunder, och därav leverera en kvalitativ tjänst. Tack för toppbetyget Jesper , och ni är varmt välkomna åter till oss när du eller någon anhörig till dig är i behov av våra tjänster. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Jan L
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

... allt funkade som det skulle ...

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Jan ! Vi är glada att allt gick bra med flytten, och vi önskar dig all gott i ditt nya bostad. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Solveig S
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Snabba och säkra, kändes tryggt att anlita.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Solveig ! Vi strävar till att erbjuda våra kunder en kvalitativ service till rätt prissättning. Därav gläder det oss att läsa om din positiva upplevelse hos oss Solveig . Du är givetvis varmt välkommen åter till oss. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Kalle K
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

mycket fint genomförd flytt av er

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Kalle ! Man tackar Kalle. Nöjda kunder är precis vad vi jobbar för ! Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Lena H
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Superbra flytt. Rekommenderas till vänner!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Lena ! Vi tackar för ditt meddelande samt rekommendation Lena. Det bästa marknadsföringen vi vet är när det kommer från våra egna kunder ! Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Carl K
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Är helnöjd med flytthjälpen från Transport Cars! Fick först en billigare offert från en annan firma men möjligheten att låna kartonger gjorde att valet föll på Transport Cars. Nöjd med allt innan, under och efter flytten! De 3 personerna som hjälpte oss flytta var både snabba, försiktiga och mycket trevliga!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Carl ! Att vara genomskinliga med våra priser och tjänster är det som drivit oss framåt genom alla dessa år. Stort tack för din tillit för oss och våra tjänster ! Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Alexander P
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Bra och proffsigt bemötande hela vägen från beställning till utförande. Mycket bra flytthjälp och trevliga killar de skickade ut.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Alexander ! Vi är glada att du är nöjd med vår personal , samt teamet vi skickade ut till dig. Dom har fått ditt rekommendation och vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Ni är varmt välkomna åter när ni behöver vår hjälp . Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Laila A
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Pålitligt och tryggt med en bra överenskommelse gällande flytt transport.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Laila ! Trygghet är mycket viktigt för oss , därav skickar vi alltid våra kollektiv avtal samt försäkringar för att samtliga av våra kunder ska kunna uppleva det du upplevt hos oss. Stort tack för din tid , och du är varmt välkommen åter Laila. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Amna A
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Personal var duktigt och fick bra hjälp. Men vill gärna säga att ni skulle täcka mina säng möbler med någon filter.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hejsan Amna ! Stort tack för toppbetyget, och gällande din säng är vi glada att inget kom till skada eller blev smutsig. Vi täckte denna med en filt på undersida , för att senare skydda detta med andra föremål. Vi är glada att du är nöjd med våra tjänster Amna , och du är varmt välkommen åter. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Pouya S
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Snabbt, proff, enkelt och smidigt! Rekommenderas!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Pouya ! Dessa tre ord är vad vi strävar för till att bli bedömda med. Vi är glada att du är nöjd med oss , och du är varmt välkommen åter. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Mirza D
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Schyssta killar. De var i tid och mycket snabba. Allt fungerade perfekt.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Mirza ! Effektivitet , vänlighet och framförallt noggrannhet är något vi konstant strävar till att leverera när vi utför våra uppdrag. Tack Mirza för toppbetyget som din rekommendation. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Dino H
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Otroligt duktiga och professionella! Jag hade tyvärr extra krav för flytten till en annan stad men Cars flytt löste allt! Detta blev den smidigaste flytten någonsin :)

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Dino ! Vi hoppas allt går bra för er i erat nya bostad. Vi ställer jo såklart upp på samtliga krav som våra kunder ställer , vi finns jo trotts allt för att göra det så stressfritt som möjligt våra kunder. Tack för toppbetyget Dino ! Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Anna J
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Vi är nöjda med Transport Cars. Hade dem för flytt mellan Finland och Sverige.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Anna ! Finland är ett vackert land. Vi önskar er all gott där , och passar på att tacka för visat förtroende för oss och våra tjänster Anna. Stort tack ! Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Peter E
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Pålitlig firma. Punktliga, trevliga och väldigt bra att ha att göra med. Svarar snabbt på frågor inför flytten och svarar upp. Hanterade godset omsorgsfullt.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Peter ! Som vi alltid brukar säga när nya kunder kommer i kontakt med oss. " Det finns en hel djungel med flyttfirmor där ute , men är man ärligt och erbjuder en kvalitativ tjänst till rätt prissättning, så kommer man långt med det " ! Vi är tacksamma för toppbetyget och din tid med oss, du är varmt välkommen åter till oss. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Gösta M
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Kom i tid snabba trevliga alt va kanon bra. :)

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Gösta ! Punktlighet är en viktigt faktor , för att leverera ett kvalitativ uppdrag. Stort tack för toppbetyget Gösta. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Per E
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Löste uppgiften, inget gick sönder, inget strul eller extrakostnader.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Per ! Vi tror starkt på att kunna erbjuda en kvalitativ tjänst till rätt prissättning utan dolda avgifter. Detta skapar nämligen en trygghet hos alla våra kunder , och bidrar till en mer långsiktig samarbete med oss. Vi värderar ditt höga betyg , du är givetvis varmt välkommen åter till oss. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Aisha B
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Alla borde anställa dom! Väldigt effektiva, trevliga och tillmötesgående. Jag råkade vara sen men dom bemötte mig ändå perfekt. Kände mig otroligt bortskämd när jag använde mig av dom. Kommer anlita dom varje gång i framtiden . Det är värt priset och dom matchar med sin kvalitet. Stort plus, vill även testa deras städtjänster i framtiden! I en djungel av flyttfirmor kan ni lita på att dessa gubbar hanterar era saker med finess. 5 av 5 stjärnor ⭐️

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Aisha ! Det är dessa typer av rekommendationer som motiverar och driver oss framåt. Du kom sent , men vi är här för att göra flytten mer stressfritt för dig och inte tvärtom. Vi uppskattar att du beskriver hur nöjd du är med oss , och kvaliteten på våra tjänster. Såklart är du alltid varmt välkommen åter när du eller någon anhörig till dig är i behov av våra tjänster igen. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Amina H
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

De var bra, tydliga, förhandlingsbara och förstående under flyttningens gång.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Amina ! Vår koncept bygger på att erbjuda en kvalitativ service till rätt prissättning. Så det gläder oss att läsa hur just du upplevde våra tjänster hos oss från första kontakten med oss, samt efter slutfört uppdrag. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Raija E
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Vänligt, proffsigt, punktligt och effektivt arbete från allra första kontakt till flera perfekt slutförda uppdrag av Transport Cars Flytt & Städs erfarna medarbetare som har sett och förstått kundens behov och varit lyhörda och flexibla. Jag kan varmt rekommendera Transport Cars Flytt & Städ.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Raija ! Vi är tacksamma för din väl detaljerade rekommendation om oss och hur våra tjänster ser ut. Att vara serviceminded , professionella, punktliga och effektiva är några av dem ledord vi lever upp till här hos oss, därav värmer, och gläder oss att läsa din rekommendation. Detta motiverar oss , och driver oss framåt som ett kollektiv grupp. Stort tack för rekommendationen och givetvis är ni varmt välkomna åter till oss. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Åsa H
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Ni är alltid bäst 😀👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🙃🙃👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Åsa ! Det är vi som tackar er för ert fortsatta tillit för oss och våra tjänster . Vi kommer alltid finnas här för er så fort ni eller några anhöriga till er är i behov av våra tjänster igen. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB