Transport Cars Flytt & Städ

Transport Cars Flytt & Städ

www.transportcars.se
  • BadgeSevenYears
1 132

Välkommen till Transport Cars Stockholm AB! Flera års erfarenhet med mer än 20 000 utförda flytt. När du ger oss förtroendet för din flytt får du en professionell flyttfirma som arbetar med noggrannhet och effektivitet. Genom att planera din flytt tillsammans med dig säkerställer vi att du får en bra och kostnadseffektiv lösning....

1132 omdömen om Transport Cars Flytt & Städ

Sedan starten hos Reco 2018

Doris A
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Jag hade en fantastiskt upplevelse med transport Cars flytt och städ både från start till slut. Jag kommer att rekommendera er vidare.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Tusen tack för ditt fina omdöme, Doris! Vi är så glada att höra att du är nöjd med vår flytthjälp. Det betyder mycket för oss att veta att vi har gjort din flytt smidig och positiv. Stort tack för att du rekommenderar oss vidare – det är den bästa komplimangen vi kan få! Vi önskar dig en riktigt härlig dag och hoppas att du trivs i ditt nya hem! 🌟 Varma hälsningar, Teamet på Transport Cars Stockholm AB

Anna Y
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Bra. Smidigt och snabbt. Trevlig och proffsig personal. Flytten gick galant.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Tack för ditt omdöme, Anna! Vi är så glada att höra att du är nöjd med flytten och vår personal. Det är fantastiskt att veta att allt gick smidigt och snabbt – precis som det ska vara! Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp i framtiden. Lycka till i ditt nya hem! 🌟 Varma hälsningar, Teamet på Transport Cars Stockholm AB

Jessica B
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Supernöjd och de höll tid och var jättetrevliga!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Tack, Jessica, för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att höra att du är supernöjd och att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Att hålla tiderna och vara trevliga är något vi alltid strävar efter, så det är underbart att det märks! Vi uppskattar att du valde oss för din flytt och hoppas att du trivs i ditt nya hem. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden! Varma hälsningar, Teamet på Transport Cars Stockholm AB

Kerstin G
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Gick snabbt och smidigt som planerat och trevliga ”flyttgubbar”. Med vänlig hälsning, Kerstin

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Tack, Kerstin, för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att allt gick snabbt och smidigt som planerat och att våra medarbetare gjorde ett trevligt intryck. Vi strävar alltid efter att leverera en bekväm och positiv flyttupplevelse för våra kunder. Tack för att du valde oss för din flytt! Om vi kan hjälpa dig igen framöver, är du alltid välkommen att höra av dig. Med vänliga hälsningar, Teamet på Transport Cars Stockholm AB

Alexandra J
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Bästa flyttfirman vi har anlitat! Professionella och erfarna flyttgubbar som var trevliga och tillmötesgående. De kom i tid, var snabba och plastade in det som var ömtåligt. Vi fick även låna flyttkartonger. Kan varmt rekommendera firman.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Tack så mycket, Alexandra, för din varma rekommendation och ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vår service och att allt från våra professionella medarbetare till hanteringen av ditt gods levde upp till dina förväntningar. Att bidra till en trygg och smidig flyttupplevelse är vår högsta prioritet! Tack för att du valde oss, och om du behöver hjälp med flytt igen är du alltid välkommen att kontakta oss. Med vänliga hälsningar, Teamet på Transport Cars Stockholm AB

Benjamin P
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Vi hade två killar Williams och Jose och de var så grymma! De var för det första väldigt trevliga och otroligt snabba och försiktiga med ens möbler och kartonger. Har inget negativt att säga förutom att jag kommer anlita dem igen vid nästa flytt :) tack

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Tack så mycket, Benjamin, för din fantastiska feedback! Det värmer att höra att Williams och Jose levererade service på toppnivå och gjorde din flytt smidig och trygg. Vi är så glada över att du uppskattade deras professionalism och vänliga bemötande. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen vid nästa flytt! Tveka inte att höra av dig när det är dags. Med vänliga hälsningar, Teamet på Transport Cars Stockholm AB

Frida A
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Mycket bra och effektivt arbete. Allt var mycket bra packat och flyttat. Kommer anlita dessa igen och kommer rekommendera de till nära och kära.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Tack, Frida, för dina vänliga ord och för att du delar din upplevelse! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vårt effektiva arbete och att allt blev väl packat och flyttat. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen vid framtida tillfällen och uppskattar verkligen att du vill rekommendera oss vidare till dina nära och kära. Med vänliga hälsningar, Teamet på Transport Cars Stockholm AB

Latifa S

Har haft 2 flytt, Nöjd med båda 👍

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Tack, Latifa, för att du har delat din positiva upplevelse med oss! Vi är glada att höra att du har varit nöjd med båda dina flyttar. Det betyder mycket för oss att vi har kunnat leverera den service du förväntat dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen vid framtida flyttar! Med vänliga hälsningar, Teamet på Transport Cars Stockholm AB

Sonja L
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Supertrevliga, flexibla och effektiva!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Sonja, Tack för ditt fantastiska omdöme! Det är underbart att höra att du upplevde oss som trevliga, flexibla och effektiva – precis så som vi vill att våra kunder ska känna. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas få hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Transport Cars Flytt & Städ

Annlo L
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Två flyttkillar som slet som djur. När flytten var klar kom jag på att jag glömt kvar en liten bokhylla i gamla lägenheten, inga problem, de hämtade den och bar in den i nya boendet. Jättebra företag, de svarar när man ringer och är lösningsbenägna.. Rekommenderas varmt av mig.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Annlo, Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Vi är verkligen glada över att du är nöjd med vår hjälp under flytten. Våra flyttkillar gör alltid sitt bästa för att lösa situationer smidigt, och det är fantastiskt att höra att vi kunde hjälpa dig med bokhyllan också. Tack för att du rekommenderar oss – det betyder mycket! Vi finns här om du skulle behöva hjälp igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Transport Cars Flytt & Städ

Anders A
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Lätt att få kontakt med firman inför flytten, flytt"gubbar" med bra servicekänsla, stort ansvar för aktsamhet med föremålen. Jag är supernöjd!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Anders, Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Det gläder oss att höra att du är supernöjd med vår service och att vårt team kunde ge dig en trygg och smidig flytt. Vi strävar alltid efter att hantera våra kunders tillhörigheter med största försiktighet, så det betyder mycket att du uppskattade det. Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen i framtiden – vi hjälper dig gärna! Vänliga hälsningar, Teamet på Transport Cars Flytt & Städ

Marielle B
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Mycket bra service och lyssnar på kunden. Duktiga killar

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Marielle, Tack för ditt fina omdöme! Det gör oss glada att höra att du uppskattade vår service och att vårt team kunde möta dina önskemål. Vi strävar alltid efter att lyssna på våra kunder och leverera på toppnivå. Tack för att du valde oss – vi ser fram emot att hjälpa dig igen om behovet uppstår! Vänliga hälsningar, Teamet på Transport Cars Flytt & Städ

Nils S
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Mycket bra genomförd flytt. Trevlig bra personal. Absolut inget att klaga på.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Nils, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med flytten och att vårt team levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, så dina ord betyder mycket för oss. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Transport Cars Flytt & Städ

Martin F
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Nyttjade dem för flytthjälp och flyttstäd. Lätta att ha att göra med, flexibla och hjälpsamma. Mycket nöjd!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Martin, Tack för ditt fina omdöme! Det är fantastiskt att höra att du är mycket nöjd med både flytthjälpen och flyttstädningen. Vi strävar alltid efter att vara flexibla och hjälpsamma för att göra flytten så smidig som möjligt för våra kunder. Tack för att du valde oss, och tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Transport Cars Flytt & Städ

Kjell B
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Snabba och ordentliga flyttgubbar, mycket bra. Ett minus, vi har inte fått kvitto på glord betalning men det kommer väl? Kjell B

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hejsan Kjell ! Tack ska du ha för dina 5 stjärnor. Vi värderar våra kunders omdöme då det driver och motiverar oss framåt. Gällande kvitto är det självklart att du kommer få detta. Du är varmt välkommen åter till oss. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Katarzyna H

Professonella, snabba, vänliga

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Katarzyna ! Vi tackar för toppbetyget samt ditt omdöme om oss. Det gläder oss att läsa hur du upplevt våra tjänster. Hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Lisl G
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Allt gick så smidigt och flyttgubbarna var så trevliga och hjälpsamma, kan varmt rekommendera😊

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Lisl, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att flytten gick smidigt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, så det värmer att höra att våra flyttkillar var trevliga och hjälpsamma. Tack för att du rekommenderar oss – det betyder mycket! 😊 Med vänliga hälsningar, Teamet på Transport Cars Flytt & Städ

Simon K
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Snabbt. Enkelt. Tillmötesgående. Positivt.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Simon, Tack för ditt korta och kärnfulla omdöme! Det är alltid härligt att få höra att vi lever upp till våra kunders förväntningar när det gäller snabbhet, enkelhet och bemötande. Hör av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, Teamet på Transport Cars Flytt & Städ

Alexander M
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Jätte bra flyttfirma som var extremnt noga med allt, Jag har flyttat med många flyttfirmor under årens gång, Aldrig har vi blivit så nöjda tidigare. Detta e första flyttfirman som inte ville ha extra pengar för diverse anledning som andra tidigare velat ha efter flytten. Rekomemderas starkt ++++

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Alexander, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det är verkligen kul att höra att vi lyckades överträffa dina tidigare erfarenheter av flyttfirmor. Vi strävar alltid efter att vara noggranna, transparenta och ge våra kunder en smidig och trygg flyttupplevelse. Det betyder mycket att du rekommenderar oss – och dina ++++ gör oss extra glada! 😊 Om du behöver hjälp i framtiden, är du alltid välkommen att höra av dig. Med vänliga hälsningar, Teamet på Transport Cars Flytt & Städ

Rose-Marie M
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Allt fungerade perfekt enligt överenskommelse. Flytten gick felfritt och snabbt. Lån av kartonger och hämtning/lämning av dem helt enligt ök=perfekt det också. Svarade även snabbt på de frågor vi hade. Trevliga, försiktiga med möblerna. Kunde inte varit bättre.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Rose-Marie! Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Vi är glada att allt gick smidigt och att du är nöjd med vår service. Det betyder mycket för oss att höra att vi lever upp till våra kunders förväntningar. Om du behöver vår hjälp igen i framtiden är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. 😊 Hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ

Senita E
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Kom i tid skötte sitt uppdrag perfekt

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Senita! Tack för ditt omdöme och för att du valde oss för din flytt! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår punktlighet och insats. 😊 Vi finns här om du behöver hjälp igen i framtiden. Hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ

Fanny P
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Toppen flyttfirma! Både kommunikationen innan, under och efter flytt var tydlig. Trevligt bemötande av flyttpersonalen och inga möbler blev skadade. Rekommenderar starkt!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Fanny! Stort tack för ditt fina omdöme och för att du rekommenderar oss! Vi är glada att du uppskattade vår kommunikation och bemötande, och att flytten gick smidigt utan skador på dina möbler. 😊 Det betyder mycket för oss att veta att vi levde upp till dina förväntningar. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du behöver vår hjälp igen! Hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ

Fredrik J
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Inget att invända mot, bra gäng.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Fredrik! Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och vårt team. 😊 Hör gärna av dig om du behöver vår hjälp igen i framtiden! Hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ

Gösta H
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Mycket bra bemötande, trevliga, snabba och hårt arbetande flyttpersonal, inget var omöjligt! De löste alla oväntade problem, som uppstod! Vi är supernöjda och har redan tipsat andra om Transport Cars 😃

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Gösta! Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme och för att du rekommenderar oss vidare! Det gläder oss att höra att vår flyttpersonal kunde lösa alla oväntade utmaningar och att ni är supernöjda med vår insats. 😊 Vi uppskattar verkligen din feedback och ser fram emot att hjälpa dig igen om det skulle behövas i framtiden! Hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ

Gertrud J
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Snabba, duktiga, pålitliga! Bra pris!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Gertrud! Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår snabbhet, kompetens och pålitlighet – och att du uppskattar vårt pris. 😊 Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen i framtiden! Hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ

Anna G
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Superbra service och trevligt bemötande från start till mål! Flyttkillarna var både trevliga och väldigt snabba, samtidigt som jag upplevde att det var försiktiga. Skulle definitivt anlita även vid nästa flytt!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Anna ! Vi värderar ditt omdöme. Vi strävar konstant till att erbjuda alla våra kunder en kvalitativ service från första stunden man kommer i kontakt med oss till dess att uppdraget är slutfört. Att läsa om hur du definitivt skulle anlita oss igen för nästa flytt är något vi verkligen tar till oss då den bästa marknadsföringen vi känner till är när det kommer från nöjda nya kunder. Stort tack för toppbetyget och vi kommer vidarebefordra din rekommendation till teamet som hjälpte dig med flytten Anna ! Med vänliga hälsningar, Transport Cars Stockholm AB

Luke Bo Diggler G
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Har använt dessa slitvargar på tidigare uppdrag senast igår med flytt av en 196kvm villa från Stockholm till Motala Dom är helt otroliga duktiga. Finns inga problem ,,det blir inga problem. Jag hade tur att hitta dem och rekommenderar dom till 120% ..Tack för eran expertis, service o eran hantering av min kära ägodelar inget trasigt inte en en repa Ett tips ...Bjud dem på Redbull o dricka o jag lovar du ser aldrig en sur min eller hör nått suckande. Stort tack . Till Dennis o broder cruze o ni som var med igår grymt jobbat. Mvh Luke o Linnea spånga.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Luke och Linnea! Stort tack för er fantastiska recension! Vi blir så glada över att höra att ni är nöjda med vår service och att flytten till Motala gick smidigt. Det värmer verkligen att ni uppskattar vår expertis och hur vi hanterade era ägodelar. Vi strävar alltid efter att leverera en trygg och stressfri flyttupplevelse, och det låter som att vi lyckades den här gången! 😊 Willam Cruz och resten av teamet kommer att bli superglada över era fina ord. Och tack för tipset om Red Bull! 😉 Vi hoppas att ni...

Ingvor J
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Mycket bra snabba och effektiva. Mycket servicekänsla.man kände sig trygg

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Ingvor ! Effektivitet och snabbhet är några av de ledord vi strävar till att leva upp till för alla våra kunder. Det bidrar i sin tur till en trygghet mellan våra kunder och oss, så det gläder oss att läsa att du haft just dessa upplevelser med oss. Hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Johan H
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Kan med nöje rekommendera Transport Cars Flytt och Städ. Det började med att Dennys var den enda som tog kontakt via telefon för att höra sig för om flytten och det hem som skulle tömmas. Alla andra skickade bara en offert utan någon större vetskap om vad som väntade. Vilket kändes som upplagt för att överenskommet pris aldrig skulle gälla. Utan Dennys ringde, vi pratade igenom alla detaljer så han hade så full bild som möjligt av flyttlasset. Sedan när det var dags för packning och flytt så skötte hela teamet det perfekt....

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hejsan Johan ! Vi börjar med att tacka för din väl detaljerade beskrivelse om hur du upplevde våra tjänster från första stunden du kom i kontakt med oss , specifikt med Dennys i detta fall tills hela uppdraget i sig blev slutfört. Att bry sig om kunden är ett genuint intresse från vår sida , då det hjälper inte bara er utan även oss att kunna erbjuda en kvalitativ tjänst till rätt prissättning. Stort tack för toppbetyget samt din tillit för oss och våra tjänster Johan ! Hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Eva H
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Ett missförstånd uppstod med transport Card flytt & städ löste det mycket bra, så jag är jätte nöjd med all hjälp jag fick . Tack !

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Eva ! Det gäller att kunna hitta lösningar där det uppstår problem . Så vi är glada att läsa hur nöjd du är med oss och våra tjänster. Hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Houssam Y
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Professionella, seriösa, trevliga och duktiga. Rekommenderar varmt

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Houssam ! Tack för din rekommendation Houssam , vi värderar din tillit för oss och våra tjänster och är glada att du haft en positivt upplevelse med oss. Hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Christina H
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Fick en mycket trevlig personlig kontakt och klart besked redan innan flytten från Jordbro till Järna. Flyttkillarna kom punktlig och lastade snabbt ur lägenheten. Möblerna skyddades och all packning behandlades varsamt. Väl framme flyttades allt in och möblerna ställdes på plats. Flyttkillarna var starka, jobbade snabbt och uppträdde mycket trevligt. Priset för flytten och efterföljande flyttstädning var överkomligt och väl värt priset. Flyttfirma man kan lita på. Kan varmt rekommenderas!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Christina ! Tusen tack för tiden du tagit för att skriva den här väl detaljerade upplevelse med oss , hur pålitliga vi är samt kvalitén på både flytt och städ tjänsten vi har erbjudit dig Christina ! Du är varmt välkommen åter till oss när du eller någon anhörig till dig är i behov av våra tjänster igen. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Glenn G
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Mycket proffsiga och hjälpsamma!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Glenn ! Tack för toppbetyget ! Professionalism är en viktigt faktor för att skapa en trygghet mellan oss och våra kunder. Såklart är det ett motiverande när våra kunder får denna intryck Glenn , så vi önskar dig all gott i ditt nya bostad och du är varmt välkommen åter. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Ahmad A
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Very helpful, responsive and quick, I moved to Denmark and they played a major rule in making my move as smooth as it can be

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hello Ahmad! We hope everything goes well in your new home in Denmark. Transport Cars Stockholm AB appreciate your trust in us and our services. Greetings Transport Cars Stockholm AB

Camilla Z
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Superduktiga och smidig flytt. De var varsamma med möbler och väggar/golv etc.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Camilla ! Vi tackar för tiden du tagit för att skriva ett omdöme om oss. Att vara varsamma med våra kunders ägodelar är mycket viktigt för oss . Vi är glada att du haft en positiv upplevelse med vår team. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Peter N
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Var lite orolig innan flytten då företaget var okänt och jag visste inte vilka slags "gubbar" som skulle dyka upp. Vi hade bokat kl 07:00 och tio minuter innan gick jag ut och kollade utanför porten. Där stod de och väntade på att klockan skulle bli 7. Två stycken väldigt trevliga personer genomförde flytten effektivt och inget gick sönder, inget saknades trots att jag hade en del värdfulla saker i genomskinliga lådor. Hade väntat ett högre slutpris så även priset blev glad överaskning.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Peter ! Vi vill börja med att tacka för din tillit för oss och våra tjänster. Vi vet att det är rena " Djungeln " där ute med flyttfirmor. Vi tror dock starkt på att ärlighet och att ha personal som brinner för att hjälpa andra människor är nyckeln till framgång, eftersom det skapar en trygghet mellan företag och kund som under dessa tider är svårt att uppnå. Vi hoppas allt går bra för dig i ditt nya hushåll , och du är varmt välkommen åter till oss när du behöver våra tjänster igen. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Tony R
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Jävligt bra killar små men starka. Vi flyttade bara tunga saker men inget gnäll överhuvud taget. Väldigt nöjd Tony Rasmusson

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Tony ! Tusen tack för toppbetyget och vi gillar ditt påpekande om hur starka din flyttpersonal var , trotts storlek. Det är motiverande och vi är glada att du är nöjd med oss och våra tjänster. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Lars S
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Snabbt, flexibelt och utan problem.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Lars ! Vi tackar för toppbetyget samt är glada att läsa dina kommentarer gällande din positiva upplevelse hos oss. Vi hoppas allt går bra i ditt nya bostad , och önskar dig varmt välkommen åter när du eller någon anhörig till dig är i behov av våra tjänster. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Sebastian R
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Utförde ett bra arbete Enkelt ha kontakt med företaget

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Sebastian ! Vi strävar till att kunna skapa en trygghet och enkel lösning för alla våra kunder från stunden man kommer i kontakt med oss. Stort tack för toppbetyget samt din tid hos oss. Du är givetvis varmt välkommen åter. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Babak Z
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Snabb återkoppling avseende offert. Smidig service med flytt och städning.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Babak ! Vi tackar för din tillit för både flytt och städning hos oss. Vi strävar konstant till att ha nöjda kunder och därav måste varje frågetecken hos våra kunder lösas snarast. Du är varmt välkommen åter till oss. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Sven-Inge S
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Proffsigt och välorganiserat från början till slut. Transport Cars utförde en flytt åt mig från Stockholm till en liten by i Västerbottens inland. Flyttgubbarna var vänliga och arbetade mycket effektivt. Jag kan verkligen rekommendera denna firma.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Sven-Inge ! Strukturering är en av våra ledord här på företaget, inte minst när det gäller längre flytt. Likaså tackar vi för dina ord gällande vår personal. Det värmer mycket. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Jonas N
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Flytt gick väldigt smidigt och bra och inga klagomål på flyttstädningen. De jobbade på väldigt effektivt och proffsigt, var andra gången jag använde dem vid flytt, kan fortsatt bara rekommendera dem varmt.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Jonas ! Det bästa vi känner till är när våra kunder återkommer till oss för att anställa våra tjänster. Det tyder nämligen på att vi utför når de målen vi vill nå. Stort tack för rekommendationen Jonas ! Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Erik H
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Trevliga och starka killar, bra pris också!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Erik ! Vi tackar för toppbetyget samt att du gillade vår anbud. Du är varmt välkommen åter till oss. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Mickaël F
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Perfect through and through. They were excellent on the communication part, the move was done before the start of the afternoon, they were happy and friendly. The cleaning was also quick and very well done. I loved dealing with them and I would recommend them for any other move.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hello Mickaël ! We want to thank you for trusting us and our services. We always want to make our customers happy and satisfied. So we will pass on your recommendations to the movers who helped you with the move. You are warmly welcome again. Greetings Transport Cars Stockholm AB

Sven A
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Rekommenderas absolut! Fick snabb och korrekt offert helt enligt mina lite udda önskemål. Felfri flytt enligt tid och önskemål. Trevliga och proffsiga flyttkillar. Bra pris och ROT-avdrag utan problem.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Sven ! Vi börjar med att tacka för din rekommendation. Gällande att du hade lite udda önskemål, så tycker vi att det inte finns "udda" önskemål utan mer "speciella" önskemål. Därav har vi personal som brinner för att hjälpa människor och du fick en så positiv upplevelse med våra tjänster samt personal. Du är varmt välkommen åter till oss. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Daniel H
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Katastrof! Blev hotad, möbler skadade, dator och tv trasig. Använde ej skydd på varken dator skärm eller tv. Dunkade i hela tiden i väggar och tak. Ägare som ignorerar och ej tar ansvar. Kan inte enkla svenska lagar.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Daniel ! Vi har gått genom ditt ärende i detalj och detta är nu under behandling. Vi strävar konstant till att vara tillmötesgående gentemot alla våra kunder och hoppas detta löser sig på bästa möjliga sätt. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Arielle E
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Kan varmt rekommendera! Använde dem för flytt samt flyttstäd och det var en väldigt trevlig upplevelse från början till slut. Jag var nog en extra besvärlig kund med mycket frågor men bemötandet var alltid glatt, hjälpsamt och positivt. Detsamma under själv flytten; allt gick jättebra och de som utförde flytten hade en glad positiv utstrålning.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Arielle ! Det blir jo trotts allt enklare när man brinner för att hjälpa folk. Vi är tacksamma Arielle för toppbetyget samt hur du beskriver vår team. Du är varmt välkommen åter till oss. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Annie J
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Köpte flyttransport från Stockholm till Malmö. Trevliga och strukturerade, noggranna, snabba och effektiva!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Annie ! Vi hoppas allt går bra för dig och ditt nys hushåll i Malmö. Strukturering är en viktigt del på vårt arbetssätt då den hjälper nämligen att minimera skador , eller andra mindre bra stunder. Allt annat kommer hand i hand med varandra. Tack för toppbetyget Annie, du är varmt välkommen åter. Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Anette A
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

De kom i tid, bar trevliga, plastade in ömtåliga möbler och var effektiva

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Annete ! Att vara punktliga är jo ett av våra ledord. Det hjälper nämligen oss att strukturera flytten ordentlig när man väl ska utföra själva uppdraget. Tack för toppbetyget Annette ! Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB

Anders J
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Otroligt proffsigt och mycket trevliga!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Anders ! Professionalism, och att vara serviceminded är något vi konstant strävar efter att ge så fort nya kunder kommer i kontakt med oss. Därför är vi glada att di haft en sådant upplevelse med oss. Tack för betyget! Med vänliga hälsningar Transport Cars Stockholm AB